Image
Image
6641
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11785.jpg

OTROŠKA IGRALA ZA VAŠE MALČKE NAJA-TEJ, DOL PRI HRASTNIKU

Črdenc 7 , Dol pri Hrastniku, Zasavska

Galerija slik

Predstavitev

V naši trgovini se bomo trudili, da Vam izpolnemo vse želje, da bo lahko Vaš malček užival,  z  njim pa boste v igri uživali tudi Vi.

V tem trenutku imamo na zalogi izdelke iz kategorije: Otroška igrala za notranjo ali zunanjo   uporabo, obljubljamo pa, da bomo zaloge prilagajali Vašemu povpraševanju in jih nenehno dopolnjevali. V kolikor imate kakšno vprašanje ali željo za naročilo kakšnega specifičnega igrala, nam to sporočite na e-mail in za Vas bomo izdelali ponudbo, ter vas o roku dobave obvestili.

Notranja / zunanja igrala

Notranja igrala za otroke iz umetnih mas, ki so prijazna na dotik, imajo zaobljene robove, ter so narejena iz materialov, ki so zdravju neškodljivi in otrokom prijazni, prav tako pa  imajo vse potrebne certifikate.

Zunanji parki

Zunanja igrala različnih velikosti in oblik. Nekatera igrala so že pravi igralni parki. Primerni so za različne starostne skupine otrok od 4 pa vse do 14 leta starosti, z otroki pa se na njih lahko zabavajo tudi odrasli, ki imajo v sebi še kaj otroškega duha.

Igrala so narejena iz plastificiranih in barvanih kovinskih cevi in profilov, v kombinaciji z elementi iz plastičnih umetnih mas. Vsi materiali so zdravju neškodljivi in imajo vse potrebne certifikate.

Plezalne stene

Pleazalne stene so čudovita popestritev otroške sobe ali kakšnega drugega otroškega kotička. Enostavno jih pritrdimo na steno in otrok lahko razvija svoje motorične sposobnosti, ravnotežje in brez strahu uživa v plezanju. Imajo obliko različni motivih iz risank ali drugih motivov iz narave in morja.

Dimenzije plezalnih sten so v osnovi 122cmX244cm, vendar pa so lahko tudi poljubnih dimenzij na željo stranke. Narejene so iz umetnih plastičnih mas ki so zdravju neškodljive in imajo vse potrebne certifikate.

Podloge, mehka igrala

Blazine so primerne za zaščito pri padcih, lahko jih postavimo pod plezalne stene, ali pa jih enostavno položimo na tla, da imajo otroci mehko podlago za igranje.

Cene podlag so podane za 1m2. Vsi izdelki so narejeni iz materialov, ki so zdravju neškodljivi in otrokom prijazni.

Pohištvo

Vse vrste otroškega pohištva. Od stolčkov,  miz, omar do garderobnih regalov in posteljic, ter še veliko drugega. Vsi izdelki so narejeni iz materialov, ki so zdravju neškodljivi in otrokom prijazni.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Črdenc 7 , Dol pri Hrastniku, Zasavska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Posredništvo in prodaja Tadej Logar s.p.
Davčna št.:
67123392
Naslov:
Črdenc 7, 1431 Dol pri Hrastniku
Mobitel:
+386 (0)40 584 184
E-mail:
tedy.logar@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Posredništvo in prodaja Tadej Logar s.p.
Naslov:
Črdenc 7, 1431 Dol pri Hrastniku