Image
Image
6798
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew48883.jpg

PASJI HOTEL 5KA, LJUBLJANA-DOBRUNJE

Brezje pri Lipoglavu 24 , Ljubljana-Dobrunje, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

PASJI HOTEL

Pasji hotel 5ka ponuja dolgoročno ali kratkoročno bivanje. Imamo ograjeno igrišče (1000 m2), kjer so povsod pasja igrala. Poleti imajo kužki tudi svoj bazen. Tako, da poskrbimo, da radovedni smrčki vedno raziskujejo. Vedno je na razpolago hiša v katero imajo vedno odprta vrata.Naša ekipa je sestavila program tako, da pasji prijatelj dobi vse kar je potrebno, da se počuti kot pes. Dolgi sprehodi, učne ure, raziskovanje, iskanje, uporoba smrčka, triki, druženej in igranje z drugimi psi. Pasji hotel omogoča prave PASJE POČITNICE.

 

PASJI VRTEC

Pasji vrtec 5ka ponuja varstvo, dnevno ali nočno. Varstvo ni namenjeno samo takrat, ko kam odhajate ali pa vas ni doma. Pridite na vesele urice, ki jih organizira pasji hotel 5ka. Med drugim tudi pohod na Lipoglav, učenje trikov ali pa bi želeli splošno socializirati mladička ali odraslega psa. Pasji hotel omogoča, da prepoznate pasje potrebe in kužka prialgoditi vašim potrebam. Pasji vrtec omogoča pravo PASJE DOGAJANJE.

 

SOCIALIZACIJA

Vsak kuža ima svojo osebnost. Psa je potrebno spoznati in ugotoviti kako ga lahko motiviraš in kako pridobiti pozornost. Pasji hotel 5ka in ekipa pripravi načrt kako postopoma uvesti potrebne spremembe. Prilagoditev pa je potrebna tudi s strani lastnika. Pasji hotel 5ka ponuja tudi tečaje za lastnike psov, kjer jih naučimo, kako svojo energijo prenašati na pse. Psi začutijo vašo energijo in na to tudi reagirajo. Zelo pomembno je že kot mladičku pokazati kje so meje.

 

VARSTVO DRUGIH HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Pasji hotel 5ka ponuja varstvo tudi za druge hišne ljubljenčke. Pa naj bodo vodni ali kopenski prijateljčki. Vodne živalce imajo ograjen ribnik.

Pripeljite svoje zajčke, želve, morske prašičke, hrčke...

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brezje pri Lipoglavu 24 , Ljubljana-Dobrunje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pasji hotel 5ka, storitve in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
61204480
Mobitel:
+386 (0)31 793490
Mobitel:
+386 (0)31 793480
E-mail:
5ka.pasjihotel@gmail.com
Certifikat

Socialno omrežje