Image
Image
4545
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3692.jpg

PENZION LUKANC, BLED

Selo pri Bledu 8 , Bled, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

V mali vasici Selo, ki je od slovenskega turističnega bisera Bleda oddaljena le streljaj, po miru sodeč pa je daleč stran, se nahaja tudi naš družinski penzion s prelepim pogledom na dolino Save Bohinjke, bližnji Babji zob in Julijske Alpe na zahodu. Lokacija na obrobju gozda, skozi katerega so urejene prijetne sprehajalne poti in trim steze, bo bivanje pri nas še popestrila.

SOBE

Razpolagamo z deset dvoposteljnimi, eno enoposteljno in šest troposteljnimi sobami. V vsako sobo je možno namestiti tudi dodatno ležišče. Vse imajo svojo kopalnico s tušem, WC-jem, in sušilcem za lase, balkon z lepim pogledom, kabelsko televizijo, telefon in priključek za internet.Hišna ponudba

HIŠNA PONUDBA

Poleg možnosti prenočevanja vam nudimo tudi ostale gostinske storitve v dnevnem baru, ki se nahaja v spodnjih prostorih našega penziona.

OSTALA PONUDBA

V zimskem času lahko smučate na bližnjih smučiščih, drsate v ledeni dvorani ali po zaledenelem Blejskem jezeru ali se sankate iz okoliških gričev. V ostali sezoni imate možnost planinarjenja, pohodništva, plezanja, kolesarjenja, ribolova, gobarjenja, raftinga, kopanja v jezeru ali hotelskih bazenih. Po dogovoru je možno tudi organizirati ogled čudovite podzemne jame pod Babjim zobom.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Penzion Lukanc, Boštjan Lukanc s.p.
Davčna št.:
47332662
Kontaktna oseba:
Boštjan Lukanc
Mobitel:
+386 (0)51 685 690
Telefon:
+386 (0)4 5765210
E-mail:
info@lukanc-bled.com
Faks:
+386 (0)4 5765211
Certifikat