Image
Image
9880
  • Oblačila in obutev
  • Šivanje
  • OBLEKA PO MERI, OBLAČILA PO NAROČILU, MODNO KROJAŠTVO IN IZPOSOJANJE OBLAČIL MARKO HABINGER, MARIBOR
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18705.jpg

OBLEKA PO MERI, OBLAČILA PO NAROČILU, MODNO KROJAŠTVO IN IZPOSOJANJE OBLAČIL MARKO HABINGER, MARIBOR

Ilirska ulica 2, 2000 Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Če drži rek, da obleka naredi človeka, smo jih pri nas naredili že veliko.

S ponosom smo izdelali oblačila za številne znane Slovence, pa tudi tujce. V naših oblačilih se dobro počutijo uspešni poslovneži, pa tudi preprosti delavci. Oblečemo vas za »vsak dan«, pa tudi za svečane priložnosti. S svojimi izdelki smo uspešno sodelovali na številnih sejmih mode, pričarali vzdušje v gledaliških predstavah, sodelovali na porokah, birmah…

Prepričani smo, da lahko izpolnimo tudi številne vaše želje, zato vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran in nas tudi obiščete v našem podjetju.

Modno krojaštvo Habinger


Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1968, tako da smo eno redkih malih podjetij, ki se lahko pohvali s kar 40-letno tradicijo neprekinjenega uspešnega delovanja. Ustanovila sta ga Jožica in Franc  Habinger, ki sta kot mlada krojača pogumno sprejela izziv in se hitro uveljavila na zahtevnem tržišču. Skupaj z njunim znanjem in izkušnjami je raslo tudi podjetje, ki se je v štirih desetletjih razvilo v družinsko podjetje, saj je v zadnjih letih za delo v njem poprijel tudi sin Marko. Ker pa je dela za družino preveč so v podjetju zaposleni še štirje delavci. Gre za kvalitetne, izobražene in izredno prizadevne delavce, nekateri med njimi so se pri nas tudi izučili. Za naše podjetje je namreč značilno, da delavci ne iščejo nove zaposlitve in radi ostajajo pri nas. To je dobro zanje in za podjetje, saj vemo, kaj naši delavci zmorejo in vemo, da lahko vedno računamo nanje.

Naša glavna naloga je še vedno šivanje po meri in modelu, ki ga izberejo stranke. Na njihovo željo jim tudi svetujemo pri izbiri materialov, pa tudi modelov. Oblačila izdelamo s pomočjo visoko kvalitetnih in modernih strojev, nekatere stvari pa še vedno opravimo ročno, saj lahko le tako zagotovimo kvaliteto, ki nas odlikuje. Pri delu najraje uporabljamo naravne materiale, ki jih nabavljamo v veletrgovinah, šivamo pa tudi iz blaga, ki ga prinesejo stranke.

V zadnjih letih smo veliko šivali tudi za delavce zaposlene v gostinstvu (natakarje, kuharje, receptorje, sobarice…). Pri tem delu smo sodelovali z gostinskimi šolami po Sloveniji ter večjimi gostinskimi obrati. Posebno ponosni pa smo tudi na to, da naše izdelke nosijo tudi gledališki igralci. Pripravili smo kompletne kostume za veliko predstav mariborskega, pa tudi ljubljanskega gledališča.

Ker vemo, da se ob posebnih priložnostih radi še posebno lepo oblečemo, te obleke pa potem (predvsem moške) le še redko uporabimo, smo se odločili, da našim strankam ponudimo še dodatno možnost da se hitro lepo uredijo. Izdelali smo celo paleto moških in fantovskih oblek, ki vam jih lahko izposodimo ob najrazličnejših svečanih priložnostih (birme, maturantski plesi…).

Ponudba

- delavne obleke
- fantovske obleke na izpososjo
- obleke po naročilu
- večerne obleke
- razne uniforme

Storitve

Naše storitve so namenjene fizičnim in pravnim osebam.

Našim strankam smo na voljo v delavnici ves delovni dan. Stanke pa nas lahko tudi  pokličejo po telefonu in se dogovorimo za srečanje v našem podjetju, kjer se vam popolnoma posvetimo in vam postrežemo z vsemi želenimi podrobnimi informacijami. Izberete si lahko tudi materiale in modele želenih oblačil.

Na željo stranke izdelamo predračun.


Izdelke v manjših količinah izdelamo najkasneje v štirinajstih dneh, za večje količine pa po dogovoru. Pri večjih količinah lahko oblačila izdelamo po konfekcijskih številkah, po dogovoru pa jih izdelamo tudi po meri. V tem primeru vsako stranko posebej izmerimo, nato obleko izdelamo po meri in jo tudi probamo. Po  dogovoru lahko merjenja in probe opravimo tudi na kraju, za katerega se dogovorimo. Izdelke pa vam po dogovoru lahko tudi dostavimo.

Posebej še svetujemo strankam ob večjih naročilih, ter pred začetkom dela izdelamo tudi prototip izdelka. Na njegovi osnovi se lahko s strankami dogovorimo tudi za določene spremembe in dopolnitve pri dokončnem izdelku in tako zagotovimo zadovoljstvo stranke.

V letošnjem letu se lahko z oblačili izdelanimi pri nas pohvalijo na primer:
•    V mariborskem in ljubljanskem gledališču s kostumi za premiere
•    V višji gostinski šoli na Bledu z uniformami za učence
•    Pevci pevskih zborov Castrum in Selnica s svečanimi oblekami
•    Delavci v čistilnem servisu z delovnimi haljami
•    Odeti v naša oblačila pa so nastopajoči letos celo proslavljali osamosvojitev Črne Gore.

Pa še bi lahko naštevali.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ilirska ulica 2, 2000 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Modno krojaštvo Marko Habinger s.p.
Davčna št.:
65215923
Naslov:
Ilirska ulica 2, Maribor 2000
Država:
Slovenija
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 2823 553 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Marko Habinger
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)2 471 23 59
E-mail:
info@modnokrojastvo.si
E-mail:
modnokrojastvo@gmail.com
Certifikat
Naslov:
Ilirska ulica 2, Maribor 2000