Image
Image
7721
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3296/portiera-textil-design-oblikovanje-in-svetovanje-zaves-in-dekoracije-karla-grden_1695199348.jpeg

ZAVESE, SENČILA, KARNISE, BREZOVICA PRI LJUBLJANI, PORTIERA TEXTIL

Tržaška cesta 434a , Brezovica pri Ljubljani, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smo ekipa oblikovalcev, svetovalcev, dekoraterjev, izvajalcev in montažerjev, ki ustvarjamo in oblikujemo tekstilni ambient. Več kot deset let si nabiramo dragocene izkušnje in tako s skrbno izbranimi tekstilijami v vaš prostor vnašamo toplino in udobje. Pri našem delu sledimo svetovnim modnim smernicam.

Opremimo vam dom, poslovni prostor, šolo, vrtec, hotel, vikend, picerijo, trgovino, lokal, gledališče ...

Naš namen in želja sta, da vam pomagamo pri tekstilnem oblikovanju, saj imamo na enem mestu vse, kar vaš prostor potrebuje. Svetujemo vam pri izbiri barv, materialov, vzorcev in barvnih kombinacij. Poiščemo najboljše tehnične rešitve za najprimernejšo funkcionalnost. Lahko vas obiščemo in naredimo izmere na domu. Unikatno izdelamo - šivamo po meri, vse vrste zaves, gubanih rolojev, panel in raznovrstno hišno perilo. Nudimo različne vrste karnis, vodil, mehanizmov in drugih tehničnih senčil in te tudi strokovno zmontiramo. Storitev dopolnjujemo z bogatim izborom tekstilij svetovno priznanih blagovnih znamk, dekorativnega in tapetniškega blaga, dekorativnih dodatkov, pestro ponudbo tapet in preprog. Vaša želja je naš iziv.

Celotno našo ponudbo si lahko ogledate v studiu Portiera, ki se nahaja na Brezovici.


Ponudba

Naša ponudba je široka in na enem mestu omogoča celotno tekstilno preobrazbo vašega prostora. Pri svojem delu smo natančni in le popolno je za nas dovolj dobro. Sodelujemo z zvenečimi blagovnimi znamkami, najboljšimi šiviljami in montažerji ter drugimi strokovnjaki.

Za vas


- Svetujemo
- Svetujemo pri izbiri barv, materialov, vzorcev in barvnih kombinacij. Z izbiro karnis in drugih mehanizmov poiščemo najprimernejšo funkcionalno rešitev. Lahko vas obiščemo in naredimo izmere na domu. Sodelujemo z izbranimi arhitekti.
- Unikatno izdelamo in zašijemo
- Klasične zavese in moderne zavese, zavese za otroške sobe, zavese za spalnice, zavese za kuhinje, zavese za dnevo sobo, nitkaste zavese, rolo zavese, gubane roloje, panelne zavese ali panele, pregrinjala, posteljnino, dekorativne blazine, prevleke za stole, prte, prtičke, nadprte, tekače, pogrinjke in ostalo hišno perilo po vaših željah in merah. Roke naših šivilj s skrbnostjo in natančnostjo dodajo vašemu izdelku unikatnost.
- Zmontiramo
- S pomočjo naših monterjev vam karnise in zavese strokovno namestimo.

Za koga delamo?


Tekstilno celostno oblikujemo in izdelamo za: domove, šole, vrtce, gledališča, hotele, trgovine, restavracije, picerije, poslovne in druge prostore.

Kaj ponujamo?

Poleg unikatno izdelanih zaves nudimo tudi:

- tehnična senčila, kot so klasični roloji, screen roloji, žaluzije, pliseji, lesene in kovinske žaluzije;

- visoko kakovostno blago zvenečih blagovnih znamk: Nya Nordiska, Camato, Wohntex, Christian Fischbacher, Simta, Hogarys, Dekora design, Kinnasand, Designers Guild in druge - prosojne in dekorativne tkanine, blago za tapeciranje, zatemnitveno (black out), negorljivo blago in tkanine z drugimi specifičnimi lastnostmi;

- spremljevalni tehnični material, kot so karnise –osnovne in dekorativne-, mehanizme, panelne karnise, priveze in druga razna vodila;

- preproge;

- tapete;

- dekorativne dodatke: cofe, priveze, dekorativne rinke, rese in drugo;

- navodila za vzdrževanje zaves.

Ponudba

- Splošno
- Zavese
- Roloji
- Panele
- Karnise
- Tehnična senčila
- Hišno perilo
- Tapete
- Preproge
- Za hišne ljubljenčke
- Vzdrževanje

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 434a , Brezovica pri Ljubljani, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Portiera textil design oblikovanje in svetovanje zaves in dekoracije Karla Grden s.p.
Davčna št.:
67701124
Kontaktna oseba:
Karla Grden
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 250 620
E-mail:
info@portiera.si
Faks:
+386 (0)1 3654654
Certifikat