Image
Image
160
  • Turizem
  • Sobe
  • ROOMS OVERNACHTING KAMER AJDOVSCINA SLOVENIA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9122/rooms-overnachting-kamer-ajdovscina-slovenia_1701336124.jpeg

ROOMS OVERNACHTING KAMER AJDOVSCINA SLOVENIA Priporočamo

Planina 73 , 5270 Ajdovščina, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

SOBE IN VRHUNSKA VINA AJDOVŠČINA FERJANČIČ

   
Dobrodošli v Ajdovščini, kjer družina Ferjančič ustvarja nepozabno izkušnjo za svoje goste. Družina Ferjančič je strastna o vinogradništvu in gostoljubju, kar se jasno odraža v njihovi ponudbi za obiskovalce. Tukaj je nekaj, kar lahko doživite ob obisku njihovega kraja:

    Družina Ferjančič vam ponuja udobno prenočišče v svojem družinskem okolju. Sobe so lepo opremljene in nudijo prijetno domače vzdušje, kjer se lahko sprostite po dnevu raziskovanja okolice.

    V neposredni bližini prenočišča se nahaja družinska vinska klet, kjer lahko degustirate vrhunska vina, ki so plod truda in ljubezni do vinogradništva. Družinski člani vam z veseljem delijo zgodbe o vinu in postopkih pridelave.

    Gostje imajo možnost obiska družinskih vinogradov, kjer lahko doživijo pristno vzdušje podeželskega življenja. Družina Ferjančič vam z veseljem pokaže svoje vinograde, deli znanje o sortah grozdja in postopkih vinogradništva.

    Če obiščete v času sezone češenj, boste morda imeli priložnost, da se pridružite družini pri tradicionalnem obiranju. To je odlična priložnost, da se povežete z družino in lokalno tradicijo ter okusite sveže nabrane češnje.

    Družina Ferjančič organizira posebne degustacije vina za svoje goste, kjer lahko poskusite vrhunska vina, ki so značilna za njihovo vinorodno regijo. Strokovno vodenje in toplina družine dodata poseben čar tej izkušnji.

Družina Ferjančič ponuja ne le udobno prenočišče, temveč tudi resnično avtentično doživetje vina, kulinarike in lokalne kulture. Njihova predanost gostoljubju bo zagotovo naredila vaš obisk v Ajdovščini nepozaben.

Ajdovščina je očarljivo mesto, bogato z zgodovino, kulturo ter naravnimi lepotami. Obiskovalcem ponuja raznolike možnosti za raziskovanje in doživljanje lokalnega utripa. Tukaj je nekaj vrhunskih znamenitosti in dejavnosti, ki jih v Ajdovščini nikakor ne smete spregledati:

    Zgodovinsko središče:
    Raziskovanje mestnega središča Ajdovščine vas popelje skozi čudovito zgodovino tega kraja. Obiščite mestni trg, kjer se nahaja cerkev sv. Marka, ter si oglejte ostale zgodovinske stavbe in znamenitosti.

    Škabrijel:    Za panoramski razgled na Vipavsko dolino se povzpnite na Škabrijel, hrib nad mestom. Na vrhu boste našli cerkev sv. Križa in spominsko obeležje, ki ponuja čudovit razgled na okolico.

    Muzej Ajdovščina:    Muzej Ajdovščina vam ponuja vpogled v zgodovino tega območja, od antičnih časov do sodobnosti. Razstave pokrivajo arheologijo, etnologijo in druge vidike lokalne dediščine.

    Vinske kleti:    V Vipavski dolini, ki obdaja Ajdovščino, boste našli številne vinske kleti. Poskusite lokalna vina, značilna za to vinorodno regijo, in se naužijte okusov vipavskega terana in drugih sort.

    Vipavski Križ:  Oddaljen le nekaj kilometrov od Ajdovščine, Vipavski Križ je slikovita vasica z očarljivim mestnim jedrom. Sprehodite se po ozkih ulicah, obiščite cerkev ter uživajte v mirnem vzdušju podeželskega kraja.

    Športne aktivnosti:    Če ste ljubitelj narave in športnih aktivnosti, se podajte na pohodniške poti ali kolesarske steze v okolici. Vipavska dolina je idealna destinacija za ljubitelje aktivnega oddiha.

    Okusi lokalne kulinarike:    Obiščite lokalne restavracije in okrepčevalnice ter poskusite jedi, ki odražajo avtentičnost vipavske kulinarike. Poskusite pršut, sir, lokalno zelenjavo in druge specialitete.

Obisk Ajdovščine ponuja raznoliko paleto doživetij, ki združujejo kulturno dediščino, naravne lepote ter uživanje v vrhunskih vinih in kulinaričnih dobrotah.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Planina 73 , 5270 Ajdovščina, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
MARUŠA FERJANČIČ - SOBODAJALKA
Davčna št.:
46777628
Naslov:
Planina 73, 5270 Ajdovščina
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
030 652220
Certifikat
Naziv:
MARUŠA FERJANČIČ - SOBODAJALKA
Naslov:
Planina 73, 5270 Ajdovščina

Kontaktne osebe

REZERVACIJE
MARUŠA FERJANČIČ
rezervacije