Image
Image
4235
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19762.jpg

PC H.AND RAČUNALNIŠKI INŽENIRING, TRZIN

Brezovce 10 , Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Vse od naše ustanovitve leta 1989 podjetje PC H.AND zaznamujeta dinamičen razvoj. S centralizirano organiziranim vodenjem podjetja in veliko prilagodljivostjo na tržne spremembe ohranjamo visoko stopnjo zaupanja med partnerji, katerih število se stalno povečuje.

Z 19 redno zaposlenimi smo relativno majhen kolektiv, kar nam zagotavlja izjemno fleksibilnost in prilagodljivost različnim tržnim situacijam.

Vizija in poslanstvo

Temeljne vrednote našega podjetja, ki smo jim zavezani od vsega začetka in jim bomo tudi v prihodnosti, so znanje, inovativnost, hitra odzivnost ter sposobnost prilagajanja različnim potrebam na trgu. Tako do svojih dobaviteljev kot tudi do kupcev vzdržujemo partnerski odnos. V tem duhu pristopamo do vseh naših potencialnih partnerjev, saj smo prepričani, da le takšen način vodi k dolgoročnemu vzajemnemu sodelovanju in zadovoljstvu.

Stremimo h kakovosti poslovanja, izdelkov in storitev, zato tudi pri zaznavanju novih tržnih priložnosti dajemo prednost hitremu in strokovnemu odzivu. Novih tržnih priložnosti se lotevamo temeljito, s čimer lahko gradimo na strokovnem zaupanju naših partnerjev tako na nabavni kot tudi na prodajni ravni.

Naš cilj je nenehno povečevati poslovno uspešnost in učinkovitost, strankam pa omogočiti najsodobnejšo tehnologijo ter kakovostne in zanesljive rešitve ter storitve. Z nadgrajevanjem znanja za ustrezno svetovanje našim strankam odgovarjamo na vse bolj pomembno vlogo informacijskih tehnologij v domačih in poslovnih okoljih. Znanje predstavlja neprecenljivo vrednoto in ima pomemben vpliv tudi na osebnostni razvoj posameznika, zato ga spodbujamo na vseh ravneh poslovanja.

Vpetost v okolje

V podjetju PC H.AND verjamemo v delitev našega uspeha. Vpetost v lokalna okolja povečuje našo družbeno odgovornost in skrb za prihodnost. V skladu s politiko podjetja in družbeno odgovornostjo podjetje sodeluje tudi pri mnogih pokroviteljstvih in donatorstvih. Naši prispevki skupnosti so le del naših celotnih prizadevanj in so osredotočeni predvsem na pomoč skupnostim skozi dobrodelne akcije.

Skrb za okolje je za nas velikega pomena, zato imamo izdelano natančno okoljevarstveno politiko, vključeni pa smo tudi v kolektivne sheme ravnanja z odpadno embalažo in odpadno električno ter elektronsko opremo. V ta namen našim strankam ob nakupu nove opreme omogočamo brezplačen prevzem in ustrezno ravnanje s staro opremo.

Znanje in zaposleni

Znanje je temelj uresničevanja naše vizije, zato verjamemo vanj in ga spodbujamo. Vsem zaposlenim v PC H.AND-u je skupna želja po znanju in napredku. Zaradi zelo hitrega razvoja IT-panoge strokovno znanje zaposlenih širimo z nenehnim internim in zunanjim izobraževanjem. Izbor izobraževanj in usposabljanj prepuščamo tudi samim zaposlenim. Del tega procesa so tudi obiski strokovnih sejmov in prireditev ter strokovna službena potovanja.

Vsem zaposlenim ponujamo prijetno in spodbudno delovno okolje z možnostjo osebnega razvoja, v katerem se dobro počutijo. Na voljo imajo najsodobnejšo informacijsko opremo, pri ustvarjanju ugodnih delovnih pogojev pa sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnimi in svetovalnimi organizacijami.

Dejavnost

V podjetju PC H.AND se ukvarjamo z zastopanjem, distribucijo in prodajo računalnikov, računalniških komponent in opreme priznanih proizvajalcev, avdio-video, fotografske ter pisarniške opreme.

Smo centralni servisni partner v Sloveniji za garancijska in izven garancijska popravila monitorjev različnih blagovnih znamk.

V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev nudimo vrhunsko tehnično podporo ter svetovanje, izvedbo in vzdrževanje lokalnih računalniških omrežij.

Svojo dejavnost dopolnjujemo s kakovostnim servisnim centrom na sedežu podjetja ter hitro odzivnimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami informacijske opreme.

Razvijamo in izdelujemo računalniške sisteme blagovne znamke PCH, ki so plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj s področja informatike.

Podjetje PC H.AND zastopa, prodaja in nudi servis računalniške in pisarniške opreme. Med široko ponudbo računalniške opreme (računalniki, prenosniki, tiskalniki, monitorji, nosilci zaslonov, projektorji..), foto ter avdio-video opreme (LCD TV sprejemniki Philips, glasbeni sistemi,…) zastopamo in prodajamo tudi pisarniško opremo, kot uničevalci dokumentov, aparati za zgibanje dokumentov, odpiralci pisem in rezalniki papirja.

Zagotavljamo strokovno pomoč pri nameščanju aplikativne programske opreme in uporabniških aplikacij ter namestitvi varnostnih in identifikacijskih certifikatov. Kot koordinator med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljamo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji IT sistemov.

V podjetju PC H.AND  vam nudimo tudi ustrezno rešitev popolnega uničenja podatkov z magnetnih pomnilniških medijev kot so trdi diski in kasete s trakom.

Postopek poteka v dveh korakih: razmagnetenje magetnega medija in fizično uničenje trdega diska. Storitev je skladna s številnimi evropskimi (DIN 33858-B3, EN 15713) in ameriškimi (PCI DSS, NIST, HIPAA, PIPEDA, idr.) direktivami o uničevanju nosilcev digitalnih podatkov in jo uporabljajo številna svetovno priznana podjetja, kot so Bank of America, Cisco Systems, eBay, HP, Intel in mnoga druga.

V vseh primerih nudimo tudi demontažo trdih diskov iz delovnih postaj, strežnikov, prenosnikov, itd. Za vsak uničen medij vam izdamo potrdilo o uničenju.

Strateška naravnanost nas usmerja k spremljanju sodobnih tržnih zahtev ter novosti s področja informacijskih tehnologij. Vseskozi iščemo nove poslovne priložnosti, prek katerih vzpostavljamo tudi nove poslovne vezi in partnerstva. Gradimo na trdnih partnerskih odnosih, kar nam omogoča boljše poznavanje partnerjev in njihovih potreb.

Naši kupci v veleprodaji so pretežno podjetja, ki se ukvarjajo z nadaljnjo prodajo, storitvami na IT-področju ali visokotehnološka proizvodna podjetja, med našimi končnimi kupci pa so tako pravne kot fizične osebe.


Partnerstva

Kot uvoznik in prodajalec na slovenskem trgu zastopamo svetovno priznana podjetja, kot so: Philips, MMD, Buffalo, Gigabyte, GreatWall, FSP, Sapphire AMD, ZOTAC, 3M MicroTouch, Ergotron, MemorySolution, i-gotU, Plextor, AOpen in Yeong Yang ter smo že vrsto let uspešen poslovni partner podjetij Microsoft, HP, Panasonic, Fujitsu, Epson, Canon, Lenovo, Toshiba, Cisco Systems in Intel.

Program računalniške opreme dopolnjujemo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Martin Yale, Intimus, PaperMonster in Premier.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brezovce 10 , Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pv h.and računalniški inženiring d.o.o.
Davčna št.:
52070859
Telefon:
+386 (0)1 5300800
E-mail:
prodaja@pchand.si
E-mail:
info@pchand.si
Faks:
+386 (0)1 5300828