Image
Image
8891
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6142/petre_izposoja_izdelava_prireditvenih_sotorov_industrijskih_hal_skladisc_zalec__1_-1670332714.png

PETRE, IZPOSOJA IN IZDELAVA PRIREDITVENIH IN VIP ŠOTOROV, ALUMINIJASTIH SKLADIŠČNIH ŠOTOROV IN HAL

Čeplje 51, 3305 Vransko, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje »Petre šotori – hale d.o.o.« smo poleg skladiščnih hal z aluminijastimi oz. jeklenimi konstrukcijami tudi eden največjih slovenskih ponudnikov kakovostnih šotorov različnih dimenzij (prireditvenih, sejemskih, poročnih, VIP, skladiščnih šotorov, šotorov za mobilna drsališča, šotorskih tunelov, lonžirnih in jahalnih šotorov), pagod, paviljonov, hitro sestavljivih paviljonov, odrov, podov, catering opreme in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših prireditev in dogodkov, ponujamo pa tudi vojaški progam.

Razpolagamo z več kot 40.000 m2 prireditvenih in skladiščnih šotorov za namene najema, na sedežu podjetja pa imamo postavljene tudi skladiščne hale ter upravno stavbo kot naše referenčne montažno – skladiščne in funkcionalne objekte.

Nenehno se prilagajamo spremembam na trgu, dnevno načrtujemo in udejanjamo nove ideje ter skrbimo za zadovoljstvo naših strank.


NAŠA PONUDBA

- Prireditveni in sejemski šotori

Prireditveni šotori so primerni za koncerte, veselice, otvoritve, srečanja, piknike, pogostitve in posebne dogodke. Na zalogi imamo 30.000 m2 prireditvenih komponent. Kvalitetni šotori in hitra montaža so pripomogli k uspehu in zadovoljnim strankam. Zaradi prilagodljivih dimenzij so šotori primerni tako za manjše kot za večje število ljudi in se čudovito skladajo z vsakim okoljem.

- Poročni in VIP šotori

Poročni šotori so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem v vseh letnih časih.
Notranjost šotora lahko oblečemo z VIP stropnimi in stranskimi zavesami v beli barvi, ki ustvarijo ambient snežno bele dvorane, katerega dopolnijo tudi lestenci. Osnovno podlago lahko prekrijemo z lesenim podom in talno oblogo v želeni barvi. Svoj čar dodajo banketne mize prekrite s čudovitimi prti do tal in stoli z VIP prevlekami ter slavnostna svatovska miza.

VIP šotori so namenjeni za organizacijo VIP dogodkov, kot so obletnice podjetij, dneve odprtih vrat, srečanja, pogostitve,… Lepi beli šotori se odlično skladajo z vsako izbrano lokacijo, pa naj bo to v naravi ali na parkirišču pred vašim podjetjem.

- Prostor "Pod Zvezdami"

Prostor "Pod zvezdami" se nahaja na Vranskem v objemu zelene narave, le streljaj stran od glavne avtocestne povezave A1. Eleganten šotor velikosti 15 m * 30 m s teraso velikosti 15 m * 5 m in delno prozorno streho omogoča druženje pod zvezdami. Gostje lahko na terasi in v šotoru uživajo in poglede usmerjajo proti naravi ali proti zvezdam, prav tako pa se družijo in veselijo v estetski design opremi šotora in udobnosti prostora. V šotoru stoji tudi nekoliko dvignjen in stilsko opremljen oder ter prostorno plesišče. Lokacija zagotavlja tudi sanitarne prostore in parkirišča. Na lokaciji je možna postavitev dodatnih kapacitet za civilni obred, dodatnih gostinskih komponent in komponent za vse ostale spremljajoče aktivnosti, do katerih je možno speljati poti v obliki lesenih podov ter z barvnimi talnimi oblogami. Neposredna okolica šotora omogoča tudi izvedbo aktivnosti na prostem: spust golobov, balonov, prevoz s kočijo, prisotnost živali, športne igre, otroška igrala … 

- Dvonadstropni šotori

Dvonadstropni šotor omogoča odličen razgled oz. pogled na osrednje dogajanje prireditvenega prizorišča. Različne dimenzije omogočajo prilagajanje željam strank in hkrati maksimalno izkoriščenost razpoložljivega prostora. 

Primeren je za rešitve prostorskih kapacitet na različnih dogodkih kot so komentatorske tribune/kabine, medijska središča, VIP središča, razgledni prostori in različne druge priložnosti.

Pritličje šotora je iz jeklene konstrukcije, nadstropje pa je lahko pokrito z aluminijastim šotorom ali pa služi kot odprta terasa. Pri stranicah šotora lahko izbirate med PVC platnom ali PVC paneli z okni ali brez. 

- Pagode in paviljoni

S svojo ekstravagantno obliko in vrhunsko izdelavo usmerjajo vse poglede k vašemu proizvodu oziroma storitvi. Primerni so kot dopolnilo k šotorskim objektom, kot poživitev poroke, tiskovne konference in seveda za samostojno rabo na raznih prireditvah v vaši organizaciji.

Odlikuje jih optična in tehnična vrhunska kvaliteta – okrogli alu progili 50 mm. Montaža in demontaža potekata hitro in enostavno. Idealni so tudi za nadkritje raznih gostinskih in hotelskih teras ali pa kot razstavni prostor na sejmih. Stranice, ki so lahko tudi prozorne in sicer iz transparentne folije, je možno poljubno odpirati in zapirati glede na vremenske razmere.

 

- Odri, podesti in tribune

Sistemi za odre vam nudijo izvedbo različnih oblik in kombinacij postavitve. Osnovne komponente sistema je možno regulirati po višini, s pomočjo standardiziranih elementov - rasterjev, ki so primerni tudi za neraven teren. Stabilno, močno, univerzalno, tehnično in estetsko postavljivo. Vsi elementi so med seboj kompatibilni.

- Dekorativna in catering oprema

Poleg izjemno kakovostnih šotorov nudimo tudi notranjo dekoracijo in dodatno opremo za različne dogodke. Pri nas tako lahko dobite šotor in vso dodatno opremo na enem mestu, kar vam bo zelo olajšalo organizacijo vaše prireditve.

Šotor vam po želji opremimo z LESENIM PODOM, PLESIŠČEM in TALNO OBLOGO, pri kateri lahko barvo izbirate po želji.

>>NOVOST<<
- Aluminijasti skladiščni šotori in hale

Podjetje kot novost na trg uvaja aluminijaste konstrukcije za »zeleno« prihodnost našega planeta. Šotori in hale z aluminijastimi konstrukcijami, proizvedenimi iz recikliranega aluminija, ki okolje s CO2 onesnažuje 2x manj od evropskega povprečja in celo 4,5x manj od svetovnega povprečja, so korak dlje v smer »zelenega« poslovanja podjetja ter k ohranjanju »zelenega« planeta.

Skladno z usmeritvami standarda ISO 14001 v podjetju »Petre šotori - hale d.o.o.« skrbimo, da se dotrajane PVC ponjave prodajo po ugodnih cenah za namen pokritja kmetijskih, gradbenih, gozdarskih ter ostalih komponent. V ospredje postavljamo Zero waste proizvodnjo – proizvodnjo brez odpadkov.

- Servis in proizvodnja

Naša izkušena servisna ekipa vam zagotavlja kvaliteten in hiter servis vaših ponjav in šotorov.

S pomočjo lastne strojne pralnice vam ponjave operemo, povoskamo in posušimo.

V primeru manjših lukenj na ponjavah, lahko le-te saniramo kar na mestu postavitve.

Vse montažne aluminijaste konstrukcije zaradi svojih specifičnih lastnosti potrebujejo letni pregled stanja in popravilo morebitnih nepravilnosti. Naši strokovni monterji temeljito pregledajo celotno konstrukcijo, spoje in povezave ter najbolj obremenjene dele. Opravi se ocena popravil, katera kvalitetno in strokovno odpravimo.

- Zaščitni šotori in oprema

Del naše ponudbe so tudi zaščitni šotori in oprema. Nudimo najem vojaških in zaščitnih šotorov različnih dimenzij, zaščitne ograje, hitro-sestavljive paviljone, pagode, paviljone ter šotorske hale in nadstreške za zagotavljanje nujnih, osnovnih pogojev oz. prostora za namestitev članov štabov in enot civilne zaščite ter pripadnikov drugih sil za zaščito in reševanje, ki sodelujejo v akcijah zaščite in reševanja. Z navedenimi proizvodi se lahko zagotavljajo tudi nujni bivalni pogoji za ogrožene in prizadete prebivalce ob naravnih ter drugih nesrečah.


KATALOGI

Petre katalog opreme 2020

Katalog skladiščnih šotorov in industrijskih hal

Katalog šotorov, odrov in opreme

 

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Čeplje 51, 3305 Vransko, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PETRE d.o.o.
Poslovna oblika:
Petre, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
76495264
Naslov:
Čeplje 51, 3305 Vransko
Odgovorna oseba:
Jožef Petre
Kontaktna oseba:
Jožef Petre
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386(0)31 731 730
Telefon:
+386(0)3 7032100
E-mail:
info@petre.si
Certifikat
Naziv:
PETRE d.o.o.
Naslov:
Čeplje 51, 3305 Vransko

Kontaktne osebe

Direktor
Jožef Petre
Povpraševanje

Socialno omrežje