Image
Image
5730
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew73170.jpg

RESTAVRACIJA IN PIZZERIJA GULIVER, DOL PRI HRASTNIKU

Brdce 62, 1431 Dol pri Hrastniku , , Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Na poti med Rimskimi Toplicami in Hrastnikom že od leta 1999, pod okriljem podjetja AGM Nemec, obratuje Restavracija in pizzerija Guliver

Svoje goste razvajamo s pestro ponudbo stalnega menija, katerega nenehno dopolnjujemo s pripravljanjem dodatne ponudbe svežih sezonskih jedi. Obiščite nas in se prepričajte o naši ponudbi.

V Restavraciji in pizzeriji Guliver nudimo mnogo izvrstnih dobrot, za vsakogar nekaj! Ne glede na to ali se samo peljete mimo ter se ustavite na kavi ali pivu, organizirate zabavo s prijatelji, pripravljate romantično večerjo v dvoje, ... Po predhodnem dogovoru ustrežemo skoraj vsaki, še tako zahtevni želji. O naši izjemi prilagodljivosti ter kvaliteti se jih je prepričalo že veliko. Bodite med njimi tudi vi!

Ponudba
Goste v Restavraciji in pizzeriji Guliver razvajamo s pestro ponudbo stalnega menija, z jedmi po naročilu, malicami, nedeljskimi kosili ter vedno izvrstnimi pizzami. Po želji hrano dostavimo tudi na vaš dom. Naša ponudba vključuje tudi strežbo pripravljene hrane na željeni lokaciji (t.i. catering).

Jedilni list
Preverite naš jedilni list, saj svoje goste razvajamo s pestro ponudbo stalnega menija, katerega nenehno dopolnjujemo s pripravljanjem dodatne ponudbe svežih sezonskih jedi.

Malice

Vsak teden nova ponudba svežih dnevnih malic. Pri nas vsak dan omamno diši in zagotovo boste od nas šli s polnimi trebuhi.


Vir: http://www.pizzerijaguliver.si/index.php/o-nas

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brdce 62, 1431 Dol pri Hrastniku , , Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
AGM Nemec, d.o.o.
Davčna št.:
41512278
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)51 432 512
Mobitel:
+386(0)51 666 645 dostava
Telefon:
+386(0)3 5649170
E-mail:
guliver@kabelnet.net
Certifikat

Socialno omrežje