Image
Image
183
  • Računovodstvo
  • RAČUNOVODSKI SERVIS LJUBLJANA RAČUNOVODSTVO MARVIDS
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9126/racunovodski-servis-ljubljana-racunovodstvo-marvids_1703864594.jpeg

RAČUNOVODSKI SERVIS LJUBLJANA RAČUNOVODSTVO MARVIDS Priporočamo

Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Natančno in zanesljivo računovodstvo za vaše podjetje. Strokovnost, prilagodljivost in učinkovitost za optimalno finančno upravljanje.

V svetu nenehnih poslovnih izzivov je ključnega pomena imeti zanesljivega partnerja za računovodstvo, ki vam omogoča osredotočenost na jedro vašega podjetja. Pri nas vam ponujamo celovite računovodske storitve, prilagojene specifičnim potrebam vašega podjetja. Naša strokovna ekipa se posveča natančnemu in zanesljivemu vodenju računovodstva, z uporabo najnovejših pristopov in tehnologij.

Ena izmed ključnih storitev, ki jih nudimo, je priprava zaključne bilance. Zaključna bilanca je ključen dokument, ki podjetjem omogoča celosten vpogled v njihovo finančno stanje na določen datum. Z našo strokovnostjo zagotavljamo, da je ta dokument pripravljen natančno in v skladu z veljavnimi računovodskimi standardi.

Davčno obračunavanje je kompleksen proces, v katerem vam prav tako stojimo ob strani. Z našo pomočjo boste poslovali davčno učinkovito, pri tem pa boste izkoristili vse možnosti zakonodaje za zmanjšanje davčnih obveznosti. Knjiženje in finančno poročanje sta del našega vsakodnevnega poslanstva, kjer zagotavljamo preglednost in sledljivost vseh finančnih transakcij.

Proračun in natančno spremljanje stroškov sta ključna elementa učinkovitega upravljanja poslovanja. Naša prilagodljiva proračunska orodja vam pomagajo pri načrtovanju in spremljanju financ, medtem ko skrbno spremljanje stroškov prispeva k optimizaciji vaših poslovnih procesov.

Z analizo dobička in izgube ter spremljanjem denarnih tokov vam omogočamo vpogled v finančno uspešnost vašega podjetja. Skrbimo za amortizacijo in ustrezno davčno obravnavo, vključno z davkom na dodano vrednost (DDV), da vaše poslovanje poteka v skladu z vsemi veljavnimi predpisi.

Pripravljamo natančne računovodske izkaze, ki so ključnega pomena pri oblikovanju finančne strategije podjetja. Naši strokovnjaki se držijo visokih računovodskih standardov in zagotavljajo preglednost ter zaupanje v vsakem izdelanem dokumentu.

Revizija je ključna za zagotavljanje integritete računovodskih podatkov. Naši revizorji se osredotočajo na preglednost in visok standard zaupanja v vsakem poslovnem okolju.

Poleg tega nudimo evidenco osnovnih sredstev in učinkovite računovodske programe, ki vam olajšajo enostavno in zanesljivo poslovno knjigovodstvo. Skrbimo za podrobnosti, da boste lahko vi osredotočeni na rast in razvoj vašega podjetja.

Naš cilj je zagotoviti profesionalno in zanesljivo poslovno knjigovodstvo, ki vam omogoča, da se osredotočite na ključne dejavnike vašega podjetja. Obrnite se na nas, da skupaj optimiziramo vaše poslovanje in ustvarimo trdne temelje za uspeh vašega podjetja. Z nami je vaše računovodstvo v varnih rokah.

Ponujamo celovite računovodske storitve za vaše podjetje! naša ekipa strokovnjakov skrbi za natančno in zanesljivo vodenje vašega računovodstva, vključno z izdelavo zaključne bilance in davčnim obračunavanjem.

S knjiženjem in finančnim poročanjem zagotavljamo preglednost in sledljivost vaših finančnih transakcij. prilagodljiv proračun in natančno spremljanje stroškov pripomoreta k učinkovitemu upravljanju poslovanja.

Z analizo dobička in izgube ter spremljanjem denarnih tokov optimiziramo vaše poslovanje. skrbimo tudi za amortizacijo in ustrezno davčno obravnavo, vključno z davkom na dodano vrednost (ddv).

Pripravljamo natančne računovodske izkaze v skladu z veljavnimi računovodskimi standardi. naša revizija zagotavlja visok standard preglednosti in zaupanja.

Poleg tega vam nudimo evidenco osnovnih sredstev in učinkovite računovodske programe za enostavno in zanesljivo poslovno knjigovodstvo. poslovne finance urejamo skrbno in v skladu z računovodskimi postopki.

Za profesionalno in zanesljivo poslovno knjigovodstvo se obrnite na nas.

Skupaj bomo optimizirali vaše poslovanje in ustvarili trdne temelje za uspeh vašega podjetja.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MARVIDS storitveno podjetje d.o.o.
Davčna št.:
79629547
Naslov:
Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 51 422 307
E-mail:
urska@mojaracunovodkinja.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MARVIDS storitveno podjetje d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
oz. po dogovoru