Image
Image
14048
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41452.jpg

RESTAVRACIJA PRI LISJAKU, TABOR

Miklavž pri Taboru 12 , Tabor, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Iščete lokacijo, ki ima veliko zunanjega in notranjega predstavitvenega prostora, veliko in popolnoma opremljene seminarske sobe, restavracijo (400 m2 ), dovolj parkirnih mest in še velik poligon za vse avtomobilske navdušence.

Restavracija pri Lisjaku na centru varne vožnje na Vranskem je odličen kraj za poslovna srečanja in seminarje. Okusno in sodobno opremljeni prostori, vrhunska kulinarična ponudba v družbi izbranih vin ter popoln mir, ki omogoča ustvarjalno in konstruktivno vzdušje so elementi, ki vsako poslovno srečanje.

Med dodatno ponudbo Restavracije pri Lisjaku sodijo tudi vrhunske banketne storitve.
S klasično strežbo lahko na svečanih sprejemih, ali poročnih slavjih postrežemo do 100 notri in 300 gostov zunaj na terasi. Pogostimo jih lahko s hladno-toplim bifejem, dobro uigran team kuharjev in natakarjev pa poskrbi tudi za brezhiben catering.

Po želji naročnika sodelujemo tudi pri sami organizaciji dogodka in poskrbimo za spremljevalni zabavni program. Dogodek tudi dokumentiramo, tako s kamero kot fotoaparatom.


Ribnik pri Lisjaku

Ribnik pri »Lisjaku« je odličen kraj za različne zabave, poroke, poslovna srečanja in piknike.
Leži v mirnem in varnem okolju kraja Tabor, v osrčju narave, obdane z gozdom in prijaznimi ljudmi.

Ko mislite, da ste se naužili vsega lepega, vas razneži še ponujeno na mizah. Hišne jedi, pripravljene za slavje, navdihujeta tradicija in domiselna priprava mojstrov.


Aktivnosti na Ribniku:

Tako v kraju Tabor kot tudi v širši Spodnji Savinjski dolini je veliko možnosti za lepe izlete, na katere se lahko odpravimo tako rekreativni kot gorski kolesarji. Množica razvejanih stranskih cest in poti, ki vodijo med posameznimi zaselki, omogočajo pestro izbiro med turami tako v ravninskem, kot nižinskem delu. Na njih lahko kolesarimo varno in v miru saj večino avtomobilskega prometa poteka po glavnih prometnih žilah, avtocesti in regionalni cesti Vransko-Celje.
Na ribniku vam prav tako pripravimo zanimiv dan z športnimi aktivnostmi (nogomet,odbojka,tenis, športni ribolov..), predvsem je tak dan zanimiv za podjetja , ki organizirajo druženje za svoje zaposlene.


Poroke

Idilično okolje v naravi, lepo opremljen kozolec in poroka ob ribniku! Vse to so razlogi, da se marsikateri zaljubljeni par ob prvem obisku Ribnika pri Lisjaku odloči, da bo tukaj kraj njune poroke. Seveda pa sodi zraven tudi odlična kulinarika. Ni je iskrenejše ljubezni, kot je ljubezen do jedi. Na razpolago vam je je odlična kulinarika, ki pa jo skupaj individualno dorečemo za vajin dogodek.

Ker si vse več parov želi na poročni dan čim manj zapletov, vse bolj povprašujejo in se odločajo za kraje, kjer je vse na enem mestu ali v neposredni bližini, možnost civilne in cerkvene poroke, ter kraj kjer se svatje lahko poveselijo. Pri nas vam lahko vse našteto tudi izpeljemo.

Vse od zgodnje pomladi do pozne jeseni se lahko vsi pari, ki želite dahniti "DA" pod milim nebom, odločite za civilno poroko na prostem na našem ribniku. Ko narava diši po svežem cvetju, vam bo ostala še dolgo v lepem spominu. Vse kar si lahko potem še želite je lepo vreme.

Nekdo je nekoč rekel, da je zvok poljuba res tišji od topovskega, toda njegov odmev traja mnoga dlje. Morda bi nekaj podobnega lahko rekli tudi za pogostitev na poročnem slavju. Hrana je na poroki nekako v ozadju, pa vendar še dolgo "odmeva".

Na kaj je potrebno biti pozoren, oziroma, kaj nudimo pri izvedbi same pogostitve poročnega slavja:

• Na voljo vam je prostor do 150 oseb pod kozolcem, ki je zastekljen in po potrebi ogret.
• Za vas in skupaj z vami načrtujemo, svetujemo, izvedemo, ter postrežemo vaše goste na slavju.
• Možnost okrasitve prostora in miz v barvnih odtenkih vajine poroke.
• Možnosti postavitve miz in ambienta v prostoru.
• Razpoložljivost svečanih prevlek za stole.
• Priprava cocktail bara, kjer mešamo cocktaile pred gosti.
• Pri prihodu ponujamo več vrst sprejema vaših gostov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Miklavž pri Taboru 12 , Tabor, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Lesmat, proizvodnja, storitve, gostinstvo in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
59277475
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 365040
Telefon:
+386(0)3 5725785
E-mail:
lisjak.cw@siol.net
E-mail:
mirko.laznik@gmail.com
Certifikat

Socialno omrežje