Image
Image
5656
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew28055.jpg

PASJI SALON TOUTOU, STRIŽENJE IN NEGA VSEH PASEM PSOV, LJUBLJANA

Linhartova cesta 60, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Vsi želimo svojim pasjim prijateljem nuditi čim več, saj nas venomer razveseljujejo s svojo igrivostjo in zvestobo, včasih tudi s kakšno hudomušno lumparijo. Vemo, da je za dobro pasje počutje potrebno, da je pes vedno zdrav in negovan, čeprav moramo zato našega kužka peljati nekam, kamor si sprva res ne želi. Vsi z veseljem obiščemo frizerski ali kozmetični salon in se prepustimo razvajanju. Naši pasji ljubljenčki pa v salon za pse vstopajo prestrašeno in nezaupljivo. Vedno se bom torej potrudila, da bo vašim kužkom med negovanjem prijetno in udobno, zaradi česar se bodo zagotovo radi vračali in ne bodo razmišljali kot kuža Taj. Da bi bili vi in vaši pasji prijatelji vedno zadovoljni, sem svojo željo in ljubezen do dela s psi obogatila z znanjem o negi in striženju psov različnih pasem in izobraževanjem ter pridobila certifikat na Dunaju.

V pasjem salonu Toutou v Ljubljani poskrbim za celotno nego, ki je obenem strokovna in prijazna psom. Uporabljam le naravne pasje šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kosmatinca zdrav, mehak in dišeč. Naravne pasje šampone in nekatere pripomočke za nego psov lahko kupite pri meni v salonu.

˝Salon za pse…priboljški…???…wuf wuf…prijazna punca s čudnimi pripomočki, kopanje…brrrr, čof, čof…masaža!!…mmm…nova frizura in končno brez vozlov…wuf…spet bom lahko na kavču in vsi me bodo občudovali…wuf, wuf, VESEL!˝ pa pravi naš kuža Toutou, ki je že od malega naša redna stranka.

Vabljeni vsi v pasji salon Toutou, da skupaj razvajamo razvajene!

Storitve

Pasji salon Toutou v Ljubljani je kužkom prijazen salon za pse, v katerem vam pasji frizer uredi vašega štirinožnega prijatelja od smrčka do repa ter od glave do krempljev. Naše storitve zajemajo striženje psov, posamezne storitve in celotno nego. Za kopanje vaših kužkov se uporabljajo le naravni pasji šamponi in druga naravna sredstva.

- nega tačk in striženje krempljev
- nega oči in ušes
- kopanje in sušenje
- praznjenje analnih vrečk
- odstranjevanje odmrle dlake
- krtačenje in razvozlavanje
- striženje psov
- trimanje
- celotna nega

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Linhartova cesta 60, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Gea Mlinar s.p.
Poslovna oblika:
Pasji salon, Gea Mlinar s.p.
Davčna št.:
50059408
Naslov:
Rožanska ulica 2, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
Linhartova cesta 60, 1000 Ljubljana
Odgovorna oseba:
Gea Mlinar
Kontaktna oseba:
Gea Mlinar
Mobitel:
+386 (0)41 903 146
E-mail:
info@pasjisalontoutou.si
Certifikat
Naziv:
Gea Mlinar s.p.
Naslov:
Rožanska ulica 2, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Rezervacije