Image
Image
7018
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew54959.jpg

MOTEL TRST-REKA, SOBE, RESTAVRACIJA FINIDA, OBROV

Obrov 76, 6243 Obrov, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Motel-restavracija FINIDA vas pričakuje ob zelo prometni cestni povezavu TRST-REKA, kjer se poleti zlivajo reke turistov proti morju in nazaj, sicer pa je to najkrajša povezava med Italijo in Hrvaško. Prometni tokovi dajejovsakdanji utrip našemu motelu in restavraciji. Naši gostje so tako poslovneži, ki pri nas organizirajo poslovna srečanja z dobrim obedom, kot tudi turisti, nedeljski izletniki in utrujeni nakupovalci na poti iz Trsta. Seveda pa se pri nas prav radi ustavijo tudi domačini na klepet, pijačo ali dober prigrizek.

Motel-restavracija FINIDA je sicer lociran tik ob glavni cesti, vendar istočasno tudi sredi mirnega borovega gozdiča, nedaleč od naselj Obrov. Prijetno urejena okolica vam nudi možnost krajših ali daljših sprehodov, v neposredni bližini je lepo urejen park z divjadjo, kar bo še posebej razveselilo najmlajše obiskovalce.


PONUDBA


V svoji okusno urejeni restavraciji vam nudimo celotno ponudbo kulinaričnih dobrot. Ob klasični ponudbi velja omeniti še jedi iz divjačine, jedi z ražnja (odojek, jagnjetina) in nekaj vrst ribjih jedi. Sem seveda sodijo tudi priznana vina iz Slovenskega primorja in drugih slovenskih vinarjev.

Dobrodošel nam je prav vsak gost, sprejmemo in organiziramo pa tudi praznovanja večjih družb
ob priložnostnih slovesnostih (poroke, obletnice, seminarji,...).


SOBE


Poleg restavracijskega dela vam motel FINIDA nudi tudi prenočevanje v mirnih in konfortno opremljenih sobah (eno, dvo ali večposteljnih), opremljenih s kopalnico in TV sprejemnikom. Ostanete lahko tudi več dni, medtem, ko si boste v bližnji in daljnji okolici ogledali naravne in kulturne znamenitosti.

Dobrodošel nam je prav vsak gost, sprejmemo in organiziramo pa tudi praznovanja večjih družb
ob priložnostnih slovesnostih (poroke, obletnice, seminarji,...).


PIVOVARNA


Ponosni smo tudi na naše, doma varjeno pivo lokalne znamke Dreher. Smo edina pivovarna v Sloveniji, ki vari pivo po Avstrijskem receptu. Prisrčno vas vabimo na pokušino.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Obrov 76, 6243 Obrov, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Finida gostinstvo, turizem in pivovarstvo d.o.o.
Davčna št.:
30933234
Naslov:
76 Obrov
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0004 3791 421 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)5 6886051
E-mail:
info@finida.net
Faks:
+386(0)5 6886050
Certifikat
Naslov:
76 Obrov