Image
Image
5336
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3792/briljant-vitanje_1683719897.jpeg

GELISH NOHTI, LAKIRANJE NOHTOV, LASH LIFT, GRADILNI GEL ZA NOHTE, TEČAJI ZA POSLIKAVO NOHTOV

Na vasi 12b, 3205 Slovenske Konjice, Savinjska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Tekom let smo izpopolnili kar nekaj programov za tečaje o izdelavi umetnih nohtov in poslikav nohtov. Med tečaji za izdelavo umetnih nohtov so na voljo tečaji trajnega lakiranja, začetni tečaji izdelave umetnih nohtov in izpopolnjevani tečaji.

Spletna trgovina:

https://slowianka-nails.si/

https://briljant.si/

Socialno Omrežje

Briljant.si - Vse za nohte in trepalnice

Slowianka Nail Trends Slovenia

Tečaji za izdelavo in poslikavo nohtov

V izobraževalnem centru za nohte v Vitanju izvajamo tečaje trajnega lakiranja naravnih nohtov, tečaje izdelave nohtov in tečaje poslikav nohtov. Zahteve trga so danes drugačne kot pred leti in tudi tehnike geliranja in podaljševanja nohtov so se spremenile. V ponudbi najdete tečaje za trajno lakiranje, v treh težavnostnih stopnjah, tri dnevni začetni tečaj podaljševanja in korekcije nohtov, izpopolnjevalne tečaje s programom, ki si ga vi izberete ter različne vrste tečajev poslikav nohtov. Prva stopnja trajnega lakiranja zajema pripravo nohtov ter postopek trajnega lakiranja, od nanosa base, barve ter topa. Druga stopnja permanentnega laka je posvečena perfektni francoski in baby boomerju, kot bi bili nohti izdelani z gelom. Tretja stopnja pa je za tiste, ki se ne bojijo bruskov in se stalno bojujejo z obnohtno kožico, zato se v najnaprednejši stopnji posvečamo kombinirani in ruski manikuri. V ponudbi podaljševanja nohtov najdete 12 salonskih oblik nohtov in sicer štiri klasične (zožan kvadrat, kvadrat, mandelj in oval), štiri obokane (monroe, ruski mandelj, pipe in tekmovalni kvadrat) ter štiri mešanice prvih dveh skupin (combi kvadrat, salonska balerina, combi mandelj in combi oval). V svojo ponudbo dodajamo tudi nov trend, to so moderne oblike, SLIM oblike in mešanice obeh. Podaljševanja se učimo po dveh tehnikah, ena je podaljševanje s šablono in druga tehnika je podaljševanje s DUAL formami. Tudi francoska in baby boomer sta na voljo risana ali grajena, bela ali v kateri koli barvi, z dodanimi bleščicami in podobnimi efekti, program lahko začinimo tudi z grajenimi bleščicami ali mlečnimi ombre efekti. NAIL ART tečaje in tečaje poslikav nohtov izvajamo z geli, trajnimi laki, akvarelnimi barvami in ink alkoholnimi barvami. Na voljo so poslikave z razlivanjem lakov, slikanje, senčenje in svetlenje s barvnimi geli, pastami in pigmenti, ustvarjanje različnih efektov s folijami, bleščicami, kreiranje različnih tekstur, grajenih vzorcev, 3D efektov, marmorjev. Stili, ki so najbolj popularni so tanke linije in ornamenti, ONE STROKE, ZHOSTOVO, AKVAREL itd.

Produkti

Trajni (PERMANENTNI) laki

Gel, akril, akril-gel

Pripomočki

Tekočine: monomer za akril, olje, mehčalec, cleaner, brush cleaner, razkužilo, primer, dehidrator

Nail art

Trepalnice

Tečaji v salonu

Tečaji NAIL ART v salonu (enodnevne delavnice cca. 8 ur)

Online tečaji za nohte in poslikave

Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Na vasi 12b, 3205 Slovenske Konjice, Savinjska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ANJA FIJAVŽ s.p.
Poslovna oblika:
Tečaji, storitve, oblikovanje in poslikave nohtov, Anja Fijavž s.p.
Davčna št.:
19483511
Naslov:
Na vasi 12B, 3205 Vitanje
Poslovna enota:
Na vasi 12B, 3205 Vitanje
Odgovorna oseba:
Anja Fijavž
Mobitel:
+386 31 631 981
Mobitel:
+386 31 349 529
E-mail:
info@briljant.si
Spletna trgovina:
Certifikat
Naziv:
ANJA FIJAVŽ s.p.
Naslov:
Na vasi 12B, 3205 Vitanje

Kontaktne osebe

Povpraševanje

Socialno omrežje