Image
Image
8861
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12035.jpg

RADIO CAPRIS, KOPER

Ulica 15. maja 10B , Koper - Capodistria, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Radio Capris je že vrsto let vodilna radijska postaja v Obalno-kraški regiji in v vseh starostnih strukturah prva izbira prebivalcev Slovenske Istre in Brkinov. V letu 2011 ga po podatkih Inštituta za raziskovanje trga in medijev Mediana dnevno posluša že okrog 30.000 ljudi, kar velja za rekordno poslušanost v zgodovini naše radijske postaje.

Radio Capris je lokalna radijska postaja, slišna na območju Slovenske Istre in v Brkinih. Radijski program je avtorsko delo 30 članske ekipe, ki si dnevno prizadeva zadovoljevati okuse in želje širšega kroga poslušalcev v regiji.

Radio Capris je Slovenska Istra

Na naši radijski postaji vsakodnevno skrbimo za popolno obveščenost prebivalcev treh Obalnih občin, pa tudi širše. Ekipa novinarjev se trudi iskati ekskluzivne in ažurne informacije, poroča iz kraja dogajanja in sledi dogajanju na različnih področjih življenja. Caprisovci skozi celo leto pripravljamo različne projekte na terenu: obiskujemo plaže, presenečamo poslušalce na ulicah in v službi, sedemo v šolske klopi skupaj s prvošolčki ipd. Lokalne prebivalce vsak dan obveščamo tudi o prekinitvah električne energije, moteni oskrbi z vodo, dom pa pomagamo iskati tudi izgubljenim štirinožcem. Radio Capris živi in diha skupaj s Slovensko Istro in njenimi prebivalci. Ker smo tukaj doma!

Na Radiu Capris je glasba na prvem mestu

Na Radiu Capris posebno mesto namenjamo glasbi. Slogan "Pri nas je glasba na prvem mestu" pomeni, da se brez oglasnih in drugih prekinitev v eni uri odvrti skoraj 50 minut glasbe. Predvajamo skrbno izbrano glasbo in najboljše, kar je ponudila glasbena scena v zgodovini.

Frekvence Radia Capris

Radio Capris oddaja na sledečih frekvencah:

- Oddajnik Markovec: 91,7 MHz (Koper, Izola, Ankaran)
- Oddajnik Hrvatini: 95,6 MHz (Koper in zaledje)
- Oddajnik Koper 4: 107,9 MHz (Olmo, Šalara, Prisoje, Semedela)
- Oddajnik Šentjane: 107,9 MHz (Portorož, Lucija)
- Oddajnik Bernardin: 106,2 MHz (Piran)
- Oddajnik Slavnik: 105,1 MHz (Kozina, Podgrad, Ilirska Bistrica)
- Oddajnik Karlovica: 106,3 MHz (Ilirska Bistrica, Pivka)
- Kabelski operaterji: 106,7 MHz

Radio Capris so najhitrejše prometne informacije

Ponosni smo na tesno sodelovanje z vozniki - našimi poslušalci, ki nas vsak dan ažurno obveščajo o posebnostih v prometu. Radio Capris preverjeno objavi največ obvestil o prometnih zastojih, radarjih in kontrolah prometa na področju slišnosti radia. In kar je najpomembneje: vse informacije o posebnostih v prometu poslušalcem posredujemo takoj, ko jih prejmemo. V poletnem času nad poletne zamaške na Obali poletimo kar z letalom in se v živo oglašamo v program!

Radio Capris je organizator največje koncertne prireditve

Naša radijska postaja se pojavlja tudi kot organizator največje zabavne prireditve na Obali. Poletni koncert je v Koper privabil tudi 20 tisoč glave množice iz celotne Slovenije, na naših koncertih pa so nastopila največja imena slovenske pop in rock scene: Siddharta, Vlado Kreslin, Dan D, Tabu, Jan Plestenjak, Tinkara Kovač, Delirium, Big Foot Mama, za pravo presenečenje pa je leta 2007 poskrbela tudi Elisa, ena od najbolj popularnih pevk v Italiji.

Radio Capris na socialnih omrežjih

Radio Capris je bila prva radijska postaja v Sloveniji, ki je stik s poslušalci razvila tudi na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter. Danes se na Facebooku Caprisovci družimo že s 33.000 prijatelji, izmenjujemo mnenja, objavljamo fotografije dogodkov in se tako ali drugače zabavamo. Na Twitterju svoje aktivnosti napovedujemo s pomočjo tako imenovanih "tvitov".

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica 15. maja 10B , Koper - Capodistria, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Radio capris d.o.o. radijska dejavnost
Davčna št.:
93483694
Govorimo:
 SI
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)5 6680600
E-mail:
info@radiocapris.si
Faks:
+386 (0)5 6680610
Certifikat

Socialno omrežje