Image
Image
111

Baby Boomer / Ombre sprej

 Na vasi 12b, Vitanje, 3205 Vitanje, Savinjska, Slovenija - Navodila za pot

24 Junij 2024 - 24 Junij 2024

Vse nohtne stilistke poznajo efekt Baby Boomer, ki je poleg francoske manikure in rdečih nohtov nesmrten stil v svetu nohtov. In ta je dandanes čedalje bolj priljubljen, saj na nohtu ustvarja naraven videz kot prehod iz kožnega v beli odtenek, njegova izdelava pa je sila enostavna. 

Primeren je za v službo, za družabne dogodke ali za doma ter za vse letne čase. Lahko se nosi na kratkih ali dolgih nohtih, mandljaste ali kvadratne oblike. Zelo lepo se ujame s kamenčki in bleščicami. Ne naveličamo se ga hitro, kot ponavadi živih odtenkov in obenem je narastek pri tej vrsti manikure manj viden. Na prvi pogled je podoben francoski manikuri, a razlika je v tem, da osrednji del in beli del nimata definirane meje, temveč se kot gradient prelijeta en v drugega. Gre torej za prehajanje barve iz ene v drugo, ponavadi iz kamuflažnega odtenka v belega. Tehnik za Baby Boomer je več: poznamo grajenega, tapkanega, izdelanega s čopičem ali Air Brush. A ta ustvarjen s sprejem je sila enostaven in zelo obstojen in trajen.

Povezava do izdelkov

Podlaga je lahko ustvarjena na več načinov:

- Lahko je noht izdelan s bazo trajnega laka v bež ali roza odtenku, z ali brez bleščic in folij

- Lahko je noht izdelan z tekočim ali gostim gelom ali z poly/acry gelom v bež ali roza odtenku, z ali brez bleščic in folij

- Ali pa je noht ustvarjen z bazo trajnega laka ali z gelom oz. poly/acry gelom poljubnega odtenka, ki smo ga pobarvali s trajnim lakom pastelno bež roza barve. 

Na takšen noht s sprejem Baby Boomer White ustvarimo prehod v bel odtenek. Prehod je enakomeren in se stopnjuje iz manj v bolj belo. Torej za podlago priporočamo pastelno roza in bež odtenke baz trajnih lakov ali gelov ter akry / poly gelov. Ne priporočamo pa temnih odtenkov, saj je na taki podlagi težko ustvariti učinkovit tonski prehod. Ko so nohti narejeni, polimerizirani in po potrebi s pilo oblikovani v pravo obliko. Nato

- na noht nanesemo tanek sloj enakega materiala, da zadostimo skladnosti barve s podlago in tega ne sušimo. V moker, nesušen nanos našpricamo prah iz plastenke Baby Boomerja s pršilom. 

- Ali na noht nanesemo transparentno barvo 488. V moker, nesušen nanos našpricamo prah iz plastenke Baby Boomerja s pršilom. Prosojna barva 488 ima tiksotropne lastnosti, ne rumeni, ima UV zaščito ter visok disperzijski sloj, kar omogoča dober oprijem zaključnega topa in s tem pripomore k trpežnemu nohtu, ki se ne bo obrabil na predelu prostega roba. 

Po sušenju mokrega sloja z dodanim prahom Baby Boomer White nanesemo zaključni top in ga sušimo po navodilih proizvajalca. 

 

Podoben pristop imamo tudi pri ustvarjanju Ombre efekta. Ombre efekt pomeni prelivanje dveh ali več barv. Imamo dve možnosti:

- Na izdelan noht (baza za trajno lakiranje, geliran noht) nanesemo tanek sloj transparentne barve 488 in nanj pošpricamo dva ali več odtenkov Baby Boomer spreja. Po polimerizaciji 30 sekund nanesemo zaključni top in utrjujemo po navodilih proizvajalca.

- Na izdelan noht (baza za trajno lakiranje, geliran noht) nanesemo izbrano barvo trajnega laka in ga sušimo po navodilih proizvajalca. Po potrebi nanos ponovimo. Nanesemo tanek sloj transparentne barve 488 in nanj pošpricamo izbran odtenek Baby Boomer spreja. Po polimerizaciji 30 sekund nanesemo zaključni top in utrjujemo po navodilih proizvajalca.

 

Če imamo Baby Boomer sprej z bleščicami, lahko ustvarimo glitter boomer:

- Na izdelan noht (baza za trajno lakiranje, geliran noht) nanesemo tanek sloj transparentne barve 488 in nanj pošpricamo izbran Baby Boomer spreja z bleščicami. Po polimerizaciji 30 sekund nanesemo zaključni top in utrjujemo po navodilih proizvajalca.

- Na izdelan noht (baza za trajno lakiranje, geliran noht) nanesemo izbrano barvo trajnega laka in ga sušimo po navodilih proizvajalca. Po potrebi nanos ponovimo. Nanesemo tanek sloj transparentne barve 488 in nanj pošpricamo izbran odtenek Baby Boomer spreja. Po polimerizaciji 30 sekund nanesemo zaključni top in utrjujemo po navodilih proizvajalca.

 

Baby Boomerglitter boomer ali ombre efekt najlažje ustvarimo z prahom v spreju. Sprej omogoča hitro in enostavno ustvarjanje popolnega tonskega prehoda med osnovno barvo in barvo spreja in zagotavlja čudovit rezultat. 

Za razliko od tradicionalnih postopkov za ustvarjanje Baby Boomerja, glitter boomerja ali ombre efekta, s sprejem dosežemo odporne nohte na mehanske poškodbe in odrgnine, kar pripomore k dolgotrajnejšim nohtom. 

S svojim inovativnim dizajnom in hitrim delovanjem Baby Boomer sprej omogoča udobno in hitro delo v salonu ter zagotavlja fenomenalen končni efekt, ki bo navdušil vaše stranke. Na voljo je v različnih različicah, primernih za ustvarjanje različnih stilov.

Baby Boomer sprej ne samo, da olajša delo stilistom, temveč tudi bistveno skrajša čas, potreben za ustvarjanje popolnega stajlinga. Modno oblikovanje nohtov je zdaj hitro, obstojno in izjemno učinkovito, kar omogoča, da se vsak noht preoblikuje v pravo umetniško delo.

User Rating

0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.