Image
Image
5913
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew60728.jpg

PALMIERI, TRZIN

Brodišče 9 , Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Za nami je že 500 letna družinska tradicija, ki je tesno povezana z oljkami in pridobivanjem oljčnega olja. Nasadi oljk starih več kot 500 let so razvejani tako, kot je razvejano družinsko drevo rodbine Palmieri, kjer se iz roda v rod prenaša prefinjen občutek za nego, gojenje, obrezovanje, ter stiskanje plodov z bogatimi izkušnjami in znanjem.

Naši nasadi oljk se nahajajo na skrajnem jugu Italije. Področje imenovano Puglia, kjer so dani idelani naravni podnebni in kultivarni pogoji, pomembna pa je tudi lega nasada, strokovnost, izkušnje, znanaje in predana ljubezen do zemlje in njenih plodov. Za čas obiranja je za številno družino praznik, ko se po starem, tradicionalnem postopku hladnega stiskanja poplača celoletni trud v obliki deviškega oljčnega olja. Olje, ki po vonju in okusu spominja na zdrave in sveže plodove oljk, ki zaokrožijo okus v širok spekter nežne in prijetne arome in to lahko ponudi le popolnoma naravno in brez vsakršnih dodatkov deviško oljčno olje Palmieri.

Oljčno olje Palmieri, je plod sorte “ogliarola” in “cellina”. S kakovostnimi in zdravimi plodovi oljk, dosežemo vse standarde, ki olje Palmieri uvrsti v kategorijo deviškega oljčnega olja.

OLJČNO OLJE

Oljčno oljo je lahko pakirano v steklenicah različnih oblik in velikosti. Na željo stranke, pa polnimo tudi v steklenice, ki nam jih vi dostavite. Spodaj je nekaj primerov steklenic z našim deviškim oljčnim oljem (primer 0,25l in 0,5l ter 0,75l).

REFOŠKOV LIKER Z MEDOM

V naš proizvod blagovne znamke Palmieri smo vložili mnogo truda. Dobra kapljica slehernemu Slovencu lepo zdrsi po grlu. Pol leta smo dopolnjevali recepturo, ki je luč sveta ugledala pred kratkim. To je avtohton slovenski proizvod, ki je novost lahko rečemo tudi na svetovnem trgu Refoškov liker z medom Palmieri.

REFERENCE

V slovenskem prostoru smo prisotni že nekaj let.
Zato smo se seznanili z mnogimi strankami, katere verjamejo v našo družinsko tradicijo na področju kvalitetne izdelave domačega ekstra deviškega olja. Poleg individualnih kupcev imamo tudi veliko pravnih oseb, saj imamo zanimivo ponudbo oljčnega olja - tudi kot darilo, tako za priložnostne dogodke, kot tudi za obdarovanje za novo leto.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brodišče 9 , Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Palmieri d.o.o.
Davčna št.:
99485877
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 612 284
Mobitel:
+386 (0)41 798 054
E-mail:
info@palmieri.si
Certifikat

Socialno omrežje