Image
Image
6912
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20657.jpg

PAINTBALL PARK SPYDER, LJUBLJANA

Cesta v Gorice 13 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Doživite igranje paintballa ali airsofta na dveh največjih in najbolj urejenih poligonih, ki se nahajata le nekaj minut od samega centra Ljubljane.

Z igro paintballa ali airsofta boste okusili kaj je to adrenalinski šport, ki ga lahko igrajo tako moški kot ženske, kjer uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. Paintball in airsoft sta nekontaktna, akcijsko naravnana športa, v katerem sta zduženi avantura, teamsko delo in sposobnost hitrega odločanja.

Prepričani smo, da boste doživeli največjo zabavo, kar ste jih kadarkoli okusili.

 

PAINTBALL ZABAVA

V kolikor želite praznovati rojstni dan, si lahko priredite najboljšo zabavo v mestu. Na obrobju Ljubljane, le nekaj minut od samega središča, vas pričakujeta dva najbolj urejena poligona. Parkirišče je dovolj veliko, da sprejme tudi večje skupine, v kolikor pa bi se zabava zavlekla pozno v noč vam nudimo še razsvetljeni poligon pod reflektorji.

 

AIRSOFT PONUDBA

Airsoft je dinamičen šport, ki izhaja iz vojaških in policijskih taktičnih vaj. Poudarek je na realizmu, orientaciji ter teamskem delu. Omogoča vam naboljšo rekreacijo v naravi. Udeleženci so opremljeni z airsoft replikami, ki so ob uporabi zaščitne opreme in navodil nenevarne.

 

NOČNI PAINTBALL

Igra sence in svetlobe vam bo zagotovo pričarala nepozabne trenutke. Skriti v senci boste nevidni za nasprotnika, saj so na poligonu reflektorji opremljeni z senzorji gibanja, tako, da se ob vsakem vašem in nasprotnikovem koraku igra spremeni.

KDO BO KOGA izločil iz igre?

 

Naj se zabava prične!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta v Gorice 13 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Izposojanje igralnih avtomatov, Bojan Jončić s.p.
Davčna št.:
96736828
Kontaktna oseba:
Bojan Jončić
Mobitel:
+386 (0)41 504 955
E-mail:
info@spyder.si
Certifikat

Socialno omrežje