Image
Image
7373
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew69836.jpg

ŠPORTNI PARK RIBIČIJA, MARIBOR

Meljski hrib 36 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Živeti v objemu narave, v sožitju z živalmi in rastlinskim svetom nas je združila, da smo pred več kot 21-imi leti uredili manjši ribnik in zgradili manjšo hiško, kjer smo se družili in praznovali praznike vseh nas.

Bili smo srečni, ko so se ljudje pri nas dobro počutili. Gosti so nas nekako prisili, da smo z dušo zgradili sedanje prostore, ki ponujajo preko 500 sedišč. Obenem smo uredili tudi prostore za piknike, rekreacijsko igrišče za igranje odbojke in nogometa na mivki.

Vsekakor smo pa zelo ponosni na naš ribnik, saj v njegovi bližini lahko uživamo ob atraktivnem ribolovu, hranjenju več vrst živali ali pa se preprosto prepustimo žvrgolenju ptic.

Odprto vse dni v tednu!

ponedeljek - četrtek:   10:00 do 21:00
petek- sobota: 10:00 do 04:00
nedelja: 10:00 do 21:00


PONUDBA

  • kosila za večje skupine
  • organizacija tematskih večerov
  • pristna štajerska hrana
  • izleti za zaključene družbe
  • poceni obilna kosila za večje skupine
  • štajerska kulinarika
  • kosila v naravnem okolju

Pikniki

Na razpolago imamo tri piknik prostore, od tega sta dva v sklopu lokala, kjer je obvezna naša pijača, vaša hrana in ne zaračunavamo vam uporabnine prostora. Seveda vam lahko hrano pripravimo tudi mi.

Slednji piknik prostor pa je v neposredni bližini nogometnega in odbojkarskega igrišča, kjer imate vse svoje. Zraven še koristite wc-je, tuše, žar, hladilnik, elektriko. Ponudimo vam lahko tudi točeno pivo znamke Bavaria. Cena za 30l sod je 105 evrov. V kolikor želite vam hrano pripravimo tudi mi, lahko pa se odločite tudi za našo pijačo. Cena najema piknik prostora je 5 evrov za 1h. Obvezna rezervacija piknik prostora.


Živalski svet

V našem živalskem vrtu vas bodo s svojo lahkotnostjo, eleganco in strahom očarale košute in damjaki, ki se sprehajajo okoli nas. Če boste iz svojega žepa na plano privlekli kos suhega kruha se vam bodo živali približale in pojedle kruh iz vaših rok. Res je super.

Naša večletna spremljevalka je čaplja, ki ostaja z nami tudi pozimi, čeprav njene sorodnice odletijo v toplejše kraje. Verjetno ji je z nami lepo. Imamo nekaj domačih zajcev in 2 morska prašička. V našem ribniku plavajo račke, ki vsako leto polepšajo ribnik z malimi račkami. V ribniku imamo krape, soma in tu pa tam kakega tolstolobika. V samem lokalu sta pravi okras dva ogromna akvarija. En je pod odrom, drugi nad točilnim pultom, oba sta pa polna rib.


Otroški svet

Kje, če ne pri nas? V objemu narave otrok ne bo začutil neokrnjenega stika z naravo. Za najmlajše smo naredili razgibana igrala in zagradili prostor za igro, ki je namenjen samo najmlajšim. Tako smo preprečili direkten dostop do ribnika, ki je predstavljal za vse otroke nevarnost. Obenem smo staršem omogočili sproščene trenutke v našem ambientu, saj imajo svoje "sončke" ves čas na očeh.
Če bi ostala samo pri igralih, bi lahko rekla, da smo zelo skromni, a tukaj se naša ponudba za otroke šele začenja.

Cene rojstnega dneva se gibljejo med 6 evrov in 8 evrov na otroka za dve uri. V ceno je vključena hrana in pijača. Torto prinesete s seboj, lahko tudi slane prigrizke.

Dogajanje na rojstnem dnevu:

• hranjenje košut
• karaoke
• ustvarjalne delavnice
• ogled jahalne šole in jahanje
• športne igre
• mini disco

Vsi dogodki so po dogovoru s starši in animatorko.

V naših notranjih prostorih vsako leto pripravimo pustno rajanje za otroke. Rajanje se dogaja v ogrevanih prostorih, zato je samo rajanje primerno tudi za najmlajše. Otroci plešejo, pojejo in se namaskirani predstavijo občinstvu. Najboljše maske nagradimo z bogatimi nagradami, ostali pa prejemejo tolažilno nagrado - slasten krof.

Že vrsto let ne kupujemo poslovnih daril poslovnim partnerjem, temveč ta denar skupaj s še nekaj prostovoljci namenimo za tiste, ki za božič nimajo pod dreveščkom gore daril ali jih le to sploh ne čaka. Popolnoma brezplačno razdelimo darila vsem, ki se udeležijo božičkovanja.˝Malim navihancem˝ sije iz oči čista iskrenost in zadovoljstvo, ko prejme v roke svoje darilo. Darila, ki jih ne podelimo takrat pa odpeljemo na Rdeči križ, Karitas in podobne ustanove. Leta 2009 smo peljali nekaj otrok iz Doma Antona Skale na morje.


Ponudba za skupine

V Športnem parku Ribičija na Meljskem hribu vas pričakujemo vsak dan. Pridite in del miru, narave in radosti delite z nami in svojimi dragimi. Delček pa odnesite s seboj in ga podarite drugim, ki morda še ne vedo, da poleg manjših sprejemamo tudi velike družbe. Kar 500 sedišč v notranjosti in 150 na letni terasi. Razvajali vas bomo z odlično hrano, preizkusite se lahko v ribolovu in si privoščite odbojko na mivki ali mali nogomet na umetni travi. Če vse to ne bo dovolj,  pa vas vabimo še na ples!

Predlogi so primerni za skupine od 10 do 500 oseb:

• večjim ali manjšim skupinam nudimo možnost, da lahko sedijo zase v povsem ločenem prostoru

• poslovna kosila ali večerje, še primernejše pa je če nas izberete za zaključek poslovnega leta, srečanja poslovnih partnerjev, poslovalnic,...

• degustacijo domačega vina in domačega žganja, ob predavanju o žlahtni kapljici ter o kulturi pitja

• ogled najboljše jahalne šole na področju Podravske regije, kjer vas ne bodo prevzeli le lepi konji in urejeni hlevi, dih vam bo zastal ob pogledu na Maribor, ki se vam ponuja na dlani...

• možnost organiziranja tematskih dnevov npr.: živa glasba, folklora, pevski zbori,...


Poroke

Na Ribičiji smo se odločili, da bomo v letu 2014 poletne sobote namenili praznovanju porok in sicer v terminu od 21.06.14 do 30.08.2014. Za vas bomo pripravili odlične poročne menije po naših predlogih in vaših željah. Poskrbeli bomo tudi, da bo ta dan najlepši v vašem življenju in ga ne boste pozabili niti vi niti vaši svatje.

Pri nas lahko imate tudi matično poroko za ribnikom, poročno fotografiranje,…. Poskrbimo lahko tudi za dekoracijo prostora in pripravo prostora za matično poroko. Lahko vam pomagamo tudi pri izbiri ansamblov.

V kolikor smo v vas vzbudili kanček zanimanja nas kontaktirajte na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 02 2513866


ŠPORT


Ribolov

Na Ribičiji boste uživali športni ribiči, ki lahko tekmujete, da bi med vsemi ribami ujeli kar 1,5 metra dolgega soma. Lahko se odločite za kombinacijo - dopoldansko lovljenje rib in sprehod okoli ribnika, kasneje pa dobro kosilo na terasi lokala s krasnim razgledom na naravo. Popoldan lahko ribolov ponovite ali preprosto uživate v naravi.

Ribolov po pravilu ujemi - izpusti. Obvezna uporaba brezzalustnika, podmetalke in odpenjalca. Lovi se lahko na koruzo, tajger in prgo. Lov s kruhom je prepovedan!

Cena dnevnice je 4€.


Nogomet na umetni travi

Za vse ljubitelje nogometa novo igrišče na umetni travi, ki je vrhunske kvalitete. Ob uporabi igrišča imate še v souporabi popolnoma nove garderobe, wc-je, tuše.


Odbojka na mivki

Za vse ljubitelje odbojke novo igrišče na beli mivki. Ob uporabi igrišča imate v souprabi še garderobe, wc-je in tuše.

Cena odbojke je 8 evrov na uro!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Meljski hrib 36 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Ribičija družba za energijo, gostinstvo in turizem d.o.o.
Davčna št.:
30014867
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)2 2513866
E-mail:
info@ribicija.si
Faks:
+386(0)2 2513860
Certifikat

Socialno omrežje