Image
Image
6297
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38471.jpg

PEKARNA, KAVARNA IN PIZZERIJA PR PEK, MOZIRJE

Na trgu 1 , Mozirje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Na baročno opremljenem podstrešju pizzerije Prpek lahko v mirnem kavarniškem vzdušju popijete kavo, čaj ali kaj drugega po vaših željah ter ob tem preberete dnevni časopis ali poklepetate s prijatelji.

Ob kavi se bo mogoče prilegla tudi kakšna sladica iz domače kuhinje ali pekovsko pecivo iz naše domače pekarne Rednak. Če praznujete, lahko v pizzeriji Pr'pek za vas pripravimo v tem delu hiše tudi zabavo, kjer vam postrežemo s hladnimi jedmi. V kavarni pizzerije Prpek je prostora za 60 obiskovalcev.

V spodnjem delu Kavarne in pizzerije Pr'pek je pizzerija, kjer vam nudimo izvrstne pizze z bogato izbiro oblog. Dnevno pripravljamo pet vrst malic, med katerimi je ena vedno vegetarijanska.

Ob vikendih Vam Kavarna in picerija Pr'pek pripravi dve vrsti kosil. V naši ponudbi je široka paleta testenin – njoki ter domači rezanci z različnimi omakami in žlinkrofi s sladkimi ali z mesnimi nadevi.   Na našem jedilniku so tudi lignji ter mnoge druge mesne ali brezmesne jedi. Vsakodnevno je odprt tudi solatni bife, za najmlajše obiskovalce pa je na voljo Palček David.

Po vaših željah vam lahko pripravimo praznovanje jubilejev, porok, obhajil, krstov ali kakšnih drugih prijetnih dogodkov. V tem delu kavarne in pizzerije Pr'pek je prostora za 90 ljudi.

Celoten ambient Kavarne in pizzerije Prpek dopolnjuje pokrita terasa, kjer se lahko osvežite s kakšno pijačo ali okrepčate z dobrotami iz naše kuhinje, za otroke pa je ob terasi mini otroško igrišče.    Vabljeni v naš lokal, kjer se vsakodnevno trudimo, da zadovoljimo želje gostov, da se k nam radi vračajo!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Pekarna, kavarna in pizzerija, Miroslav Rednak s.p.
Davčna št.:
86862294
Kontaktna oseba:
Miroslav Rednak
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)3 8390240
E-mail:
miroslav.rednak@siol.net
Faks:
+386 (0)3 8384014
Certifikat

Socialno omrežje