Image
Image
5458
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4549/31071.jpg

PVC OKNA VRATA ŽALUZIJE ROLOJI KOMARNIKI Priporočamo

Tovarniška cesta 5a, 3210 Slovenske Konjice, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Smo podjetje, katero izdeluje PVC okna in vrata iz kvalitetnih profilov Nemškega proizvajalca SCHUCO, okna so okovana z SEGENIA AF TITAN okovjem.
Z večletnimi izkušnjami na domačem in tujem trgu smo se odločili, da vam naša izdelana PVC okna in PVC vrata ponudimo preko spletnega obrazca na naši spletni strani www.montis.si.

PONUDBA PVC MONTIS

  • Izdelava in montaža PVC oken
  • Izdelava in montaža PVC vhodnih masivnih vrat
  • Izdelava in montaža zimskih vrtov
  • Montaža drugih elementov ( rolete, senčila)

PVC okna

Na voljo imamo dva sistema oken.

SISTEM SCHUCO OKNA CORONA CT 70 MD – RONDO
Sam profil je namenjen in zadovoljuje standarde za novogradnje in adaptacije.

SISTEM SCHUCO OKNA CORONA CT 82 MD - RONDO
Profil spada v skupino zahtevnejših projektov, kjer se mora dosegati toplotne prevodnosti vse do 0,5 W/m2k. Uporabljamo ga predvsem pri pasivnih hišah.

SCHUCO podjetje meni, da je potrebno izkoristiti energetski potencial objekta, zato SCHUCO pvc sistemi iz umetnih mas omogočajo maksimalno varnost, odlično toplotno in zvočno izolacijo ter izvrsten dizajn, ki ga nudijo PVC okna.

Glavna cilja podjetja SCHUCO sta varčevanje z energijo in sočasno pridobivanje energije, kar pomeni, da z inovativnimi sistemi za PVC okna – elemente iz umetne mase, ki učinkovito povišajo toplotno zaščito, z inovativno fasado in solarno tehnologijo dosežemo zmanjšanje porabe energije in posledično zmanjšanje onesnaženja okolja.

Podjetje MONTIS bo poskrbelo, da vam bo v bivalnem okolju udobno hkrati pa boste za naročena pvc okna prispevali delček v mozaik, ki se bori za čistejšo okolje.

PREZO vhodna vrata

Pri vratih je najpomembnejša izvedba nizkega praga, ki s termično prekinitvijo ALU profila zagotavlja izvrstne izolacijske vrednosti. Izvedba omogoča uporabo vseh sistemov okovij. Odvod vode je izpeljan sistemsko in neopazno. Nizki prag je v skladu s standardom DIN 18025, ki omogoča gibanje osebam, ki imajo omejene sposobnosti gibanja.

Na voljo imao tudi PVC balkonska in garažna vrata

PVC vhodna vrata so odličen izdelek našega podjetja. Na voljo so različni modeli PVC vhodnih vrat, ki se razlikujejo po vrsti odpiranja. Vsaka PVC vhodna vrata imajo lahko svoj dizajn in izgled, prav tako so odporna na vremenske razmere in poškodbe, zvočno in toplotno izolativna in predvsem varna.

Za vhodna vrata je najpomembnejša izvedba nizkega praga, ki s termično prekinitvijo ALU profila zagotavlja izvrstne izolacijske vrednosti. Izvedba omogoča uporabo vseh običajnih okovij, odvod vode iz konstrukcije je sistemsko in neopazno izveden. PVC vhodna vrata z nizkim pragom so v skladu s standardom DIN 18025, ki opredeljuje gibanje brez ovir za osebe z omejenimi sposobnostmi gibanja.

OSTALO

ZIMSKI VRTOVI
Zimski vrtovi lahko, dajejo samemu objektu živahen in kreativen videz. Zimski vrt nam tako omogoča stalen stik z naravo ne glede na to kateri letni čas nas obdaja. Naše podjetje pa se bo potrudilo z vam, da vam oblikuje in izvede zimski vrt, v katerem se boste počutili naj bolje.

NOTRANJE PVC POLICE
Moller PVC notranje police z dekorativno VPL (Variable Plasticied laminate) akrilno prevleko. Police so prekrite z zaščitno folijo VPL trdno akrilno prevleko zadnje generacije. Police so narejene iz 100% trdega PVC materiala, imajo notranje komore prekate in odlično zdržijo najrazličnejše obremenitve (pritisk, krivljenje, udarci).

ZUNANJE POLICE vseh barv, iz umetnega ali naravnega kamna!

Ponujamo vam zunanje okenske police v beli, rjavi, sivi barvi ter v vseh RAL barvah (po naročilu).

Police imajo 25 mm rob in se uporabljajo za novogradnje. Na voljo so tudi police s 40 mm robom v primeru da gre za adaptacijo objektov, saj nam ni pri tem potrebno odstraniti starih polic. Zaključki polic so lahko aluminijasti ali plastični.

V ponudbi imam tudi police iz umetnega in naravnega kamna.

SENČILA ZA OKNA IN VRATA
Pri senčilih imamo na razpolago:

  • rolete (nadokenske, predokenske, podometne)
  • zunanje in notranje žaluzije
  • pliseje
  • markize

 

 

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tovarniška cesta 5a, 3210 Slovenske Konjice, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MONTIS SF d.o.o
Davčna št.:
SI 87260859
Naslov:
Tovarniška cesta 5a, 3210 Slovenske Konjice
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0400 0027 6589 427
Odgovorna oseba:
Sašo Furman
Kontaktna oseba:
Sašo Furman
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 366 523
Mobitel:
+386 (0)41 345 082
Mobitel:
041345082
Telefon:
+386 (0)3 7590417
E-mail:
info@pvcmontis.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MONTIS SF d.o.o
Naslov:
Tovarniška cesta 5a, 3210 Slovenske Konjice