Image
Image
10939
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1589/prevoznistvo_volk_prevoz_hlodovine_posek_in_spravilo_lesa_valter_volk_knezak_kraska__1_-1643217867.jpeg

PREVOZNIŠTVO VOLK, PREVOZ HLODOVINE, POSEK IN SPRAVILO LESA, VALTER VOLK, KNEŽAK, KRAŠKA

Bač 81a, 6253 Knežak

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Prevozništvo Volk, Valter Volk s.p., se ukvarja s prevozom hlodovine. Les, ki ga posekamo in spravimo na začasno skladišče ob gozdni cesti.

Iz gozda ga odpeljemo s posebnimi tovornjaki za prevoz lesa, ki so dodatno prilagojeni za delo v gozdu – gozdarski tovornjaki ali gozdarski kamioni. Filtri in različni deli se na željo kupca tudi sestavijo.

Iskanje specializiranih vozil za premikanje velikih količin lesa je lahko izziv. V podjetju Prevozništvo Volk bo naša predana ekipa in obsežna mreža prevoznikov zagotovila, da bodo vse vaše potrebe po prevozu lesa v varnih rokah. Naši prevozniki in strokovnjaki za logistiko imajo izkušnje s prevozom obdelanih in neobdelanih lesnih izdelkov, vključno z okroglim lesom, žaganim lesom, vezanim lesom, lesenimi okvirji in soproizvodi.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bač 81a, 6253 Knežak

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PREVOZNIŠTVO VOLK VALTER VOLK S.P.
Poslovna oblika:
PREVOZNIŠTVO VOLK VALTER VOLK S.P.
Davčna št.:
67781306
Naslov:
Bač 81A, 6253 Knežak
Odgovorna oseba:
Valter Volk
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 653 681
E-mail:
volkvalter@gmail.com
Certifikat
Naziv:
PREVOZNIŠTVO VOLK VALTER VOLK S.P.
Naslov:
Bač 81A, 6253 Knežak

Kontaktne osebe

Povpraševanje