Image
Image
7277
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew32160.jpg

ROOMS LESCE BLED AIRPORT Priporočamo

Hraše 17, 4248 Lesce, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

 SOBE BLED LESCE PENSION TÖRÖK SE NAHAJA BLIZU LETALIŠČA LESCE

Pension Török se nahaja v vasi Hraše, le štiri kilometre stran od Bleda, slovenskega turističnega bisera. V stilu sodobne podeželske hiše opremljen penzion razpolaga z 18 sobami, ki imajo, razen dveh v mansardi, vsaka svoj balkon s čudovitim pogledom na Julijske Alpe in Karavanke.

Poleg balkona so dvoposteljne in enoposteljne klimatizirane sobe opremljene s kabelskim LCD-televizorjem, z masivnim lesenim pohištvom in lesenim podom. Vsaka soba ima kopalnico, kjer boste našli tudi sušilec za lase in copate. V vseh prostorih penziona je na voljo brezplačna brezžična internetna povezava.

Del naše ponudbe je tudi bar z žganimi pijačami, likerji in sokovi, pivnica in vinska klet z vini priznanih slovenskih vinarjev, vrt z otroškim igriščem in prostorom za skupinske športe ter terasa za posedanje, sončenje ipd. Sprostitev po aktivnem dnevu si lahko privoščite v finski savni in jacuzziju.

V neposredni okolici penziona raziščite številne možnosti za rekreacijo. Lahko se odločite za pohodništvo, jahanje, rafting, kolesarjenje, plavanje, igranje golfa, v zimskem času pa za smučanje, sankanje, drsanje, tek na smučeh ipd. Ljubitelji gora lahko obisk penziona izkoristite za vzpon na enega izmed vrhov Julijskih Alp ali Karavank ali pa si privoščite panoramski polet z letalom z bližnjega letališča v Lescah.


SOBE


V Pensionu Török vam ponujamo štirinajst dvopostelnjih in štiri enoposteljne sobe. Vse sobe imajo balkon, razen dveh dvoposteljnih sob v mansardi.

Vse sobe so moderno opremljene in nudijo čudovit razgled na okolico. Za nepozabno bivanje pri nas pa bo poskrbelo vedno prijazno in ustrežljivo osebje.

Ker našim gostom želimo nuditi le najboljše, boste v vsaki od naših sob deležni modernega dotika udobja:

- Klimatska naprava
- Brezplačen žični in brezžični dostop do interneta
- LCD kabelska televizija
- Masivno pohištvo
- Dvigalo
- Terasa za pensionom Török
- Vrt z otroškim igriščem
- Brezplačno privatno parkirišče


WELLNESS


V Pensionu Török imamo moderno opremljen prostor, namenjen razvajanju najzahtevnejših gostov. V našem wellnessu se lahko sprostite v masažni kadi, Finski savni ali pa si enostavno privoščite počitek.

Iz wellness prostora je možen tudi izhod na prostor, posebej namenjen uporabnikom wellnessa, kjer se lahko ohladijo po vročem savnanju ali masažni kadi.


Finska savna

Savnanje ima izredno pozitivne učinke na telo in duha. Finska savna spada med najbolj vroče, saj dosega temperaturo do 95°C in približno 10% vlažnost, ki jo lahko s polivanjem pregretih kamnov še povečujemo. Med izredno pozitivne učinke savnanaja sodijo:

- povečanje obremenitve srca za 50 - 75%, kar je primerljivo s tempom pri hitri hoji
- posprešen pretok krvi po celem telesu, kar bo predvsem razveselilo vse, ki imajo mrzle noge in jih neprestano zebe. Hkrati koža dobi 50- 70% več krvi in z njo hranilnih snovi. Rezultat je zdrava in sijoča koža.
- povečano potenje odpre kožne pore kar omogoče izločanje veliko več strupov kot običajno.
- Temperatura zraka 85°C - 95°C
- Vlažnost 10% - 15%
- Savna sprejme 5 oseb

Na savnanje naj bi gledali kot na sprostitveno aktivnost. Sprostitev nam zagotavlja prijetno okolje, kjer damo možgane na pašo, se otresemo dnevnega stresa in pomagamo organizmu, da se reši čez dan nakopičenih strupov. Obiski savne pa niso samo sprostitev, koristijo namreč tudi zdravju. Če savne še niste preizkusili kot način za sproščanje in del poti do bolj zdravega življenja, je sedaj pravi čas, da ji daste priložnost in sami ugotovite, kako se bo na to odzvalo vaše telo.


Masažni bazen (jacuzzi)

Vse hitrejši način življenja in obveznosti poln vsakdanjik nam pogosto onemogočata, da bi si vzeli trenutek časa zase in poskrbeli za svoje dobro počutje. Prepogosto pozabljamo, kako pomembno je, da se ob koncu napornega delovnega dne umirimo, se sprostimo in se pustimo razvajati.

V Pensionu Török vam ponujamo odlično sprostitev v modernem masažnem bazenu, kjer boste lahko pozabili na težave in skrbi, ter neizmerno uživali.

- Temperatura vode 35°C - 37°C
- Jacuzzi sprejme 5 oseb
- Možnost izbire delovanja šob
- Možnost nastavljanja jakosti šob po lastnih željah
- Možnost osvetljitve z željeno svetlobo


AKTIVNOSTI


Neposredno ob penzionu se nahaja vrt z otroškim igriščem in prostorom za skupinske športe. Hotelskim gostom so na voljo loparji za badminton, žoge, rolerji in kolesa, saj boste v okolici penziona našli številne možnosti za rekreacijo, individualne ali vodene kolesarske izlete ter pohodništvo.

Organiziramo jahalne ture, rafting in soteskanje. Dan lahko aktivno preživite tudi na golf igrišču Bled, se okopate v Blejskem ali Bohinjskem jezeru ali pa se odločite za panoramski izlet z letalom. Poleg panoramskih poletov nad Bledom, Bohinjem in do najvišjega slovenskega vrha Triglava, vam je na voljo tudi tandemski skok s padalom.

V neposredni bližini penziona se pozimi nahaja odprto drsališče in tekaške proge, na smučanje pa se lahko odpravite v bližnja smučarska središča na Krvavcu, Voglu in v Kranjski Gori.

Vsak naporen dan lahko zaključite z razvajanjem v finski savni in jacuzziju v našem penzionu.

- Športni center Pokljuka
- Radovljiški muzeji
- Avsenik
- Radovljica
- Čebelarski center Gorenjske


CENIK - Povezava

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PGT GOSTINSTVO, ALEKSANDER TÖRÖK, S.P.
Davčna št.:
94867089
Naslov:
Hraše 17, 4248 Lesce
Občina:
Radovljica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0004 4557 430 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 2420 434 (GB d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Aleksander Török
Kontaktna oseba:
Aleksander Török
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 CZ
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 572 972
E-mail:
kmetijatorokpgt@gmail.com
Faks:
+386 (0)4 5333522
Certifikat
Naziv:
PGT GOSTINSTVO, ALEKSANDER TÖRÖK, S.P.
Naslov:
Hraše 17, 4248 Lesce

Kontaktne osebe