Image
Image
8225
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3327/sanitarsistem01306x132-1547023015.png

ODMAŠEVANJE ČIŠČENJE ODTOKOV NOVO MESTO Priporočamo

Pod Trško Goro 23, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Čiščenje odtokov in prevozi, Vene Zdravko s.p. je rastoče podjetje, ki se od leta 1997 ukvarjamo z čiščenjem kanalizacije in odtokov.

Sledimo novim smernicam na našem področju in pridobljeno zanje uvajamo v vsakodnevno prakso. Pri delu uporabljamo sodobne tehniške pripomočke, ki ob odlični učinkovitosti kar najmanj obremenjujejo okolje.

Naša vodila so visoka strokovnost, kakovost in ažurnost.

Naša osnovna dejavnost je odmaševanje, popravila, pregled in snemanje zamašenih odtočnih cevi ter kanalizacije. Poleg čiščenja pa zamenjamo tudi staro sanitarno keramiko odtočne cevi in kanalizacije.

V teh letih delovanja smo še dodatno pridobili izkušnje na svojem področju in dodatno nadgradili našo opremo.

Z profesionalno video kamero vam lociramo kraj in vzrok vaših težav, ter vam strokovno svetujemo pri odpravi napak. Priporočamo preventivni pregled inštalacij v izogib resnejšim težavam (novogradnja). Pregled se vrši z profesionalnimi barvnimi videokamerami, možnost pregleda pa je od premera 50mm do premera 600mm. Možen je zapis posnetka na CD ali USB ključ.

V našem podjetju opravljamo naslednje storitve:

- obnova cevi brez izkopa (prekopavanja,štemanja)
- čiščenje in pregled:
*    zamašenih kanalov
*    zamašenih cevi
*    greznic
*    septičnih jam
*    sifonov
*    kanalizacije
*    jaškov
*    cevovodov
*    zamašenih sanitarij (wc školjk, pisoar, umivalnik,...)
*    zamašenih gospodinjskih pripomočkov (pomivalno korito, pralni stroj, pomivalni stroj, hladilni vitrine,...)
- pregled s kamero:
*    odtokov
*    cevi
*    fekalne in meteorne kanalizacije
*    dimnikov
*    prezračevalnik kanalov
- svetovanje
- popravila
- montaže
- sanacije
- izkop in popravila kanalizacije
- prevozi in transport tovora, blaga in stvari po Sloveniji do 1300 kg
- polaganje in vstavljanje odtočnih cevi
- adaptacija kopalnica na ključ

delujemo v naslednjih krajih

Storitve Čiščenja Kanalizacije in Odtokov na Dolenjskem – Šentjernej, Trebnje, Brežice, Krško, Šmarješke, Dolenjske Toplice in širše

V našem podjetju smo specializirani za učinkovito reševanje težav z odtočnimi sistemi na Dolenjskem in v okoliških krajih, kot so Šentjernej, Trebnje, Brežice, Krško, Šmarješke, Dolenjske Toplice ter drugi kraji v širši okolici. S ponosom zagotavljamo zanesljive storitve čiščenja kanalizacije in odmaševanja odtokov.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se hitro odzove na vaše potrebe, ne glede na to, ali gre za stanovanjske, komercialne ali industrijske prostore. S sodobno opremo in specializiranimi tehnikami izvajamo čiščenje kanalizacije na najvišji ravni. Skrbimo za učinkovito odpravo zamašitev in preprečujemo morebitne nadaljnje težave s kanalizacijo.

Poleg navedenih krajev smo na voljo tudi drugim okoliškim naseljem in mestom. Če potrebujete hitro in strokovno pomoč pri odmaševanju odtokov ali čiščenju kanalizacije na Dolenjskem, nas kontaktirajte. Zavezani smo k zagotavljanju čistega in nemotenega delovanja odtočnih sistemov v vašem okolju.

Komunalne Storitve na Dolenjskem – Trebnje, Novo Mesto, Dolenjske Toplice, Šmarješke, Šentjernej, Krško in Brežice

Podjetje za komunalne storitve je ponosno na svojo predanost skrbi za čisto in urejeno okolje na Dolenjskem. Sodelujemo z občinami in lokalnimi skupnostmi, vključno z Komunalo Trebnje, Komunalo Novo Mesto, Komunalo Dolenjske Toplice, ter nudimo celovite komunalne storitve v Šmarjeških, Šentjerneju, Trebnjem, Krškem, in Brežicah.

Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov se osredotoča na izvajanje širokega nabora komunalnih storitev, vključno z ravnanjem z odpadki, čiščenjem javnih površin, vzdrževanjem zelenih površin ter skrbjo za urejenost odvodnih sistemov. Sodelujemo z lokalnimi skupnostmi, da zagotovimo, da so naša prizadevanja usmerjena v izpolnjevanje specifičnih potreb vsakega kraja.

Veseli smo, da prispevamo k ohranjanju okolja in zagotavljanju kakovostnega življenja za vse prebivalce naše regije. Zavezani smo k transparentnosti, odzivnosti in visokim standardom kakovosti pri izvajanju komunalnih storitev. Za vse informacije in vprašanja o naših storitvah smo vam na voljo. Skupaj gradimo čisto in urejeno prihodnost na Dolenjskem.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pod Trško Goro 23, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Čiščenje odtokov in prevozi, Vene Zdravko s.p.
Davčna št.:
53180313
Naslov:
Pod Trško goro 23, 8000 Novo Mesto
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 652 339
Mobitel:
041652339
E-mail:
vene68@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Čiščenje odtokov in prevozi, Vene Zdravko s.p.
Naslov:
Pod Trško goro 23, 8000 Novo Mesto