Image
Image
5796
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6453.jpg

RESTAVRACIJA DORIAN GRAY, LJUBLJANA

Šubičeva 1, Ljubljana , , Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Lounge bar & restavracija Dorian Gray v centru Ljubljane, z vrhunskim italijanskim kuharjem in njegovo ekipo, skrbi za sveže sestavine in kakovost izdelkov okoliških pridelovalcev. Tako Vam, poleg stalne À la carte ponudbe, nudimo tudi sezonske jedi. Na voljo je tudi velika izbira svežih testenin, domačih omak in okusnih solatnih krožnikov.

Angleski zajtrk za začetek dobrega dneva, francosko kosilo in kozarec najboljšega vina za popestritev romantičnih trenutkov, večerna sprostitev s skodelico kave in odlično torto Oscar Wilde ter lahka solata za zaključek dneva. Vam vsak dan postrežemo z dnevnimi kosili, eno izmed teh po metodi Montignac. Za goste, ki želijo okusiti raznolikost menija, pa ponujamo degustacijske menije s šestimi hodi.

Ob nami pijač, cocktailov, ob katerih postrežemo tudi domače prigrizke. Naši gostje so za nas več kot samo gostje, so naši prijatelji, ki znajo uživati v kozmopolitanskem duhu in stiku prefinjene angleške dekadence z vsemi svojimi čuti. Izbrani so tisti, katerim lepe stvari, pomenijo samo lepoto«, Oscar Wilde.

Ponudba:

- hladne predjedi
- tople predjedi
- juhe
- glavne jedi
- sestavljeni solatni krožniki
- sladice
- študentska prehrana
- montignacova kosila

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Šubičeva 1, Ljubljana , , Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Adaki, poslovne, finančne in gostinske storitve d.o.o.
Davčna št.:
65935934
Kontaktna oseba:
g. Alen
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
E-mail:
info@doriangray.si
Certifikat