Image
Image
290
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9127/net_1704286569.jpeg

NET, IZDELAVA SPLETNIH STRANI, POSLOVNIH VIZITK, LOGOTIPOV, SLOVENIJA Priporočamo

Ljubljana, Gorenjska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Ustvarjamo vašo digitalno potenco – od spletnih vizij do grafičnih identitet. Kvalitetne spletne rešitve za izjemno podjetniško izkušnjo.

Naša ekipa se ponaša z izkušnjami od leta 2017, združujemo strast do ustvarjanja in globoko razumevanje digitalnega sveta. Smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v moč vizualne identitete, od izdelave unikatnih spletnih strani do oblikovanja prepoznavnih logotipov in poslovnih vizitk. Naše delo sega tudi v svet digitalnega marketinga, kjer spletne rešitve obogatimo s strategijami SEO, učinkovitim spletnim oglaševanjem ter upravljanjem družbenih omrežij.

Ponudba:

 1. Izdelava spletnih strani:

  • Unikatne in funkcionalne spletne strani, prilagojene potrebam vsake stranke.
  • CMS rešitve za enostavno upravljanje vsebin.
  • Optimizacija za iskalnike (SEO) za višjo vidnost na spletu.
 2. Grafično oblikovanje:

  • Kreativno oblikovanje logotipov in vizualnih elementov.
  • Poslovne vizitke, ki odražajo profesionalnost in prepoznavnost.
 3. Digitalni marketing:

  • Strategije digitalnega marketinga za doseganje ciljev.
  • Spletno oglaševanje prilagojeno vaši ciljni publiki.
  • Upravljanje družbenih omrežij za gradnjo močne spletne prisotnosti.
 4. Zakup domen in gostovanje:

  • Svetovalne storitve pri izbiri in zakupu domen.
  • Zanesljivo gostovanje spletnih strani za nemoteno delovanje.
V naši ekipi združujemo kreativnost z tehnično strokovnostjo, da ustvarimo celovite digitalne rešitve, ki presegajo pričakovanja strank. Skupaj oblikujemo vašo zgodbo na spletu in gradimo trajnostno digitalno prisotnost


PODROBNO O SPLETNIH STRANEH

Izdelava spletnih strani obsega širok spekter dejavnosti in procesov, povezanih z ustvarjanjem in oblikovanjem digitalnih platform, ki omogočajo predstavitev, komunikacijo, prodajo in interakcijo na spletu. Ta kompleksen proces izdelave spletnih strani vključuje različne vidike, ki segajo od načrtovanja in oblikovanja do razvoja, optimizacije in vzdrževanja.


Uporaba

Pri izdelavi spletnih strani se oblikovalci in razvijalci osredotočajo na uporabniško izkušnjo, vizualno estetiko, funkcionalnost, varnost, uporabnost in učinkovitost spletnega mesta. Za dosego teh ciljev se izvajajo številne dejavnosti, kot so analiza ciljne publike, ustvarjanje uporabniških vmesnikov, razvoj kode, integracija vsebin, optimizacija za iskalnike (SEO), testiranje uporabniške izkušnje, implementacija varnostnih ukrepov in še veliko več.


Orodja

Izdelava spletnih strani vključuje tudi uporabo različnih orodij in tehnologij, kot so HTML, CSS, JavaScript, CMS (Content Management Systems), grafično oblikovanje, spletno gostovanje, podatkovne baze, spletna varnostna orodja in druge digitalne rešitve.

Poleg tega izdelava spletnih strani zahteva tudi sodelovanje in komunikacijo med različnimi strokovnjaki, vključno z oblikovalci, razvijalci, projektanti, vsebinskimi ustvarjalci, tržniki in strankami, da bi zagotovili uspešen in učinkovit projekt.

Skupno gledano, izdelava spletnih strani je dinamičen in raznolik proces, ki zahteva kombinacijo ustvarjalnosti, tehničnega znanja, načrtovanja, sodelovanja in vztrajnosti, da bi ustvarili funkcionalne, privlačne in uspešne spletne platforme, ki izpolnjujejo potrebe strank in uporabnikov na spletu.


Namen

Izdelava spletnih strani je ključen element sodobnega poslovanja in komunikacije, ki omogoča podjetjem in posameznikom, da se učinkovito predstavijo na spletu ter vzpostavijo močno prisotnost in prepoznavnost na digitalnem trgu. Spletna stran je prva točka stika med podjetjem in potencialnimi strankami, zato je ključnega pomena, da je oblikovana in razvita na način, ki odraža identiteto, vrednote in cilje podjetja.

Potek skrbništva

Pri izdelavi spletnih strani se izvajajo temeljite analize, načrtovanje in implementacija, pri čemer se uporabljajo najnovejše tehnologije, trendi in prakse na področju digitalnega oblikovanja in razvoja. Pomembno je, da je spletna stran privlačna, intuitivna za uporabo, hitra, varna in prilagojena za različne naprave in brskalnike.

Dodatek

Poleg tega je izdelava spletnih strani povezana z optimizacijo za iskalnike (SEO), kar omogoča spletnim mestom, da se uvrstijo višje v rezultatih iskanja na spletnih iskalnikih, kar povečuje organski promet in vidnost spletne strani. Prav tako je ključno, da je spletna stran ustrezno vsebinsko in vizualno optimizirana, da doseže svoje ciljno občinstvo in sporočilo na najbolj učinkovit način.

Prednost

Zanesljivo in strokovno izdelana spletna stran lahko predstavlja konkurenčno prednost in ključno orodje za uspeh podjetja ali posameznika na sodobnem digitalnem trgu. Zato je izjemno pomembno, da se izdelava spletnih strani izvaja na način, ki zagotavlja kakovost, učinkovitost in uspeh na dolgi rok.


Dodatki

Dodatki, ki jih lahko postopoma dodamo na spletno stran, so lahko zelo raznoliki in se lahko prilagodijo specifičnim potrebam in ciljem spletnega mesta. Tu je nekaj primerov:

 1. Blog: Dodajanje bloga spletnemu mestu omogoča redno objavljanje vsebin, ki lahko povečajo organski promet, izboljšajo SEO in vzpostavijo avtoriteto na določenem področju.

 2. Galerija slik ali portfelj: Če vaše podjetje ali dejavnost temelji na vizualni predstavitvi, lahko dodate galerijo slik ali portfelj, kjer boste lahko predstavili svoje delo, izdelke ali storitve na privlačen način.

 3. Spletna trgovina: Če želite omogočiti spletno prodajo izdelkov ali storitev, lahko postopoma dodate funkcionalnosti spletne trgovine, kot so košarica za nakup, plačilni sistemi, upravljanje z zalogami in druge funkcije, ki bodo olajšale nakupovanje vašim strankam.

 4. Forum ali skupnost: Če želite vzpostaviti interaktivno in angažirano skupnost okoli vaše blagovne znamke ali področja dejavnosti, lahko dodate funkcionalnosti foruma ali skupnosti, kjer bodo obiskovalci lahko delili svoje izkušnje, postavljali vprašanja in se medsebojno podpirali.

 5. Orodja za komunikacijo: Dodajanje orodij za komunikacijo, kot so klepet v živo, obrazci za stik ali platforme za spletno pošto, lahko olajša interakcijo s strankami in omogoči hitrejši odziv na njihova vprašanja ali povratne informacije.

 6. Rezervacijski sistemi: Če ponujate storitve, kot so rezervacije terminov, posveti ali rezervacije prostorov, lahko dodate rezervacijske sisteme, ki bodo olajšali postopek rezervacije in upravljanja terminov za vaše stranke.

 7. Sporočila o piškotkih in pravilnik o zasebnosti: Z dodajanjem sporočil o piškotkih in pravilnikov o zasebnosti lahko zagotovite skladnost s predpisi o varstvu podatkov in izboljšate zaupanje vaših obiskovalcev.

 8. Integracija družbenih omrežij: Če želite razširiti svojo prisotnost na družbenih omrežjih, lahko na spletno stran dodate gumbe za deljenje vsebin, povezave do vaših profilov na družbenih omrežjih in druge integracije.

Te dodatne funkcionalnosti lahko postopoma dodate na vašo spletno stran, kar vam bo omogočilo, da spletno mesto prilagajate glede na razvoj vašega poslovanja in potrebe vaših strank. Pomembno je, da vsako dodatno funkcionalnost temeljito načrtujete in preizkusite, da zagotovite, da bo pravilno delovala in izpolnila pričakovanja vaših obiskovalcev.


RAZLIČNE VRSTE SPLETNIH STRANI

Obstaja veliko različnih vrst spletnih strani, vsaka z lastnimi značilnostmi in nameni. Tukaj je nekaj primerov:

 1. Spletna trgovina: Spletne trgovine omogočajo prodajo izdelkov ali storitev prek spleta. To so lahko majhne trgovine s samo nekaj izdelki ali velike platforme z obsežnimi katalogi izdelkov.

 2. Blog: Blogi so spletna mesta, kjer avtorji redno objavljajo vsebine na določeno temo. Blogi so lahko osebni ali poslovni, namenjeni izobraževanju, zabavi ali informiranju občinstva.

 3. Portfelj: Spletni portfelji so namenjeni predstavitvi dela posameznika ali podjetja. Na teh spletnih mestih lahko obiskovalci vidijo primere preteklih projektov, dizajnov, umetniških del, fotografij ali drugih dosežkov.

 4. Novičarski portal: Novičarski portali ponujajo novice, članke in informacije o različnih temah, kot so politika, gospodarstvo, šport, zabava itd. Ti portali pogosto vključujejo tudi funkcije za komentiranje in interakcijo z bralci.

 5. Korporativno spletno mesto: Korporativna spletna mesta so namenjena predstavitvi podjetja ali organizacije ter nudenju informacij o njihovih izdelkih, storitvah, zgodovini, misiji in viziji.

 6. Forum: Spletni forumi so spletna mesta, kjer lahko uporabniki ustvarjajo teme in objavljajo sporočila ter sodelujejo v razpravah in izmenjavi mnenj o različnih temah.

 7. Socialno omrežje: Socialna omrežja so spletna mesta, kjer lahko uporabniki ustvarjajo profile, se povezujejo s prijatelji ali sledijo drugim uporabnikom, delijo vsebine, komentirajo objave in se vključujejo v različne dejavnosti.

 8. Landing page: Landing page ali pristajalna stran je enostranska spletna stran, ki je običajno zasnovana za določen cilj, na primer za zbiranje e-poštnih naslovov, promocijo izdelka ali storitve, registracijo na dogodek itd.

Te vrste spletnih strani so le nekaj primerov, obstaja pa še mnogo drugih, prilagojenih različnim potrebam in ciljem posameznikov ali podjetij. Pomembno je, da izberete vrsto spletnega mesta, ki najbolje ustreza vašim potrebam in ciljem.


POMEMBNOST DOBRE POSTAVITVE

Izgled spletnega mesta igra ključno vlogo pri oblikovanju prvega vtisa obiskovalca in je ključni dejavnik, ki vpliva na njihovo zaznavanje vašega podjetja, blagovne znamke ali organizacije. Tu je nekaj razlogov, zakaj je pomembno, da spletna stran izgleda dobro in zakaj je nujno za dobro postavitev:

 1. Prvi vtis: Spletna stran je pogosto prva točka stika med podjetjem in potencialnimi strankami. Če spletno mesto izgleda zastarelo, slabo oblikovano ali neprivlačno, lahko to takoj ustvari negativen vtis in odvrne obiskovalce.

 2. Profesionalnost: Kvaliteten in privlačen dizajn ustvarja vtis profesionalnosti in zaupanja med obiskovalci. Spletna stran, ki izgleda dobro, sporoča, da podjetje skrbi za svoj ugled in kakovost storitev.

 3. Uporabniška izkušnja: Dobro oblikovana spletna stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, kar pomeni, da je enostavnejša za uporabo, navigacijo in interakcijo. To lahko pozitivno vpliva na zadržanje obiskovalcev na spletnem mestu in povečanje konverzij.

 4. Konverzije: Estetsko privlačna spletna stran lahko poveča stopnjo konverzij, saj obiskovalce spodbuja k interakciji in izvajanju želenih dejanj, kot so nakupi, prijava na novice ali kontaktiranje podjetja.

 5. Prilagoditev blagovni znamki: Spletna stran je odlična priložnost za izražanje in poudarjanje identitete blagovne znamke ter njenih vrednot, misije in vizije. Konsistenten in premišljen dizajn lahko pomaga ustvariti prepoznavnost in povezanost z občinstvom.

 6. Prilagoditev ciljni publiki: Dobro oblikovana spletna stran je lahko prilagojena ciljni publiki, kar pomeni, da lahko bolje nagovarja njihove potrebe, želje in interese ter posledično poveča angažiranost in zadovoljstvo obiskovalcev.

 7. Konkurenčna prednost: V današnjem digitalnem okolju je konkurenca zelo močna. Spletna stran z atraktivnim in učinkovitim dizajnom lahko predstavlja konkurenčno prednost in pomaga podjetju izstopati iz množice.

Skupaj gledano, dober dizajn spletnega mesta ni le estetski dodatek, temveč je ključni element, ki lahko pomaga doseči poslovne cilje, izboljšati uporabniško izkušnjo in graditi trdno spletno prisotnost.

 

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Država:
Slovenija
Kontaktna oseba:
Žiga
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 (0)30 322 070
E-mail:
Info@digitalni-svet.net
Certifikat
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
09:00 - 15:00
Torek
09:00 - 15:00
Sreda
09:00 - 15:00
Četrtek
09:00 - 15:00
Petek
09:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Po dogovoru