Image
Image
6470
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22808.jpg

MONTIM (Jeklene strešne kritine), DOBOVA

Obrtna ulica 3, Dobova ,

Galerija slik

Predstavitev

Jeklene strešne kritine

 

Podjetje MONTIM storitve d.o.o. je sprva, seveda z učinkovito ekipo sodelavcev, začelo izvajati svoje storitve na področju vzdrževanja objektov in sicer krovsko, kleparska in tesarska dela. Že kmalu po prihodu na trg pa smo ugotovili, da je raznovrstnost krovsko kleparskih del, z ozirom na različnost kritin (opečne, cementne, bitumenske, pločevinaste,..), zelo velika. Obvladovanje in doseganje maksimalne kakovosti pri izvedbi in montaži kritin nam je narekovala specializacijo in strateško povezavo z enim od proizvajalcev kritin. Specializirali smo se za montažo pločevinastih kritin in kleparskih izdelkov (odtočne cevi, žlebovi, razne obrobe, montažo strešnih oken, itd.) 

  Kasneje smo storitveni dejavnosti dodali še proizvodnjo dejavnost in sicer proizvajati smo začeli jekleno strešno kritino z izolacijo v obliki strešnika imenovano MONTform.


DEJAVNOSTI:

Proizvodnja strešne kritine MONTform

Na naslovu Obrtna ulica 3 v Dobovi imamo proizvodnji obrat, kjer izdelujemo strešno kritino MONTform. Za izdelavo uporabljamo profilirno linijo za preoblikovanje pločevine, stiskalno peč za utrjevanje kamene volne in profilirno linijo za preoblikovanje aluminijaste folije. Prednost lastne proizvodnje je zaloga materiala in krajši dobavni roki.

Prodaja strešne kritine MONTform

MONTform je pločevinasta strešna kritina z izolacijo v obliki strešnika. Strešna kritina se s svojim inovativnim designom prilagaja vsakemu arhitektnemu slogu. Širok izbor dodatnih elementov omogoča funkcionalno in estetsko obdelavo vseh delov strehe.

Zelo je primerna za prekrivanje novih individualnih hiš, blokov, hotelov, zamenjavo starih, dotrajanih in salonitnih streh. Umirjeni, naravni barvni toni v stoodstotni mat izvedbi omogočajo, da se MONTform izvrstno vklopi tako v urbana mestna središča kot tudi na deželo. Izberete lahko rdečo, rjavo, zeleno ali sivo barvo kritine.

Lastnosti MONTform-a:

- inovativen design,
- tanek sloj izolacije iz mineralne volne na spodnji strani kritine
  (preprečuje nabiranje kondenza in duši hrup ob toči in dežju),
- majhna teža,
- toplotna in zvočna izolacija,
- dolga življenjska doba,
- hitra in enostavna montaža,
- odpornost strehe na leteči ogenj (2000/553/EC),
- veliko število dodatnih elementov
- ob rednem servisiranju GARANCIJA 30 LET

Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo in montaža

Družba se je v celoti specializirala za montaže streh iz kovin. Ponudimo lahko celotno izvedbo pokrivanja na novogradnjah kot tudi zamenjave dotrajanih strešnih kritin.

Vrste objektov na katerih opravljamo storitve:

 - večstanovanjski objekti,
 - poslovni objekti,
 - poslovno-stanovanjski objekti,    
 - gospodarski objekti,    
 - stanovanjske hiše,  
 - šole in zdravstveni domovi.

Naša prednost je hitra odzivnost, izmera površin na objektih in izdelava ponudb. Potrjena naročila izvedemo v dogovorjenih rokih ter v zahtevani kvaliteti. Za to skrbijo dve do tri montažne ekipe, ki so usposobljene in tehnično opremljene za izvajanje krovsko-kleparskih del.

V podjetju izvajamo tudi dualni sistem izobraževanja za poklica klepar ter krovec in tudi izobraževanja s katerimi krovec pridobi naslov pooblaščenega krovca za montažo kritine MONTform.

Storitve z avtodvigali

Nudimo storitve z avtodvigalom do 35 metrov dolgo dvižno roko. Na avtodvigalu je izkušen avtodvigalist, ki izpolnjuje vse pogoje, ki so potrebni za opravljanje tega dela. Do te višine opravljamo tudi storitve z dvižno košaro.

Za vas imamo na voljo zmogljivo avtodvigalo IVECO Trakker XP800, ki vam omogoči hitro in natančno nalaganje in prelaganje na še tako zahtevna mesta.

Odstanjevanje materialov iz objektov, ki vsebujejo azbest

Ministrstvo za okolje in prostor, Agencije Republike Slovenije za okolje nam je leta 2012 izdalo OKOLJEVARSTVENO DOVOLJENJE za odstranjevanje materialov, ki vsebujejo azbest, iz objektov, instalacij in naprav, in sicer za odstranjevanje azbestcementnih strešnih kritin.

Prevozne storitve po SLO

Nudimo kvalitetne logistične storitve s področja kopenskega prometa, s poudarkom na storitvah cestnega transporta.
Ponujamo vam naslednje storitve:

- klasični prevoz blaga
- prevoz nevarnih snovi

Eden izmed kamionov ima dovoljenje za odvoz nevarnih snovi (ADR), katerega uporabljamo za odvoz azbestno cementnih plošč.

V letošnjem letu pa je podjetje vpisano v evidenco prevoznikov odpadkov pri Agenciji RS za okolje, za prevoz izolirnega materiala in gradbenega materiala, ki vsebuje azbest.

Servis in vzdrževanje

Podjetje ponuja svojim poslovnim partnerjem novo storitev rednega pooblaščenega servisiranja in vzdrževanja streh, s čimer bomo lahko zagotavljali 10-letno garancijo na izvedena dela in kvaliteto vgrajenega materiala.

Enkrat letno je priporočeno pregledati celotno streho in jo očistiti nesnage, ki se nabira ob prebojih. Preveriti je potrebno privitje vijakov in jih po potrebi rahlo zategniti. Večje poškodbe strehe popravi pooblaščeni izvajalec.

Poleg strehe je potrebno redno kontrolirati in čistiti elemente odvodnjavanja strehe (žlebovi, žlote, odtočne cevi,...).

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Montim storitve, vzdrževanje, d.o.o.
Davčna št.:
48969648
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Telefon:
+386 (0)7 3483370
E-mail:
info@montim.si
Faks:
+386 (0)7 3483360
Certifikat