Image
Image
6983
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10720.jpg

ROLETARSTVO KAROL ŠTUKLEK, ŠKOFJA VAS

Šmarjeta pri Celju 8b , Škofja vas, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Sodobna arhitektura potrebuje senčila, še posebej, če se bo trend gibal k večji transparentnosti in k večjim steklenim površinam.

To velja tako za zasebne enodružinske hiše, kot tudi za velike pisarniške zgradbe, saj je treba smiselno usmerjati svetlobo v vseh zgradbah in hkrati ohraniti čim nižji skupen energijski pregled.
Zunanje žaluzije, rolete in markize poleti preprečujejo, da bi bilo prevroče, pozimi pa preprečujejo dostop mrazu. Zaradi tega so senčila še posebej primerna za izboljšanje energijske učinkovitosti v zgradbah. Senčila bi bilo potrebno zajeti že v arhitekturne načrte, saj ti inteligentni izdelki ob vsakem letnem času nižajo stroške za kurjavo in hlajenje ter obenem privarčujejo dragoceno energijo.
Senčila pa zmorejo veliko več kot to. Možnosti v oblikovanju in dizajnu so tako rekoč neomejene, senčila naredijo vsako fasado in vsako hišo individualno.

Senčila nikoli prej niso bila pomembnejša, modernejša in tako dinamična kot danes. Senčila bistveno pripomorejo k uresničitvi energijskih in podnebnih ciljev. So okolju prijazna, dobra za osebni proračun in od tega imajo koristi tudi sledeče generacije.

Sodobna senčila bistveno izboljšajo skupen energijski pregled hiše, ne glede na to, ali je to enodružinska hiša ali pa velik pisarniški objekt. Navsezadnje je najprijaznejša okolju tista energija, ki se ne porabi. Tako senčila trajno nižajo porabo energije zgradbe za hlajenje, ogrevanje in osvetlitev. Uporabljajo brezplačno solarno energijo, da bi pri nizkih temperaturah varčevali pri stroških ogrevanja, in varujejo stavbo pred poletno vročino in zmanjšajo porabo energije za dodatne klimatske naprave tako, da toplote ne spustijo v prostor. Poleg tega so premična senčila zmožna naravno dnevno svetlobo uporabiti in zmanjšati bleščanje sonca, tako da tudi podnevi oskrbujejo prostore z dnevno svetlobo, s čimer privarčujemo pri stroških za osvetlitev.

Ti energijski varčevalni učinki pripomorejo k udobnejšemu življenju v stanovanju ali pisarni. Poleg tega da zaradi senčil ne potrebujemo toliko hišnih tehničnih naprav, nas oskrbujejo z dinamično dnevno svetlobo, kar dokazano spodbuja človekovo zmogljivost. Senčila preprečujejo, da bi se prostori preveč segreli, preprečujejo pa tudi bleščanje fasad, ki dušijo našo zaznavo in bistveno zmanjšujejo našo produktivnost.

Proizvodi:

- Pliseji
- Roloji
- Lamelne zavese
- Notranje žaluzije
- Zunanje žaluzije
- Komarniki

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Šmarjeta pri Celju 8b , Škofja vas, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Roletarstvo Karol Štuklek s.p.
Davčna št.:
47316900
Kontaktna oseba:
Karol Štuklek
Telefon:
+386 (0)3 4915850
E-mail:
info@stuklek.si
Faks:
+386 (0)3 5412088
Certifikat