Image
Image
10783
  • Vodovod inštalacije
  • NA POT, GORILCI, CENTRALNA KURJAVA, BOJLER, RADIATOR, TOPLOTNE ČRPALKE, BREZOVICA, LJUBLJANA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6135/na_pot_gorilci_centralna_kurjava_bojler_radiator_toplotne_crpalke_brezovica_ljubljana__9_-1645441709.jpg

NA POT, GORILCI, CENTRALNA KURJAVA, BOJLER, RADIATOR, TOPLOTNE ČRPALKE, BREZOVICA, LJUBLJANA

Tržaška cesta 513A, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Na pot deluje že od leta 1991. Takrat je imela trgovina sedež v Dragomerju, leta 1998 pa se je trgovina preselila na Brezovico, na Tržaško cesto 513a, kjer ima sedež še sedaj. Podjetje Na pot je trgovina za centralno kurjavo in vodovod.

Podjetje Na pot deluje že od leta 1991. Takrat je imela trgovina sedež v Dragomerju, leta 1998 pa se je trgovina preselila na Brezovico, na Tržaško cesto 513a, kjer ima sedež še sedaj. Podjetje Na pot je trgovina za centralno kurjavo in vodovod. Asortiman trgovine je zelo širok, med ponudbo pa se najde vse za centralno ogrevanje; to so peči na trda goriva, olje in plin, radiatorji, gorilci, bojlerji, ventili za radiatorje, obtočne črpalke, cisterne za olje ter razni material za napeljavo centralne kurjave. 

Tudi vse, kar se potrebuje za opremljanje kopalnic, se dobi v trgovini Na pot. To pa so kopalniške in tuš kadi, tuš kabine, keramične ploščice, sanitarna keramika (umivalniki, wc školjke, bideji), enoročne, dvoročne in termostatske armature, kopalniško pohištvo (omarice), kopalniški dodatki (držala za brisače, držala za milo, wc deske, wc kotlički, ogledala) ter material, ki je potreben za napeljavo vodovoda. 

Prednost trgovine Na pot je velika in kvalitetna ponudba proizvodov, kakovostno svetovanje pri nakupu in dostava kupljenega blaga na dom (okolica Ljubljane). V trgovini prisluhnemo strankam in njihovim željam, ter znamo ponuditi prave proizvode in storitve ob pravem času, po pravi ceni ter na način, ki je kar najbolj prilagojen strankam in to v okolju hitrih sprememb. 

Veseli bomo vašega obiska vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 do 19h, ob sobotah od 8 do 13h na Tržaški cesti 513a, na Brezovici. Od avtoceste oz. obvoznice je trgovina oddaljena slab kilometer (izvoz Brezovica, zavijete proti Vrhniki in se peljete še slab kilometer). Pred trgovino pa je tudi veliko parkirišče.


Centralno ogrevanje

Če prenavljate nepremičnino in želite vgraditi nov sistem centralnega ogrevanja, zamenjati nekaj starih radiatorjev z učinkovitimi novimi radiatorji ali pa je vaš kotel na zadnji nogi in je čas, da ga zamenjate, nas pokličite.

Oblikujemo lahko popolnoma nov ogrevalni sistem, ki je posebej primeren za vašo nepremičnino, razgradimo in odstranimo stari ogrevalni sistem ter nato vgradimo novega. Naredimo vse izračune za določitev vrste in velikosti radiatorjev ter zmogljivosti kotla, ki jih potrebujete. In če vaša nepremičnina potrebuje zamenjavo ali razširitev starih talnih cevi, bomo vse to naredili za vas čim bolj urejeno in skrbno.

Sistem centralnega ogrevanja vašega doma je zasnovan tako, da zagotavlja toploto, ko jo potrebujete, tako da lahko svojo družino ogrejete skozi vse leto. Ključnega pomena je imeti visokokakovostne dele in opremo centralnega ogrevanja, enako pomembna pa je tudi kakovost namestitve. Če vsaka komponenta ni nameščena v skladu z ustreznimi specifikacijami, tvegate, da se sistem centralnega ogrevanja redno pokvari in deluje neučinkovito, kar ima za posledico draga popravila in višje račune za ogrevanje.

Ugotovite, kaj več o naših storitvah, ko kliknete tukaj napot.si.


Gorilci

Oljni gorilci Bentone in CTC, izdelani na Švedskem, so varčni in kompatibilni z zahtevami varovanja okolja. Gorilce Bentone in CTC je enostavno montirati, nastaviti in vzdrževati. Izoliran pokrov zagotavlja tiho delovanje gorilca.

Oljne gorilce je priporočljivo servisirati enkrat na leto - najbolje v poletnem času, pred kurilno sezono. Pravilno servisiran in nastavljen gorilec ima tudi boljši izkoristek in s tem manjšo porabo kurilnega olja.

V našem prodajnem programu imamo tudi šobe za oljne gorilce, oljne filtre in tudi veliko rezervnega materiala za gorilce.OGREVANJE

Za ogrevanje prostorov v zimskih in ostalih hladnejših dneh pridejo v poštev različni sistemi ogrevanja. S pomočjo našega podjetja se lahko odločite za: 

 

VODOVODNA NAPELJAVA

Vodovodna napeljava predstavlja zelo pomemben element za celostno funkcionalnost objekta, zato je nujno, da je izvedena čim bolj profesionalno in zanesljivo, uporabljeni materiali pa so čim bolj kakovostni.

 

KOPALNIŠKA OPREMA

Izbira kopalniške opreme je odvisna predvsem od posameznikovega okusa in želja, nekatere omejitve pa seveda določa tudi prostor, ki nam je na voljo. 

 

ORODJE

Pri nas dobite tudi najrazličnejše orodje ki ga boste potrebovali za vodovodno instalacijo, ogrevalno tehniko in kopalniško pohištvo.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 513A, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
NA POT, d.o.o.
Poslovna oblika:
NA POT trgovina in servis d.o.o.
Davčna št.:
40385744
Naslov:
513a Tržaška cesta, Brezovica pri Ljubljani
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 546 328
Telefon:
+386 (0)1 365 75 00
E-mail:
info@napot.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
NA POT, d.o.o.
Naslov:
513a Tržaška cesta, Brezovica pri Ljubljani

Kontaktne osebe

Pisarna