Image
Image
6020
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9053.jpg

SENZAL, MARIBOR

Ribniška ulica 26 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Senzal d.o.o. je specializirano na področju preprečevanja in odstranjevanja vlage iz notranjih prostorov. Naša ekipa je strokovno usposobljena za takšno delo in pripravljena na spopad z vlago v vašem stanovanju. Sedež podjetja je v Mariboru, vendar delujemo na širšem področju.

Naše dejavnosti obsegajo:

Meritve

V podjetju Senzal d.o.o. za merjenje vlage uporabljamo vrhunske naprave podjetja GANN iz Nemčije. Pri delu si pomagamo še s celo vrsto merilnih inštrumentov in orodij, s katerimi zagotovimo, da je delo izvedeno kar se da natančno in brez napak.

Osuševanje

V podjetju Senzal d.o.o. glavni del naših dejavnosti opravimo s kondenzacijskimi razvlaževalci, imenovanimi tudi KTji. Ti, kot pove že njihov naziv, izsušujejo vlago iz notranjih prostorov s pomocjo faznega prehoda kondenzacije.

Druge storitve

Podjetje Senzal d.o.o. izvaja tudi druge storitve, povezane z osuševanjem, kot so svetovanje pri odpravi vlage, odstranjevanje plesni, dezinfekcija notranjih prostorov in sanacije.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ribniška ulica 26 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Senzal trgovina, storitve in inženiring d.o.o.
Davčna št.:
53380983
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 881 983
E-mail:
senzal.mb@gmail.com
Certifikat