Objave

InfoSlovenija
5180
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25712.jpg

STUDIO SO-MA, ŠOŠTANJ

Cesta Lole Ribarja 2, 3325, Šoštanj, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Soma je dinamična oblika energije, ki prinaša v klasično medicino novo dimenzijo o medsebojni povezanosti uma in telesa.

V somi povežemo v celotno vezno tkivo, mišičevje ter živčni sistem, kar omogoča lajšanje bolečin in stresa v telesu in umu. Maserka s specifičnimi prijemi in gibi sprosti napetost v mišičnem in veznem tkivu, ki nastane zaradi stresa, fizičnih poškodb, čustvenih ran ter nepravilnega gibanja. S tem ponovno vzpostavi ravnovesje telesa in uma, kar omogoča učinkovitejše delovanje celotnega telesa in višjo stopnjo zavedanja.

Prebudite svojo življenjsko energijo z gibanjem, masažo telesa in sproščanjem v našem salonu, v prijetnem okolju, nežni glasbi in prijaznem osebju!

Uživanje je eden od osnovnih pojmov za zdravo telo in dušo, zato vas vabimo v naš salon
vsak dan od pon. do sob. med 8.00 in 21.00 uro.
Ob nedeljah in praznikih je zaprto.

Ponujamo tudi darilne bone!

MASAŽE
Izvajamo različne vrste masaž, ki so lahko primarna terapija ali pa dodatek zdravljenju nekaterih bolezni. Pri nas si lahko privoščite klasično terapevtsko masažo, masažo z aromaterapijo, indijsko masažo glave, refleksno masažo stopal, tajsko masažo, masažo obraza, limfno masažo, masažo z vročimi kamni, čokolado, …

SOLARIJ
Podarite svoji koži zdrav in porjavel videz. Ponujamo vam sončenje v vrhunskem ultra turbo solariju z body wave ležiščem. Razvaja z avantgardno obliko in neverjetno močjo. Moč solarija 14,7kW, 47 nizkotlačnih turbo žarnic, 7 dodatnih žarnic za vrat in ramena in 3 ultra obrazna polja po 520W.

PEDIKURA
Ne delajte s stopali, kot da bi jih imeli nešteto. S pedikuro podarimo nego svojim podplatom, da bo koža gladka, mehka in negovana. Pri pedikuri poskrbimo tudi za nego vaših nohtov.

SAVNE
Okrepite svojo odpornost s klasično finsko masažo, privoščite si turško parno savno ali infra savno kromaterapijo. Savna je namenjena krepitvi imunskega sistema, s tem pa tudi preprečevanju virusnih in bakterijskih obolenj. Ugodno vpliva na gibalni sistem in blaži stres.

BISERNA ALI AROMA KOPEL
Privoščite svojemu telesu popolno razvajanje, Uživajte v biserni ali aroma kopeli za dve osebi z vodnimi in zračnimi šobami ter lučko z barvno kromaterapijo. Zračni mehurčki masirajo vaše telo ter ohranjajo kožo čvrsto in zdravega videza.

BOWNOVA TERAPIJA
Bownova terapija je edinstvena manualna tehnika, pri kateri gre tako za fizično kot energijsko-vibracijsko stimuliranje telesa. Bistvo terapije predstavljajo « Bownove poteze «, ki jih terapevti izvajajo na specifičnih lokacijah na mišicah, fasciji, tetivah in indirektno na živčnih ovojnicah.

ULTRAZVOK - KAVITACIJA
Ultrazvok - kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog. Zato je znan tudi kot “naravna liposukcija”.

KINEZIO TAPE
Kineziotaping temelji na uporabi posebnega elastičnega traku imenovanega “kinezio tape”, ki dovoljuje svobodo gibanja na način, ki omogoča mišičnemu sistemu bio • mehanično zdravljenje, kar pomeni, da daje oporo mišici, izboljšuje pretok limfe in krvi, deluje protivnetno in protibolečinsko.

TAJSKE MASAŽE
>NUAD BO RARN< je TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA, ena izmed najstarejših naravnih zdravilnih tehnik. Temelji na principu ohranjanja in stimuliranja energijskega pretoka preko mreže energijskih poti, tako imenovanih senj linije. Maserka se s pritiskanjem in raztezanjem, osredotoči na mišično-skeletni in psiho-energijski sistem posameznika.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta Lole Ribarja 2, 3325, Šoštanj, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Studio So-Ma, Janko Stropnik s.p.
Davčna št.:
83763929