Image
Image
6149
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/731/logonew2774.jpg

PRODAJA KUHINJ PO NAROČILU, KOPER, OBALA IN SLOVENIJA, BOŠTJAN STOJAN

Dolinska cesta 1b, 6000 Koper, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Pred več kot desetimi leti sem se odločil za samostojno obrtniško pot s takrat skromnim karavanom, ki je bil vedno poln opreme…

V podjetju Dom kuhinj/prodaja kuhinj po naročilu
se ukvarjamo z prodajo vrhunskega italijanskega pohištva različnih italjanskih blagovnih znamk poznanih po njihovem dizajnu po vsem svetu. Pohištvo dobavljamo po celotni Obali in širše po Sloveniji in tujini.

V času, ko sem še opravljal montaže, sem se naučil prisluhniti zahtevam strank. Vse to mi je doprineslo veliko monterskega znanja, ki ga sedaj vestno uporabljam pri svetovanju kupcem. Leta 2013 sem prevzel edini salon kuhinj Dankuchen na Obali. Kmalu sem opazil, da je večina strank iskala rešitve, ki jih Dankuchen ne ponuja in sem zato začel iskati novega poslovnega partnerja. Kasneje sem dodatno razširil ponudbo z nemškimi kuhinjami Nolte. Tu na obali se zelo čuti vpliv italijanskega dizajna, zato smo našo ponudbo,ki je bila prvotno omejena na kuhinje, dopolnili z kompletnim asortimanom, od kuhinj, kopalnic, dnevnih sob, spalnic, sedežnih garnitur in še veliko drugega.

Dom je prostor, kjer se počutimo prijetno, domače in sprejeto, ker se tega zavedamo svojim strankam ponujamo premium kvalitetne kuhinje. Višje kakovostvo Italijansko pohištvo,tako moderno kot tudi rustikalno, vse to vam nudi Dom kuhinj kar pri vas doma. Velika izbira modernih in klasičnih kuhinj, jedilnic, dnevnih sob, spalnic, sedežnih garnitur, kopalnic in še veliko drugega. Popolna storitev od svetovanja,izmere do dostave in montaže. Sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci, svetovno znanimi po njihovem dizajnu in kvaliteti,so naš zaščitni znak. Ne oklevajte, kontaktirajte nas ter si rezervirajte termin. On nakupu kuhinje je izračun izmere brezplačen.

KUHINJE/prodaja kuhinj po naročilu

 • Kuhinje Arrex/prodaja kuhinj po naročilu
  Kuhinje Arrex so kvalitetne izdelave  in edinstvene tako kot njihovi ustanovitelji. Naj bo to klasična kuhinja Arrex ali moderna kuhinja Arrex, mat ali z visokim sijajem, letna kuhinja ali mini kuhinja – kuhinja Arrex bo izpolnila vaša pričakovanja, saj podjetje sodi v sam vrh Italijanskih proizvajalcev kuhinj po meri. Arrex ponuja popolno ponudbo,kar je potrditev nenehnih raziskav tehnologije ter strasti za oblikovanje in dizajn.
 • Kuhinje Copatlife/prodaja kuhinj po naročilu
  Kvalitetne kuhinje premium. Če želimo videti v prihodnost sta potrebni predanost in odločnost, vrlini ki odlikujeta Copatlife, podjetje, ki je popolnoma spremenilo pogled na kuhinjo.Copatlife je zgodba o ljudeh in dizajnu.Copatlife-kuhinje brez standarnih smernic,kjer so inovacije nova vznemirljiva priložnost za sprememmbo,za preoblikovanje kuhinje v nekaj posebnega.Copatlife kuhinje-prostor kjer živijo čustva.
 • Kuhinje sistem Bora/prodaja kuhinj po naročilu
  Kvalitetni Kuhinjski sistem, ki resnično delujeInovativni kuhinjski sistem Bora je sestavljen iz kuhalne plošče in nape. Sistem delovanja je podoben delovanju sesalca. Ker se pri kuhanju para dviga z maksimalno hitrostjo 1m/s, moč sistema Bora pa je 4m/s, posesa paro in vonje natanko tam kjer nastajajo – ob loncu ali ponvi. Zaradi te ključne lastnosti, je njeno delovanje 100% efektivno in temeljito.
 • Kuhinjski pulti Cosentino/prodaja kuhinj po naročilu
  Kvalitetni kuhinjski pulti, Cosentino Group je v svetovnem merilu vodilno podjetje, ki proizvaja in distribuira inovativne površine – plošče z visoko dodano vrednostjo za uporabo v svetu oblikovanja in arhitekture.Kot vodilno podjetje skupaj s svojimi strankami in partnerji skušajo predvidevati in iskati nove rešitve, ki nudijo izpopolnjeno obliko in vrednost ter navdihujejo življenje mnogih ljudi. Ta cilj je mogoče doseči le s pionirskim delom vodilnih blagovnih znamk v svojih segmentih, kot so Silestone®, Dekton® in Sensa by Cosentino®

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolinska cesta 1b, 6000 Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Montaža pohištva , Boštjan Stojan S.P.
Davčna št.:
53949609
Naslov:
1b Dolinska cesta, Koper
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 5753 126 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Boštjan Stojan
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)40 364335
E-mail:
info@monterbostjan.si
Faks:
+386(0)5 6209728
Certifikat
Naslov:
1b Dolinska cesta, Koper