Image
Image
6685
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13920.jpg

RESTAVRACIJA IN PICERIJA ORIGANO, LJUBLJANA

Cesta na Vrhovce 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Origano je mnogo več kot le priljubljena začimba ... In Ljubljana je bogatejša za gostinski lokal, ki je mnogo več kot le to. “Origano” je kulinarični center, ki je restavracija, bistro, lounge bar, vrhunska vinoteka, prostor za izobraževanja in razstavo odličnih specialitet iz Slovenije in tujine, zlasti Italije.

Nova gostinska pridobitev glavnega mesta je na Vrhovcih, v nekdanji gostilni Jamnik. Izkušena ekipa ponuja celodnevno ponudbo jedi, pripravljenih izključno na osnovi svežega, domačega in sezonskega. Tako vam preko dneva nudimo izvrstne malice in kosila, zvečer pa izbor jedi a la carte. Naši gostje so tako posamezniki in družine kot tudi zaključene skupine, s posebnim razlogom za druženje. Z veseljem sprejmemo skupine do 60 oseb (stoječe družbe do 100 oseb). V kratkem načrtujemo tudi odprtje vinske kleti, namenjene manjšim skupinam, ki si želijo zasebnosti in diskretnosti.

Poleg že omenjenih kulinaričnih biserov, bo Origano deloval tudi kot nekakšen “ambasador” in promotor ribogojnice Fonda, ki nam bo zagotavljala dobavo svežega brancina.

A poslanstvo Origana ne bo omejeno zgolj na odlično hrano in pijačo. Že kmalu bomo pričeli s programom kulinarično-enoloških večerov, tematskih kulinaričnih izobraževanj in delavnic, vinskih pokušin in ... kaj pa naj ostane še skrivnost. V prihodnjem letu bomo začeli z izobraževanjem picopekov in lastnikov picerij. Gre za nadgradnjo obstoječega znanja pod mentorstvom “maestrov” profesorjev italijanske fakultete za picopeke z Univerze okusov iz Perugie (Universita dei Sapori). Za ljubitelje pic bomo pripravljali eno in dvodnevne delavnice pod strokovnim vodstvom.

Z Italijansko šolo sladoledarstva (Scoula Italiana di Gelateria), prav tako iz Perugie, imamo v pripravi strokovna izobraževanja za izdelovalce pravih italijanskih sladoledov, slaščičarje in lastnike restavracij ter bistrojev. Seveda pa ne bomo pozabili na delavnice za amaterske ljubitelje te sladice.

Izobraževalno – kulinarični center Origano: Cesta na Vrhovce 4 (bivša gostilna Jamnik), telefon 051 400 500. Lounge bar in bistro je odprt od ponedeljka do četrtka od 10. do 22. ure , ob petkih od 10. do 24. ure in v soboto od 11. do 18. ure. V nedeljo si nabiramo moči.

Dobrodošli v Origano Lounge Bar!


ZAKLJUČENE DRUŽBE
V sklopu Origano Lounge Bar ponujamo tudi večnamenski prostor za zaključene skupine, ki sprejme do 60 oseb (sede) oz. do 100 oseb (stoje). Z veseljem prisluhnemo željam strank, ki so lahko še tako nenavadne. Po potrebi zagotovimo vso potrebno tehnično opremo (avdio, video, projektor...) za poslovna srečanja, predstavitve, predavanja ali izobraževanja. Nudimo prigrizke ob kavi ali čaju, poslovna kosila in kosila a la carte, motivacijske kulinarične delavnice (teambuilding), praznovanja za najmlajše v sodelovanju z animacijsko ekipo ter gala kosila ali večerje za posebne priložnosti.

Za ljubitelje dobre hrane in vin pripravljamo tematske večere s priznanimi vinarji, kuharji ter drugimi gastronomskimi strokovnjaki.

Načrtujemo tudi odprtje vinske kleti, ki jo bo mogoče najeti za manjše zaključene skupine. Poleg obsežnega izbora domačih in tujih vin, bodo gostje lahko naročili tudi hrano in se po želji prepustili degustacijam vin pod vodstvom priznanih sommelierjev.

Zavedamo se, da je zadovoljstvo gostov najpomembnejše, zato neprestano stremimo k izboljševanju ponudbe in jo nadgrajujemo s kreativnimi rešitvami.

V želji, da se čim bolj približamo zahtevam gostov, z veseljem prisluhnemo njihovim pripombam in predlogom. Vabimo vas, da nam sporočite česa si še želite in pripravili vam bomo ekskluzivno ponudbo, ki bo pisana na vašo kožo. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Vir: http://www.origano.si/o-nas

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta na Vrhovce 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
NJAM d.o.o.
Davčna št.:
38428474
Naslov:
Celovška cesta 136, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
4 Cesta na Vrhovce, Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0004 9433 620 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0001 4757 325 (Sberbank d.d.)
Kontaktna oseba:
Martina
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 400500
E-mail:
info@origano.si
Certifikat
Naslov:
Celovška cesta 136, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje