Image
Image
14395
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4212.jpg

RESTAVRACIJA TAVERNA CARRARO, MILAN KOJIĆ, CELJE

Opekarniška cesta 15a , Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

“Kam?” Vprašanje, ki v Celju velikokrat sede na pleča. Morda bi se človek rad samo spodobno najedel sredi napornega delovnega dne, morda bi rad naredil vtis na nekaj poslovnih partnerjev, ko si ravno že tako zadovoljno segajo v roke po opravljenem poslu, morda bi s prijatelji rad zalil diplomo, obrnil še en list ob rojstnem dnevu ali pa morda … očaral tisto najbolj posebno osebo na zmenku v dvoje. Ampak KAM?

Pri najboljši volji nočeš komplicirat, a vseeno bi rad ambient, ki bi se ponašal s slogom in bil hkrati topel ter domač. Prostor, ki bi odprto dihal, tkal vezi med ljudmi in hkrati ohranjal intimo malega omizja. Kjer bi glasba delala vzdušje, a ne sedala človeku na krožnik. Rad bi šel nekam, kjer je priprava hrane mojstrstvo in ponos, ne pa v majhne kuhinje stlačen delovni proces.

Nekam, kjer so pojem hišne specialitete zapisali v slovar z novo besedo in kjer vedo, da ima vsak človek svoj okus, želje ter navade. Nekam, kjer se zavedajo, da le zadovoljno osebje lahko prenaša zadovoljstvo na goste in da najboljše v življenju dosežeš samo tako, da zavračaš vse kar to ni. Mar gost zahteva preveliko?

Nič več. Odkar je svoja vrata odprla TAVERNA CARRARO.

Ostalo bo samo vprašanje - Kaj na krožnik?

To bo zaposlilo predvsem Vas. Težko se boste odločili, a gotovo boste našli nekaj zase, ne glede na okus in navade. Na odprtem žaru, ki ga restavracija ne skriva, so njihovi kuharji Mojstri. Ste mislili, da so čevapčiči zgolj čevapčiči? V Cararru jih ponujajo kar devet različnih vrst. Izpod peke v Taverni Cararro pripravijo odlične jedi.

Teletina, pečen kozliček, odojek in jagnetina pa so iz preverjenih virov tako ali tako “za prste polizat”. Pri vsem tem je Taverna Cararro daleč od klasične žar-restavracije. Pri njih je doma tudi prava dalmatinska kuhinja. Ribe in morske jedi na tisoč in en način. Prvovrstne in vedno sveže ribe vabijo na pojedino, ki prikliče spomin na galebe, morje, valove … In dalmatinsko glasbo.

Nudimo tudi vrhunsko postrežbo na izbranih lokacijah!

Restavracija Taverna Cararro pride s cateringom tudi k vam. Zabava ali sprejem ne bo nikoli več živčna vojna zaskrbljenih obrazov, ampak kraljevska pojedina in fantastična paša za oči. Namesto skrbi prevzemite nase le pohvale.


Delovni čas:

pon., tor. od 10. – 23. ure

sre., čet. od 10. – 24. ure

pet., sob. od 10. – 03. ure

ned. od 12. – 18. ure

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Opekarniška cesta 15a , Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Restavracija Taverna Carraro, Milan Kojić s.p.
Davčna št.:
61294926
Mobitel:
+386(0)51 668777
Telefon:
+386(0)3 4267072
E-mail:
milan@carraro.si
Faks:
+386(0)3 4267074
Certifikat