Image
Image
6334
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3646/logo1-1583499155.png

ADRENALINSKI PARK ZA VSO DRUŽINO

Bled Straža, Bled , 4260 , Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

ADRENALINSKI PARK ZA VSO DRUŽINO!

Pustolovski park Bled
je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Sestavlja ga 5 različnih poti z 81 plezalnimi pustolovščinami. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj 4.leta.

 

Odpiralni čas 2023

Trenutno zaprto. Se vidimo aprila!

 

1. april do 23. junij

Sobota, nedelja in prazniki od 11.00 do 18.00

24. junij do 3. september

Vsak dan od 10.00 do 19.00

 
 

4. september do 22. oktober

Sobota, nedelja in prazniki od 11.00 do 18.00


ZAKAJ PREŽIVETI DAN V PUSTOLOVSKEM PARKU?

Pustolovski park Bled je več kot samo zabava, je druženje v naravi in spoznavanje prijateljev, skratka je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.

VARNOST

Celoten Pustolovski park je zgrajen in skladen z EU standardom EN 15567-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev. Za vašo varnost skrbijo naši posebej usposobljeni inštruktorji, poleg njih pa vam je na voljo vrhunska oprema proizvajalcev Black Diamond, Salewa in Petzl.

UŽIVAJTE V PREKRASNI OKOLICI

S Straže se tako odpira čudovit razgled na okoliške vršace, Triglavski narodni park in v soncu lesketajoče se jezero.

DODATNA PONUDBA - POLETNO SANKANJE

V sklopu Pustolovskega parka Bled na Straži obratuje tudi atraktivno poletno sankališče, dostop do lokacije pa je urejen s sedežnico.

PARKIRIŠČE

Pod Stražo, v neposredni bližini sedežnie, je urejeno, varno in brezplačno parkirišče,kjer lahko pustite svoje vozilo in se odpravite do Pustolovskega parka Bled.

PLEZALNE POTI

Pustolovski park Bled sestavlja 5 različnih avanturističnih poti s 81 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo in vznemirljivo pustolovščino, ki jo poudarijo izredna lokacija s prekrasnim pogledom na Stol in Jelovico, Blejski grad in znamenito Blejsko jezero. Plezalni park omogoča izvirno 2-3 urno zabavo.

• Rumena pot: za otroke od 4. leta dalje – 8 postaj
• Oranžna pot: za otroke od 6. do 12. leta (minimalna višina 140 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvi staršev – 16 postaj
• Zelena pot: za otroke od 11. leta naprej (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 12 postaj
• Modra pot: za otroke od 11. leta naprej (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 15 postaj
• Rdeča pot: za otroke od 11. leta naprej (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 11 postaj

Vsak obiskovalec se lahko odloča samostojno o tem katere pustolovske poti želi premagati.

Zabava za celo družino

Pustolovski park je še prav posebej namenjen družinskim obiskom, ker omogoča zabavo celotni družini in je primeren že za otroke od 4.leta dalje. Pustolovski park omogoča gibalne aktivnosti v naravi, pri čemer govorimo o gibanju tako v vertikalni (plezanje, spuščanje, drsenje, …) kot tudi horizontalni (hoja, skoki, …) smeri, skratka Pustolovski park predstavlja prostor oziroma igrišče, ki je namenjen igri, gibanju in doživetjem v naravi. To je tudi prostor, kjer se otroci srečujejo in igrajo z ostalimi otroki, starši ali starimi starši, ki bodisi spremljajo otroke ali pa se za takšne aktivnosti odločajo sami.

ROJSTNI DAN

Pripravite čisto posebno pustolovsko rojstnodnevno zabavo v Pustolovksem parku Bled. Avantura na 81 različnih plezalnih elementih, rojstnodnevna torta in zabava, kot je še ni bilo.
Pustolovska rojstnodnevna zabava vključuje:

• avanturo v Pustolovskem parku Bled
• rojstnodnevno torto po tvoji izbiri (čokoladna,sadna ali jogurtova)
• pustolovski napitek
• animacija v parku (starši so lahko brez skrbi in se lahko prepustijo lepim razgledom na jezero in okoliške vršace)

Cena paketa za 10 otrok znaša 170 €. Cena za dodatnega otroka 17 €.

Dodatno se lahko odločite še za (doplačila):

• prevoz s sedežnico: 2 € (otroci do 5 leta brezplačno)
• prevoz s sedežnico + poletno sankanje (1 spust): 4 €
• torte posebnih oblik (ježek, žoga, ...): 5 €
• skenirane slike na torti: 5 €

Več informacij po telefonu 031 513 645 (Andraž) ali elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

TEAM BUILDING

V sklopu Pustolovskega parka Bled lahko organiziramo različne programe, ki so namenjeni zaključenim poslovnim skupinam. Program s pomočjo profesionalno vodenih sklopov spodbuja timsko dinamiko, ter tako s pomočjo enkratnih in vznemirljivih dogodivščin združuje udeležence v dobro uglašen in delujoč tim, ki z razumevanjem sprejema izzive.

Programi, ki so vam na voljo:

• Pustolovski park za podjetja
• Olimpijsko pustolovske igre
• Bled Challenge

ŠOLSKE SKUPINE

Zabaven, poučen in varen športni dan ali zaključni izlet!

Z več kot 12.letnimi iskušnjami na področju organizacije in izvedbe športnih in naravoslovnih programov vam sedaj ponujamo enkraten in unikaten športno-naravoslovni dan.

Kot prvi v Sloveniji smo združili igro s pedagoškimi vsebinami, Pustolovski park pa omogoča izvedbo zanimivih programov za predšolske otroke, otroke prve, druge in tretje triade in srednješolskih skupin.

Dodatne informacije: Andraž Koren, 031 513 645 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

CENIK

Cenik je na voljo na sledeči povezavi:

http://pustolovski-park-bled.si/sl/cenik/

KJE SMO?

Pustolovski park Bled se nahaja na vrhu smučišča Straža na Bledu.

GPS Koordinate parkirišča: 46° 21' 47.5452", 14° 6' 21.8658"

Za dostop do parka si lahko izberte dve možnosti:

• lahko se odpravite po Riklijevi poti, ki vodi preko smučišča do vrha Straže in se medtem ogrejete na trim stezi (20 min)
• lahko pa se peljete s sedežnico (5 min)

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bled Straža, Bled , 4260 , Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PUSTOLOVSKI PARK BLED, agencija za plezalne dogodivščine d.o.o.
Davčna št.:
40851656
Naslov:
Bled Straža, Bled, 4260, Gorenjska
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0209 1025 8564 144 (odprt 29.3.2010, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Andraž Koren
Kontaktna oseba:
Andraž Koren
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 761 661
Mobitel:
031761661
E-mail:
info@pustolovski-park-bled.si
Certifikat
Naziv:
PUSTOLOVSKI PARK BLED, agencija za plezalne dogodivščine d.o.o.
Naslov:
Bled Straža, Bled, 4260, Gorenjska

Socialno omrežje