Image
Image
2027
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8554/prodaja_in_odkup_rabljenih_vozil_prodaja_avtomobilov_prodaja_lenart_benedikt_maribor_stajerska_logo__1_-1643198221.png

PRODAJA IN ODKUP RABLJENIH VOZIL, PRODAJA AVTOMOBILOV, PRODAJA LENART, BENEDIKT, MARIBOR, ŠTAJERSKA

Industrijska ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah

Galerija slik

Predstavitev

Smo podjetje, ki se od leta 1997 ukvarja s prodajo in odkupom rabljenih avtomobilov. Vsa naša vozila so tehnično pregledana, servisirana ter lastniško preverjena ter preverjena za obstoj morebitnih zastavnih pravic.

Nudimo vam pomoč pri izbiri financiranja ter zavarovanja vozila. Prav tako vam pomagamo urediti odjavo vozila, prijavo, prenos lastništva, kredit in lizing (leasing).

 


Odkup avtomobila

Naša želja je kupovati avtomobile pošteno in učinkovito.

  • Poštena, prijazna in zaupanja vredna storitev za odkup avtomobilov,
  • Resnična ponudba za odkup vašega avtomobila,
  • Takojšenj odkup z gotovino,
  • Hitra, priročna in varna storitev odkupa avtomobila

Prodaja vašega avtomobila v Mariboru je enostavna z nami. Oglasite se na našem naslovu (Industrijska ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah), da pregledamo in odkupimo vaš avto. Dnevno odkupujemo avtomobile iz vseh delov Slovenije. Da bo prodaja vašega avtomobila čim bolj brez težav, si uredite čas, ki vam ustreza.

Postopek je preprost. Pripravite podrobnosti o vašem avtomobilu in nas kontaktirajte preko telefona ali e-naslova. Nato bo eden od naših strokovnjakov ocenil avto in vam posljal ponudbo. Če vam je ponujena cena za vaš avto všeč, nas pokličite ali nam pošljite e-pošto in dogovorili se bomo za čas, da pridemo in pregledamo avto. Postopek pregleda je neposreden in hiter. Če bo vse v redu, bomo vaš avto gotovinsko odkupili na mestu.


Prodaja avtomobila

Nudimo tudi prodajo/nakup avtomobilov. Naši avtomobili so tehnično pregledani, servisirani in tehnično brezhibni. Ponujamo vam samo brezhibne avtomobile in smo v to prepričani tako, da vam ponujamo garancijo/jamstvo do celo enega leta. Če vas zanimajo avtomobili iz naše ponudbe nas kontaktirajte in se najavite. Ob ogledu oz. nakupu avtomobila vam vedno svetujemo in pomagamo pri pravi izbiri avtomobila za vas.

Ponudbo naših avtomobilov si lahko pogledate na tem linku PONUDBA VOZIL.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Industrijska ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AVTO POLJANE, d.o.o.
Poslovna oblika:
AVTO POLJANE, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
43557252
Naslov:
Jurčičeva ulica 6, 2234 Benedikt Matična številka (Sedež podjetja)
Odgovorna oseba:
Aleš Ogrinc
Govorimo:
 SI
Mobitel:
041 409 664
Telefon:
02 420 68 01
E-mail:
avto.poljane@gmail.com
Certifikat
Naziv:
AVTO POLJANE, d.o.o.
Naslov:
Jurčičeva ulica 6, 2234 Benedikt Matična številka (Sedež podjetja)

Kontaktne osebe