Image
Image
6150
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15276.jpg

NILLANDIA KOZMETIČNI CENTER, NINA ILOVAR HRIBAR S.P., LJUBLJANA

Jakopičeva ulica 9 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Začetki segajo že nekaj let nazaj, ko sem se odločila obiskati tečaj izdelovanja nohtov, ki je potekal med vikendi, saj sem imela redno službo in se tečajev nisem mogla udeležiti med tednom.
Tečaj sem obiskala nekajkrat, vendar na koncu nisem bila zadovoljna, ker sem si vedno želela izdelovati takšne nohte kot so v revijah :). Žal je bila to napačna naložba, ker sem se odločila za tečaj, ki je potekal takrat ko sem imela čas, nisem pa se pozanimala o kvaliteti tečaja, nisem pogledala izdelane nohte, ki so bili objavljeni na njihovi spletni strani ... Žal...

Vendar nikoli ne obupam! Ker sem izjemno ambiciozna (spletno stran sem si naredila sama, še preden sem končala tečaj v izdelovanju nohtov ;-) ) ter delovna sem se odločila denar investirati v NPK Maniker (Nacionalna Poklicna Kvalifikacija). Glede na njihovo reklamiranje, kako lahko odpreš svojo dejavnosti, kako lahko izvajaš dopolnilno dejavnost, se mi je to zdelo enkratno. Takoj po plačilu pa sem izvedela pretresljivo novico, da s.p. ne moreš odpreti samo z NPK Maniker (ker dejavnost spada pod Kozmetično dejavnost), ampak moraš imeti končano Kozmetično šolo ali frizersko. Na izobraževanju sem se naučila nekaj osnov, vendar še zdaleč ne vsega, kar maniker potrebuje za lepe nohte. Še vedno niso bili takšni kot v reviji :). 
Takšno nekvalitetno izobraževanje se zgodi, ker nihče noče izučiti svoje bodoče konkurence (razen na prvem tečaju, gospa sama ne zna izdelovati pravilnih nohtov). 

V vmesnem času sem odprla svoj kozmetični salon. Zaradi birokratskih zahtev sem morala zaposliti izučeno kozmetičarko, ki seveda ni znala delati nohtov, vendar je predpise potrebno upoštevati  :). 
Kljub temu, da sem bila redno zaposlena, imela svoj kozmetični salon ter enoletnega otroka, sem se odločila delati prekvalifikacijo v Kozmetičnega tehnika. Izobraževanje je bilo naporno, saj smo imeli predavanja in prakso čez ves teden, skoraj vsak teden pa je bil tudi kašen izpit. Šolanje sem uspešno in predčasno zaključila, naredila vse izpite in tudi uspešno predčasno šla na maturo in jo opravila. Končno sem lahko 'uradno' odprla s.p. oz. dopolnilno dejavnost. 
V šoli smo se naučili osnov, niti slučajno pa se nismo pravilno naučili izdelovati nohtov (jaz sicer nisem potrebovala obiskovati predavanj, zaradi NPK-ja), tako da po končani srednji šoli še vedno potrebuješ KVALITETEN tečaj o izdelovanju geliranih nohtov.

Na koncu, sem se sama s prakso izučila izdelovati kvalitetne nohte, ki so tanki na pogled, vendar pravilno strukturirani in seveda pravilno spiljeni. Če nisi perfekcionist, nisi za to delo. Izdelovanje nohtov je zahteven proces, kjer je potrebna natančnost in samokritičnost, drugače nikoli ne napreduješ v izdelavi.

Končno so tudi moji nohti postali primerni za v revijo :), ker se lahko pohvalim, da sem v dveh letih prišla v finale s slikami mojih nohtov (ob odlični pomoči tudi našega fotografa) v mednarodno uveljavljeno revijo Nails Magazine, kjer je objavljen tudi moj profil. Prvo leto sem z mojimi nohti osvojila na koncu 4. mesto, v svetovni konkurenci .).

Nauk te zgodbe :) :
- vedno se prepričaj v kvaliteto izobraževalnega tečaja (poglej slike prejšnjih tečajnic, slike nohtov izvajalca,  ...),
- pred obiskom tečaja preveri reference in nagrade izvajalca tečaja,
- bodi perfekcionist,
- bodi natančen in samokritičen,
tako bo uspeh zagotovljen in slika nohtov v reviji :).

Veliko uspehov vam želim ter ogromno sonca v življenju,
Nina I. Hribar

Odpiralni čas SALONA:

ponedeljek: 9.00 - 19.00
torek: 9.00 - 19.00
sreda: 9.00 - 19.00
četrtek: 9.00 - 19.00
petek: 9.00 - 19.00
sobota: 9:00 - 13.00
nedelja/prazniki: zaprto


Odpiralni čas TRGOVINE:

ponedeljek: 9.00 - 14.00
torek: 9.00 - 14.00
sreda: po dogovoru
četrtek: 9.00 - 14.00
petek: 9.00 - 14.00
sobota: po dogovoru
nedelja: po dogovoru

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Jakopičeva ulica 9 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
NILLANDIA KOZMETIČNI CENTER, NINA ILOVAR HRIBAR S.P.
Davčna št.:
71892214
Govorimo:
 SI
Mobitel:
041 712 033
Telefon:
064 11 83 11
E-mail:
info@nillandia.com
Certifikat