Image
Image
4012
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6700/promotiva_logo_vertical-1584611702.jpg

ORGANIZACIJA DOGODKOV PROMOCIJE AGENCIJA ZA ORGANIZACIJO

Na Trati 3 , Lesce, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Organizacija dogodkov

Pozabite na dolgočasne dogodke, ki ne dosežejo vaših ciljev in pričakovanj obiskovalcev. Za maksimalen uspeh dogodka pri Promotivi vanj vključimo veliko mero atrakcije, inovativnosti in doživetij. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da ustvarimo dogodek, popolnoma prilagojen vam, vašemu podjetju in priložnosti!

-Smo specialisti za doživetja na dogodkih: vključimo atrakcije, doživetja in aktivnosti
-Organiziramo vse tipe dogodkov: otvoritve, neformalna druženja, tematske dogodke v trgovskih centrih, dogodke za otroke, športne dogodke 
-Prevzamemo organizacijo v celoti, zato ste vi popolnoma brez skrbi
-Strokovnost in profesionalnost: smo izkušeni organizatorji, ki pomislijo tudi na tisto, kar bi sami morda pozabili

INTERAKTIVNE ANIMACIJE
Pritegnite obiskovalce dogodkov k zabavi, druženju, smehu in nepozabnim doživetjem. Omogočite jim, da so aktivni člen dogodka in pri tem bolje spoznajo drug drugega ali vašo blagovno znamko.

PROMOCIJE IN AKTIVACIJE
Promocije in aktivacije so idealen način, da k ciljnim skupinam pristopimo neposredno in jim obenem nudimo posebno doživetje in zabavo. Na tak način si vašo blagovno znamko zapomnijo skupaj s prijetnim doživetjem, kar ustvarja dolgoročno zapomnljivost in pozitiven odnos do znamke.NAJEM AKTIVACIJ

Vse naše aktivacije so na voljo za najem.
Primerne so za različne dogodke, druženja, zabave, konference, popestritev v nakupovalnih središčih, teambuildinge, piknike, … Privabile bodo obiskovalce vseh starosti, jih zabavale in jim skupaj z vašim podjetjem oziroma blagovno znamko ostale v lepem spominu.


-Mash Machine
Interaktivna glasbena postaja, ob kateri vsakdo lahko postane DJ!
 
Mash machine je prava atrakcija med aktivacijami. Zakaj? Ker ob njej lahko vsakdo za nekaj minut postane DJ. In to brez glasbenega predznanja!
Gre za rekvizit, ob katerem se vedno nabere množica, ki se sprosti, miga in skupaj vajba.
Pridružijo se celo tisti, ki so sicer raje pasivni opazovalci. Mash machine dokaže, kako velika je povezovalna moč glasbe.

-Smuti bajk
Recept za dobro počutje ima 2 sestavini: smuti in kolo. Združili smo ju v eno “wow” aktivacijo, ki deluje na človeški pogon
 
Kot pove že ime: gre za kolo, ki pripravlja smutije. Seveda pa tega ne naredi kar samo – potrebuje vitaminov lačnega kolesarja, ki s pritiskanjem na pedala ustvarja dovolj energije, da zažene blender. Smuti bajk je recept za zelo uspešno aktivacijo. Preverjeno!

-Nogometni radar
Končno bo znano, kdo od prijateljev, družine in sodelavcev žogo brcne najmočneje in najhitreje.

Nogometni radar je radar, ki izmeri hitrost žoge, ko ta prileti v velik napihljiv gol. Ponuja odlično priložnost za tekmovanje, preizkušanje moči in dolge ure zabave.

-Šprint radar
Ugotovite, kdo iz zbrane družbe je hitrejši tudi od leva. Naj vas “ujame” šprint radar!

Šprint radar je zanimiva športna aktivacija, ki izmeri hitrost tekača v teku na 10 metrov (oz. na drugo izbrano kratko razdaljo). Ta na koncu spozna, s katero živaljo lahko primerja svojo hitrost. Je to miška, veverica, mačka ali slon? Nad šprint radarjem bodo zlasti navdušeni najmlajši tekači (pa tudi malo starejši).

-Spretnostno - prometni poligon
Naj se najmlajši naučijo varnosti v prometu tako, kot je najbolje zanje. Skozi igro!

Varnost v prometu je tema, ki nikoli ne zastara. Otroke je treba hitro in kvalitetno podučiti o obnašanju na cesti. Vsi pa vemo, da je učenje skozi zabavo najbolj uspešno! Naš prometni poligon ponuja prav to. Idealen pa je tudi za npr. promocijo električnih skirojev za odrasle.

-Mobilni mini golf
Tipična družinska igra zdaj ni več rezervirana le za dopust. Prinesemo jo lahko kamorkoli!

Mobilni mini golf je doživetje, ki ga ne izpusti nobena družina. Postavimo ga lahko v nakupovalna središča, na družinske dogodke, konference, teambuildinge … Obsega 9 igrišč, na katerih so vse tipične atrakcije klasičnega mini golfa. Je ena naših najbolj priljubljenih aktivacij.

-Digi golf
Igrajte golf kjerkoli in kadarkoli – na mini igrišču in s pomočjo tablice. Nora zabava!

Digi golf (prenosni digitalni golf) je igra, ki kombinira digitalni in analogni svet. Cilj igre je s pomočjo tablice (s katero zamahnemo, kot bi v rokah držali pravo golf palico) posebno žogico v čim manj poskusih spraviti v luknjo. Prenosno golf igrišče lahko postavimo kjerkoli.

-Digitalni labirint
Imaš dovolj mirno roko, da lahko žogico spraviš iz labirinta s pomočjo tablice?

Digitalni labirint je še ena od uspešnih novodobnih aktivacij, ki kombinira digitalni in analogni svet. Deluje kot manjši “ročni” labirinti, kjer je treba žogico spraviti do končnega cilja. Le da tu to počnemo s pomočjo tablice, poleg vsega pa nas v labirintu čakajo še razne prepreke in izzivi. Kdo bo zmagal?

-XXL družabne igre
XXL igre, XXL zabava!

XXL igre (XXL družabne igre) so klasične družabne igre, a v XXL velikosti. Na voljo so XXL kocke, s pomočjo katerih lahko sestavimo 6 različnih slik, pa tudi stolpe in druge oblike, XXL štiri v vrsto ter XXL spomin. Zabava za več ur zagotovljena! 

-Ski simulator
Adrenalin in navijaška mrzlica prave smučarske tekme. Kdo bo najhitrejši?

Ski simulator je simulator smuke, ki poskrbi za vse čute. Tekmovalec se spusti po virtualni progi, vijuga med količki in tekmuje proti drugim. Na koncu spozna svoj čas in se uvrsti na lestvico. Navijaško vzdušje zagotovljeno.

-Roadshow prikolica
Najnovejši trend offline promocij, ki odlično deluje v praksi.

Roadshow prikolica je idealno orodje za direktno komuniciranje marketinških sporočil. Naj vaše blagovne znamke, izdelki ali storitve neposredno nagovorijo ciljne potrošnike! 

-Promocijski tricikel
Velik tricikel, ki ga je nemogoče spregledati.

Tricikel za promocije je prevozno sredstvo s pedali, ki ga lahko popolnoma prilagodimo vašim željam (barve, stil). Privabi pozornost vseh mimoidočih, prijazni animatorji pa jim razdelijo vaše izdelke, cvetje, jih ogovorijo ali zabavajo.

-Kolo sreče
Klasična atrakcija, ki ne gre nikoli iz mode.

Kolo sreče je izredno priljubljen pripomoček za promocije. Je klasična atrakcija, ki zbuja pozornost mimoidočih in prinaša odlične rezultate pri vaši promociji.

-Tenis radar
Federer tenis žogico servira s hitrostjo 230 km/h. Se mu lahko približaš?

Tenis radar je radar, ki izmeri hitrost žoge, ko ta prileti v veliko mrežo. Je super priložnost za tekmovanje, preizkušanje moči in dolge ure zabave vseh navdušencev nad tenisom.

-Photo booth
Trendi pripomoček, ki ne sme manjkati na nobeni zabavi.

Photo booth je foto stojnica, ki obiskovalcem zabave omogoči, da naredijo skupne fotografije, pri tem uporabljajo razne rekvizite in se zabavajo. Saj poznate fotke nasmejanih skupin pred zanimivim ozadjem in z zabavnimi rekviziti v rokah, kajne? Verjetno je bila na delu naša foto stojnica.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PROMOTIVA, organizacija dogodkov, svetovanje in direktni marketing, d.o.o.
Davčna št.:
68469756
Naslov:
Na Trati 3, 4248 Lesce
Odgovorna oseba:
Grega Antolin
Kontaktna oseba:
Grega Antolin
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
051309916
E-mail:
info@promotiva.si
Certifikat
Naziv:
PROMOTIVA, organizacija dogodkov, svetovanje in direktni marketing, d.o.o.
Naslov:
Na Trati 3, 4248 Lesce

Socialno omrežje