Image
Image
6466
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew16135.jpg

ROBOR, TALNE OBLOGE, IZDELAVA VRAT, MAREZIGE

Ulica 15. maja 2, 6000 , Koper, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Več kot 30 letne izkušnje v gradbeništvu, stanje na trgu, odzivi strank in neprilagodljivost “velikih” podjetij, so nas primorali v to, da smo poslovno združili moči dolgoletni sodelavci (projektanti, tehnični strokovnjaki, komercialisti, obrtniki,…….) . Ponujamo vam parcialne kot tudi celovite rešitve , vgradnjo ali samo dobavo kvalitetnih materialov kot tudi korektno izvedbo z usposobljenimi kadri.

Predvsem smo specializirani za izvedbo zaključnih del v celoti, kot tudi samo dobavo priznanih proizvajalcev parketov in drugih talnih oblog, notranjih in varnostnih vrat.

Vašim zahtevam in željam bomo ustregli tako kakovostno kot tudi terminsko, naš edini cilj je, da postanete še ena naša odlična
referenca.

Lesene talne obloge
V več kot 30-letnem delovanju smo razvili več kot odlično medsebojno sodelovanje s preverjenim in priznanim proizvajalcem lesenih talnih oblog BERTI.

Talne obloge:

  • parketi vseh vrst (gotovi, dvoslojni, troslojni, klasični, lamelni, industrijski, kmečki podi,......)
  • PVC, gumi in vinilne talne obloge
  • laminati
  • zunanje lesene in WPC terase
  • zaključne letve

Notranja lesena vrata | Lesena notranja vrata | Notranja vrata
V več kot 30-letnem delovanju smo razvili več kot odlično medsebojno sodelovanje s preverjenim in priznanim proizvajalcem notranjih vrat ICAN porte.

Storitve
V podjetju Robor smo specializirani za izvedbo zaključnih del v celoti, kot tudi samo dobavo priznanih proizvajalcev parketov in drugih talnih oblog, notranjih in varnostnih vrat.

V kolikor nimate ideje kako preurediti, adaptirati , sanirati obstoječe stanovanje oziroma poslovni prostor ali dokončati novogradnjo vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Naredili bomo vse potrebno, da boste po posegu lahko zares uživali v vašem bivalnem ali poslovnem prostoru.

Nudimo vam brezplačen ogled z izmerami, meritvami, svetovanje pri izbiri materialov in načinu izvedbe ter izdelavo neobvezujoče ponudbe katera lahko zajema :

  • kompleten inženiring
  • projektiranje
  • nabavo in dobavo materialov priznanih proizvajalcev (parketi in druge talne obloge, zunanji podi,lesene stopnice, notranja vrata, varnostna vrata,…..)
  • vgradnjo oziroma izvedbo najzahtevnejših zaključnih del s preverjenimi izvajalci


GSM: +386(0)41 622 503
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za ostale termine nas pokličite ali nam pišite.

Vir: http://www.robor.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica 15. maja 2, 6000 , Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Robor, zaključna dela v gradbeništvu, Boris Srebernič, s.p.
Davčna št.:
50619411
Naslov:
Babiči 43a, 6273 Merezige
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
Mobitel:
+386(0)41 666 531
Mobitel:
+386(0)41 622 503
E-mail:
info@robor.si
Certifikat
Naslov:
Babiči 43a, 6273 Merezige

Socialno omrežje