Image
Image
5040
  • Računovodstvo
  • RAČUNOVODSKI SERVIS RAVNE NA KOROŠKEM | RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE ZA FIZIČNE IN PRAVNE OSEBE
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6441/rips-druzba-za-racunovodske-in-poslovne-storitve-mezica_1680694347.jpeg

RAČUNOVODSKI SERVIS RAVNE NA KOROŠKEM | RAČUNOVODSTVO IN SVETOVANJE ZA FIZIČNE IN PRAVNE OSEBE

Prežihova ulica 3, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Računovodstvo in svetovanje.

Smo dinamična računovodska družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja.
Čeprav smo majhno podjetje, se po kakovosti in strokovnosti postavljamo ob bok velikim računovodskim hišam. Naša velikost nam kot prednost omogoča, da smo zelo prilagodljivi in zavezani kakovosti pred količino. S strankami  želimo razviti dobre poslovne odnose ter ohraniti skrben pregled nad poslovanjem, kajti  le tako lahko ponudimo prave rešitve pri optimizaciji podjetja.
Odlikujemo se po svojih kakovostnih storitvah, strokovnosti in natančnosti. Smo prijazen kolektiv, vreden zaupanja.

Velik poudarek dajemo na pristen odnos z odjemalci, s katerimi gradimo dolgoročne partnerske povezave. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami v državi. Za vse storitve prevzemamo polno odgovornost, da so opravljene kakovostno, strokovno in rokovno skladno z veljavno zakonodajo in predpisi. Imamo sklenjeno zavarovanje odgovornosti.

Naš cilj je, da si utrdimo položaj kakovostnega in zaupanja vrednega računovodskega servisa, ki svojim naročnikom nudi celovito podporo na enem mestu - na področju računovodstva, financ, kontrolinga ter davčnega, pravnega in poslovnega svetovanja.

Ugodnosti

  •     Brezplačne storitve za nove podjetnike prva dva meseca.
  •     Brezplačno svetovanje prvih šest mesecev sodelovanja.
  •     Brezplačni nasveti pred in ob ustanovitvi podjetja (s.p., d.o.o.).

Računovodstvo

Ponujamo vam celovito računovodstvo ali računovodstvo po vaši meri. Vodimo ga za kapitalske družbe (d.o.o., d.n.o., d.d.) in samostojne podjetnike (s.p.). Izbor storitev s področja računovodstva pa je stvar vaših potreb.

Finance, kontroling in krizni management

Za vaše finance skrbimo, kot da bi skrbeli za finance lastnega podjetja. S pomočjo zunanjih sodelavcev poskušamo poiskati najugodnejši kredit za razne namene, tako za fizične, kot tudi pravne osebe. Izdelamo vam poslovni načrt za pridobitev likvidnostnih sredstev pri bankah in leasing hišah. Z vzpostavitvijo sistema kontrolinga pa bo ste imeli svoje poslovanje vedno pod nadzorom.

Svetovanje

Naši nasveti temeljijo na zanesljivih, pravočasnih in uporabnih informacijah. Pri svetovanju smo vedno iskreni, ne glede na vašo poslovno situacijo. Svetujemo na področjih poslovanja, računovodstva, financ, davkov, podjetništva, kontrolinga in drugih področjih v podjetju - statusnem preoblikovanju s.p. v d.o.o., itn.

Naš nasvet, Vaš uspeh!

dodatni ključni kraji:

Brdinje, Dobrije, Koroški Selovec, Kotlje, Navrški Vrh, Podgora, Podkraj, Preški Vrh, Ravne na Koroškem, Sele, Stražišče, Strojna, Tolsti Vrh, Uršlja Gora, Zelen Breg

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Prežihova ulica 3, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
RIPS računovodstvo d.o.o.
Davčna št.:
27112861
Naslov:
3 Prežihova ulica, Ravne na Koroškem
Kontaktna oseba:
Andreja Libnik
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
041 505 638
Telefon:
+386(0)2 823 51 59
E-mail:
info@rips.si
Certifikat
Naziv:
RIPS računovodstvo d.o.o.
Naslov:
3 Prežihova ulica, Ravne na Koroškem

Kontaktne osebe

Andreja Libnik

Socialno omrežje