Image
Image
5372
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10532.jpg

NARAVNO ZDRAVILIŠČE WELLNESS APARTMAJI TERME TOPOLŠICA

Topolšica 77, 3326 Velenje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Mir sredi narave

Topolšica z naravnimi danostmi pooseblja vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka. Kraj ima mnogo sončnih dni, brez turobne megle. V tem prelepem, mirnem kotičku, obdanem z zelenimi gozdovi, se je iz zemlje prikazal naravni topli vrelec. Moč termalne vode so poznali že v 16. stoletju. Zdravilna voda, svež gorski zrak in množica sončnih dni so v prejšnjem stoletju privabljali v Topolšico tudi gospodo z Dunaja in celotne Avstro-ogrske. Danes so Terme Topolšica zdraviliški, turistični, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo, med katero lahko vsakdo izbere sebi najljubše preživljanje prostega časa. 

Nastanitev

Nastanitev je možna v dveh hotelih s tremi zvezdicami in v prekrasnih štirizvezdičnih apartmajskih hiškah. Hotel Vesna in Hotel Mladika imata skupaj 385 ležišč v eno in dvoposteljnih sobah, z balkonom ali brez, ki nudijo vse potrebno za prijeten oddih. Apartmajsko naselje Ocepkov gaj je bilo odprto sredi leta 2010. Nahaja se na zelenem pobočju nad hotelom. Sredi mirnega okolja v objemu gozdov smo postavili devetnajst energetsko varčnih in okolju prijaznih hišic, enajst samostojnih enot in osem dvojnih. Skupaj predstavljajo 27 bivalnih enot, za 2-4 oz. 5-6 oseb. Vse apartmajske hišice so zasnovane tako, da nudijo gostu intimo in zasebnost, z udobno nadstandardno opremo pa vam zagotavljajo vaš drugi dom.

Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness

Programi Term Topolšica temeljijo na dveh naravnih zdravilnih faktorjih - termalni oligomineralno hipotermni vodi in blagi srednjegorski klimi z obilico sončnih dni.

Voda termalnega vrelca, ki dosega temperaturo od 32 do 36 stopinj Celzija je primerna za zdravljenje bolezni hrbtenice in sklepov, stanj po poškodbah, pooperativnih stanj na gibalih, bolezni dihal, lažjih oblik kroničnih obolenj srca in ožilja ter kroničnih nevroloških obolenj.

V zdraviliških ambulantah nudimo vse vrste pregledov in terapij (termoterapija, kinezioterapija, hidroterapija, elektroterapija, masaže, blatne kopeli, akupunktura, shiatsu masaže). Zaradi blage in ugodne klime izvajamo več vrst klimatskih programov, ki so priporočljivi za lažja kronična obolenja dihal ter za izboljšanje telesne vzdržljivosti. V sodelovanju z zasebno ambulanto Vascor smo oblikovali tudi različne menedžerske, sprostitvene in antistresne programe.

S hotelom je povezan sodoben WELLNESS CENTER ZALA, oaza miru, sprostitve in užitkov, ki jih v današnjem času zaradi obilice stresa potrebujemo vsi. V Wellness centru Zala najdete moderenfitness studio z najnovejšo opremo, Svet savn s tematskimi počivališči, teraso s Kneippovo potjo, teraso z bazenom, zasebne wellness prostore, savne za invalidemedico wellness, široko paletomasažnih in kozmetičnih storitevseminarske prostorekavarno, ala carte restavracijo ingaražni prostor.  

Poleg raznovrstnih programov, med katerimi vsakdo najde nekaj zase, je izjemnega pomena prijazno in strokovno usposobljeno osebje, ki zna gostu svetovati in ga z občutkom popeljati skozi program obiska. Vsakemu obiskovalcu se potrudimo ponuditi osebno prilagojeno izkušnjo, zaradi tega tudi upamo, da se bodo vrnili.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Topolšica 77, 3326 Velenje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Naravno zdravilišče Topolšica d.d.
Davčna št.:
22892150
Naslov:
77 Topolšica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0223 4001 7615 054 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 1062 919 (GB d.d., Kranj)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Telefon:
+386 (0)3 8963100
E-mail:
info@t-topolsica.si
Faks:
+386 (0)3 8963400
Certifikat
Naslov:
77 Topolšica