Image
Image
6039
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38159.jpg

GOSTILNICA PRI ŠKOFU LJUBLJANA

Rečna ulica 8, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Čeprav se gostilna Pri Škofu skriva med majhnimi ulicami v bližini Trnovskega pristana (Ljubljana), so jo poleg njenih rednih gostov odkrili tudi popotniki in jo v vodniku Lonely Planet umestili med omembe vredno ljubljansko gostilno.

Že sam občutek, ko vstopimo v prijetni ambient gostilne, nam govori, da so bili njeni prostori opremljeni premišljeno in z dušo. Lastnica gostilne, ga. Maja Pitarevič, se je z željo, da bi se njeni gostje počutili čim bolj domače in zaželeno v gostilni, prepustila izvirnosti in dodala gostilni in njeni ponudbi osebno noto.

Prostori so preprosti, barviti, polni zanimivih okraskov, njihove stene pa služijo tudi kot razstavni prostor slovenskih oblikovalcev in umetnikov. Tako kot je pisana in polna malih presenečenj notranjost gostilne, takšna je tudi njena ponudba jedi.

Ponudbo prijazno predstavi natakar, ki si za goste vzame čas, da skupaj z njimi poišče najbolj dišečo dnevno ali sezonsko specialiteto, in teh ni malo, zato odločitev ni enostavna.

Izbiramo lahko med različnimi biftki, kjer kraljujeta “Škofov biftek” v skorji iz črnega popra, prelit z nežno svetlo omako, in “Piknik na travi”, biftek na zeliščno solatni posteljici. Ali pa se odločimo za kaj bolj eksotičnega, kot je na primer puran Jukatan z bananinim rižem in porom.

Težko se bomo uprli tudi domačim njokom z različnimi omakami in sirovim ter orehovim štrukljem, ki jih postrežejo kot slano prilogo ali sladico, če so preliti z vročimi višnjami ali brusnicami.

K slastnim obrokom nudijo tudi širok izbor vin, vse od priznanih slovenskih (Movia, Kristančič), do španskih (Iglesia Vieja, Estio Tinti, Estio Rosado) in čilenskih (La Fortuna).

Za piko na "i" pa lahko v toplih dneh uživamo tudi na njihovem cvetočem vrtu.Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Rečna ulica 8, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KUHAM - JEŠ, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
90495764
Naslov:
Rečna ulica 8, 1000, Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 3292 377 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Pinterević Maja
Kontaktna oseba:
Pinterević Maja
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)1 4264508
Telefon:
+386(0)1 4264508
E-mail:
priskofu@gmail.com
Certifikat
Naziv:
KUHAM - JEŠ, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Naslov:
Rečna ulica 8, 1000, Ljubljana

Socialno omrežje