Image
Image
5014
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8646/headerlogo-1496141543.jpg

PVM PELETI, PRODAJA EKO PELETOV, STEKLARSTVO MLAKAR, MLAKAR FRANC S.P., DOLENJI BOŠTANJ

Dolenji Boštanj 54f, 8294 Dolenji Boštanj

Galerija slik

Predstavitev

Smo podjetje z dolgo tradicijo v Slovenskem prostoru. Izkušnje iz preteklosti, nove ideje ter možnosti razvoja so nas popeljale do novih podjetniških smernic. Želeli smo storiti nekaj za dobrobit narave, zato smo se usmerili v ekološko pridobivanje energije. Začeli smo s pridobivanjem električne energije s pomočjo uplinjanja lesnih peletov. Pri tovrstnem pridobivanju električne energije so potrebni visokokakovostni peleti, nad standardom A1. Ker smo želeli prav takšne pelete ter čim večji izkoristek obnovljivega vira, smo se odločili za proizvodnjo smrekovih lesnih peletov.

Prav te pelete želimo ponuditi širšemu krogu uporabnikov in s tem dokazati, da so slovenski peleti visoke konstante kakovosti. Seštevek vsega naštetega je torej kakovosten izdelek, izdelan v Sloveniji. Radi bi poudarili, da smo eden izmed redkih ponudnikov, ki lahko stranki ponudimo vse na enem mestu- od lastne proizvodnje, prodaje ter dostave peletov.

 

Ekološki proizvod

Dan danes se vse bolj zavedamo, da je zdravje največja vrednota. Da bi bili zdravi, pa moramo imeti tudi zdravo življenjsko okolje. Ker smo del družbe, je prav, da tudi sami prispevamo delček k temu mozaiku. Že prvi korak k temu je, da poskrbimo za manjšo osnaževanje pri ogrevanju s pomočjo lesnega proizvoda. Ker smo tudi sami ekološko osveščeni, vam želimo pri tem pomagati in vam za vaše ogrevanje ponujamo smrekove PVM pelete, ki imajo minimalni vpliv na okolje. Stranski produkt pri žaganju lesa spremenimo v uporabno vrednost.

POMEMBNO JE, DA NISO SAMO PELETI EKOLOŠKI, AMPAK DA JE EKOLOŠKA TUDI PROIZVODNJA PELETOV Z MINIMALNIM VPLIVOM NA OKOLJE.

 

Vir: https://www.prodaja-peletov.si/

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenji Boštanj 54f, 8294 Dolenji Boštanj

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
STEKLARSTVO MLAKAR, MLAKAR FRANC S.P.
Davčna št.:
79472427
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
P.E. KOZJE: Kozje 194 3260 Kozje
Poslovna enota:
Dolenji Boštanj 54F, 8294 Boštanj
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)30 705 880
E-mail:
peleti@pvm.si
Certifikat
Naziv:
STEKLARSTVO MLAKAR, MLAKAR FRANC S.P.

Socialno omrežje