Image
Image
5417
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3488/LOGONaravniKotiek-1507203489.jpg

NARAVNI KOTIČEK, LJUBLJANA

Brnčičeva ulica 21, 1231 Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Naravna kozmetika

V Naravnem Kotičku, ki ga vodi mednarodno certificirana aromaterapevtka Inka Plauštajner Gerkšič, se naučiš izdelave tako domače kot profesionalne naravne kozmetike.

Naravni Kotiček ti nudi:

Delavnice: Na popoldanskih delavnicah obdelamo posamezne tematike, ki so primerne zate ne glede na to ali si začetnica ali napredna izdelovalka. Zate smo izbrali najbolj zanimive teme – vse od izdelave naravnih krem, šamponov in vsakodnevnih izdelkov (deodorant, gel za prhanje, zobna pasta, intimno milo,…) pa do prestižnih izdelkov iz laškega smilja ali argana. Si že izbrala svojo najljubšo? :)

Akademija: Večtedenska, nekajmesečna ali celoletna izobraževanja so prava stvar zate, če si želiš poglobljenega znanja s področja aromaterapije ali formuliranja naravne kozmetike. Programi so poglobljeni in namenjeni tistim, ki si željo celostnega znanja ali profesionalne kariere. Obiščete lahko veliko šolo aromaterapije, ki vam daje zelo široko znanje iz uporabe eteričnih olj ali se nam pridružite na zelo usmerjenih izobraževanjih, kot je seminar formuliranja prestižnih visokokoncentriranih serumov.

Svetovanje: Svetovanje je zate primerno, če si želiš individualnega pogovora. Če te pesti kakšna posebna kožna težava in sama rešitve ne najdeš, ti pomagajo. Inka se že leta  ukvarja z ljudmi, ki imajo kožne težave (dermatitis, luskavica, ihtioza, rosacea, akne,…) in išče naravne rešitve za njihove težave. Dosega odlične rezultate. Oglasi se in preveri sam/a!

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brnčičeva ulica 21, 1231 Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Inka plus, skupinska in individualna izobraževanja s.p.
Davčna št.:
77164857
Naslov:
21 Brnčičeva ulica, Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 3178 509 (ABANKA d.d.)
Mobitel:
+386 (0)41 910 901
E-mail:
info@naravni-koticek.si
Certifikat
Naslov:
21 Brnčičeva ulica, Ljubljana