Image
Image
10855
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/340/gostilnavitezlogo-1553677150.png

RESTAVRACIJA IN GOSTILNA VITEZ, LJUBLJANA

Breg 20, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

V stavbi Breg 20 je bila restavracija Pri vitezu že več desetletij, sicer pa je bila prej v stavbi gostilna že leta 1574. Nekaj časa jo je posedoval tudi Prešernov prijatelj Andrej Smole. Na hiši je znamenit baročni portal, v katerega čelu je vitez s šlemom, delo Francesca Robbe, v drugem nadstropju pa freske slovenskega baročnega slikarja Franca Jelovška. V gostilno Vitez je hodila eminentna družba. Znani pisatelji in pesniki, nato pa tudi predsednik TITO in njegovi nasledniki. V gostilni si lahko ogledate fotografije znanih gostov tistega časa. Hranimo tudi knjigi, kjer so fotografije ter vpisi gostov iz 60ih let prejšnega tisočletja.

Gostilna Vitez je že dolgo znana po starodavnih slovenskih dobrotah. Z novim šefom kuhinje Jakobom Jerala na čelu, je dobila slovenska jed novo podobo. S pestro ponudbo slovenskih jedi in izbranih vin, vas razvajamo vsak dan v tednu. Ponujamo vam tudi dnevna poslovna kosila in razvajamo vaše brbončice.

V Gostilni Vitez imamo 4 sobe v katerih vas lahko pogostimo. Fotografije najdete na naši spletni strani. Izbirate lahko med:

1. Jazbečeva soba je prva na levi in edina s pogledom na Ljubljanico. Primerna je za manjšo družbo do 15 oseb. Za kosila ali za saldice s kozarčkom vina v dvoje, ima soba 12 sedišč.

2. Viteška soba je primerna za degustacijo vin, za čakanje na mizo ali pa za družbo do 20 oseb, ob kozarčku izbranega vina z Viteškimi hladnimi narezki in prigrizki.

3. Jelenova soba je bolj umirjena in skrita. Ima 14 sedišč za našo alacart ponudbo ali poslovna kosila. Primerna pa je tudi za malo večjo zaključeno družbo, do 20 oseb.

4. Postrežemo pa vam tudi v našem medvedovem salonu, kjer lahko gostimo večje zaključene skupine, organiziramo vam lahko dogodke in poroke po vaših željah. Soba ima čez dan 44 sedišč, ampak je primerna tudi za 60oseb ali več. V sobi je pianino in tukaj je možnost tudi plesišča.

Pripravljene imamo tudi degustacijske menije za tuje goste, ki želijo spoznati slovensko hrano. Seveda pa vam lahko pripravimo kombinacije menijev in dogodek po vaših željah.
Zelo bomo veseli vašega obiska.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Breg 20, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Naziv:
AUDAKS, storitve in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
32448490
Naslov:
Breg 20, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0432 1000 2191 932 (NOVA KBM d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 5746 681 (ABANKA d.d.)
Telefon:
08 205 6004
E-mail:
info@gostilna-vitez.si
Certifikat
Naziv:
AUDAKS, storitve in trgovina, d.o.o.
Naslov:
Breg 20, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje