Image
Image
6729
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew75241.jpg

N&N LIFE, PRODAJA MASAŽNIH BAZENOV, SAVN TER BAZENSKE TEHNIKE, LENART V SLOVENSKIH GORICAH

Ulica Heroja Lacka 66, 2230 , Lenart v Slovenskih Goricah, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

N&N Life, je podjetje, ki se ukvarja s prodajo masažnih bazenov, savn ter bazenske tehnike na področju Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Med naše poslovne partnerje sodijo največja slovenska, kot tudi internacionalna podjetja, s pomočjo katerih sledimo najnovejšim trendom na področju wellnessa. Smo pooblaščeni zastopnik masažnih bazenov znamke JAZZI in COAST SPAS.

Ukvarjamo se tudi z montažo in servisiranjem tako privatne kot tudi javne bazenske tehnike. Pravtako Vam nudimo vso ostalo potrebno opremo za ureditev wellnes centrov.

Želimo, da je Vaš bazen oz. bazenska tehnika vedno brezhiben/a, zato Vam vselej ponujamo le najboljšo kvaliteto po najugodnejši ceni.

Masažni bazeni
Masažni bazen velikosti 200x200x74cm z enim ležiščem ter štirimi sedišči. Gre za odličen masažni bazen, ki ga lahko postavite kjer koli na ravni površini. Tako na travniku, pomolu, barki, terasi...Natočite vodo, priklopite na "navadno" 220V vtičnico in je pripravljen za uporabo!

LIFEMasažni bazeni COAST
Gre za patentirano obliko masažnega bazena s prelivnim robom na eni strani – pogled v panoramo. Edinstven masažni bazen za max. 5-6 oseb, se ponaša z, za uporabo enostavnim uporabniškim vmesnikom BALBOA, najkvalitetnejšimi masažnimi črpalkami ter 11 različnimi vrstami šob, katerih je skupaj 50.  

SPASSAVNE PO MERI
Beseda "savna" ima svoj izvor na Finskem (dobesedni prevod pomeni prostor iz lesa). Vendar pa savnanje ni izum Fincev, temveč ljudsko izročilo, običaj, ki sega v kameno dobo. 

Vir: http://www.mojwellness.si/?id=8&lang=sl

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica Heroja Lacka 66, 2230 , Lenart v Slovenskih Goricah, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
N & N trgovsko in storitveno podjetje d.o.o.
Davčna št.:
52180913
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)41 334 846
Telefon:
+386(0)2 7207094
E-mail:
info@nnlenart.si
Faks:
+386(0)2 7207094
Certifikat