Image
Image
4457
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45880.jpg

NARAVNI KAMEN IN KERAMIKA IVANKA POLJANŠEK S.P., DOMŽALE

Brdo 13, Domžale , , Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Že vrsto let se uspešno ukvarjamo s polaganjem vseh vrst naravnega lomljenega kamna in keramike. Naše izdelke odlikujeta visoka kvaliteta in umetniška dovršenost.

 

Dela pričnemo in končamo v dogovorjenem času.

Obložimo vam vse vrste površin: cokle hiš, terase, balkone, dvorišča, dovozne poti, poti ob hišah in zelenicah, škarpe, betonske ograje in stopnice vseh vrst, stebre vseh oblik, kamine, tlake in stene v notranjosti hiš in zidanic, kopalnice ipd. Skratka, obložimo vam vse kar si zamislite.

 

Zadovoljstvo strank je naš cilj.

Opravljamo tudi vsa pripravljalna dela, kot so odvodnavanje talnih površin, izdelava osnovnega betonskega tlaka, popravilo poškodovanih površin, hidroizolacijo teras in balkonov, opravimo prevoze materiala. Odzovemo se na vsak klic, napravimo ogled, izmerimo, upoštevamo želje strank in tudi svetujemo.

V zimskem času se podjetje ukvarja z aktivnostjo športnih zimskih dejavnosti in opravljanje dejavnosti na smučiščih, poučevanje alpskega smučanja, nadzor na smučiščih itd.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brdo 13, Domžale , , Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Naravni kamen in keramika Ivanka Poljanšek s.p.
Davčna št.:
16074556
Mobitel:
+386 (0)40 713 711
E-mail:
ja.poljansek@gmail.com
Certifikat