Image
Image
162

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC Z METODO IPL Salon Čebelca Lesce

 Železniška ulica 5, 4248 Lesce, Lesce, Slovenija - Navodila za pot

ŽE OD 27EUR
17 Januar 2024 - 17 Januar 2025 17 Januar 2024 17 Januar 2025

Lasersko odstranjevanje dlačic z metodo IPL (intenzivna pulzirajoča svetloba) je postopek, ki se uporablja za trajno zmanjšanje rasti neželenih dlačic na koži. Metoda IPL deluje s uporabo svetlobnih impulzov, ki so usmerjeni v dlačni mešiček, kjer se svetloba pretvori v toploto. Ta toplota nato uniči celice, odgovorne za rast dlačic, kar vodi do zmanjšanja ali popolnega prenehanja rasti dlačic na obravnavanem območju.

Postopek je neinvaziven in običajno ne povzroča velikega nelagodja. IPL tehnologija omogoča selektivno usmerjanje svetlobnih impulzov v melanin (barvilo) v dlačnih mešičkih, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe okoliških tkiv. Zaradi tega je IPL primerna za različne tipe kože in barve dlačic.

Za optimalne rezultate je običajno potrebnih več sej, saj so dlačni mešički v različnih fazah rasti in postopek deluje najbolje na dlačicah v aktivni rasti. Med postopkom se lahko pojavijo začasni učinki, kot so rahlo pordela koža ali blago otekanje, vendar se ti običajno hitro umirijo.

Lasersko odstranjevanje dlačic z metodo IPL je priljubljena izbira za tiste, ki želijo dolgotrajno zmanjšati rast dlačic na določenem območju telesa, brez potrebe po rednem britju ali depilaciji. Pred začetkom postopka je priporočljivo posvetovanje s strokovnjakom, da se oceni primeren načrt zdravljenja glede na posamezne značilnosti kože in dlačic.

User Rating

0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.