Image
Image
8059
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18114.jpg

SAGMEISTER - HIŠA PESMI IN VINA, BIZELJSKO

Orešje na bizeljskem 76 , Bizeljsko

Galerija slik

Predstavitev

Našo rodbino spremlja pesem že stoletja. Vedno smo voljni zapeti ob takih in drugačnih priložnostih. Če je družba prava tudi zaigramo, da se pleše.Tudi vinska trta nam je prirasla k srcu, kot večini Bizeljancem. Z vinogradništvom in vinarstvom, kot primarno kmetijsko panogo, pa se ukvarjamo zadnjih 40 let. Na kmetiji, ki zajema dobra 2 hektarja vinogradov, živimo trije rodovi Zagmajstrovih. Svoje bogate izkušnje in delovne navade tako v pesmi, kot tudi v vinogradu, prenašamo iz roda v rod in zdi se, da jih na ta način samo oplemenitimo.Zavedamo se starega slovenskega reka, da »brez dela ni jela«, zato nam ni težko poprijeti za še tako težka dela v vinogradu in nam ni tuja kaplja znoja, ki polzi po licu. Z dobro voljo obdelana trta in kančkom občutka za naravo nam le-ta jeseni bogato poplača.

Tako leto mine, mi pa si nabiramo nove izkušnje, znanje ter nove izzive. Tokrat je za nas izziv, da Vas povabimo medse, v našo klet, kjer boste lahko okusili slast sončnih žarkov skritih v grozdni jagodi oreških gričev. Ponudili Vam bomo od kakovostnih do vrhunskih vin, kjer ne manjka predikatov. Tu ne moremo mimo tega, da ne bi poudarili, da pri nas pridelujemo tudi ledena vina.  In prav naše ledeno vino letnik 2008 je dobilo na ocenjevanju vin v Bistrici ob Sotli leta 2010 naziv »Šampion«. Od letošnjega leta pa se nekako preizkušamo tudi v proizvodnji penečega vina, ki že kaže dobre rezultate in je odziv nanje  zelo dober. Ob takšni ponudbi se gotovo tudi kaj za Vaš okus najde. Na Vašo željo Vam lahko ob degustaciji vin ponudimo tudi hladni prigrizek.

V naši ponudbi lahko zasledite tudi izdelke iz lesa  (spominki, priložnostna darila, vžiganje v les). Prav tako pa zajema ponudba tudi kaligrafsko pisavo (fraktura, gotica, iluminacija, unciala). V primeru, da želite nekomu voščiti z lepo pisanim besedilom, se priporočamo. Ponujamo pa tudi pestro izbiro vezenine s tehniko križcev (nadprti, prti, prtički …).

Veselimo se srečanja z  Vami.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Orešje na bizeljskem 76 , Bizeljsko

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
KATARINA ZAGMAJSTER - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
16237498
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
Mobitel:
+386 (0)31 362284
E-mail:
blaz.zagmajster@gmail.com
Certifikat