Image
Image
15822
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew72122.jpg

RENTA SKI BLED BOHINJ, SKI SCHOOL VOGEL, NAJEM SMUČI ŠOLA SMUČANJA VOGEL

SMUČIŠČE VOGEL , 4265 Bohinjsko Jezero, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

SERVIS SMUČI FINŽGAR

Ponašamo se z več kot 40 letno tradicijo servisiranja smuči. Prvi ski servis je ustanovil Rudi Finžgar že leta 1964 v Novi vasi pri Radovljici, kjer še danes skrbimo za smuči slovenskih smučarjev.

Popolne užitke na snegu dosežemo z vzdrževano smučarsko opremo. Vsako, še tako kvalitetno smučko ali board je potrebno servisirati. Led in kamenje poškodujeta drsno površino in naredita robnike tope, to pa močno zmanjša vodljivost smuči ali boarda. Redno servisirana smučarska oprema poleg dobrega nadzora zagotavlja tudi varno smuko.

Servisiranje opreme vključuje tudi nastavitev vezi, montažo ali njihovo premontažo z ustreznimi šablonami. Smučarskim čevljem nadomestimo odpadle zaponke, smučarskim palicam pa nove krplje.

ŠOLA SMUČANJA in DESKANJA

V smučarski šoli SKI FINŽGAR bomo na zabaven in strokoven način vsakega ljubitelja belih strmin naučili smučati ali deskati na snegu. Če nekaj znanja že imate, pa vam bomo z veseljem pomagali do boljšega vijuganja. Vsi naši učitelji so strokovno usposobljeni, smučarska šola SKI FINŽGAR pa je članica združenja smučarskih šol Slovenije.

IZPOSOJA OPREME

V izposojevalnici smuči SKI FINŽGAR vam bomo glede na vaše želje in znanje priskrbeli vso opremo za užitke na snegu, tako za otroke kot tudi za odrasle. Pri nas si lahko izposodite vse za smučanje ali deskanje, za najmlajše pa imamo tudi sani.

SERVIS SMUČI IN DESK

Za brezskrbno vijuganje je potrebno imeti brezhibne smuči ali desko. Za to bomo poskrbeli mi. Vašim smučem ali deski bomo zakrpali luknje, nabrusili robnike in jih namazali, da bo smučanje ali deskanje v še večji užitek. Prav tako pa hitro in strokovno namestimo vezi na vse vrste smuči ali desk. V okviru servisa imamo tudi manjšo trgovino v kateri dobite najnujnejše (krema za sončenje, voda, robčki, očala...)

CENIK STORITEV


tel: +386 4 533 30 14

fax: +386 4 530 78 20

gsm: +386 41 623 142

Servis Finžgar Vogel
Ukanc 6
4265 Bohinjsko Jezero

tel: +386 4 572 17 22

fax: +386 4 576 72 99

gsm: +386 40 298 297

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
SMUČIŠČE VOGEL , 4265 Bohinjsko Jezero, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Ru - fi, podjetje za proizvodnjo, trgovino, gostinstvo, turizem in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
91532906
Poslovna enota:
SMUČIŠČE VOGEL
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0312 7100 0003 981 (SKB d.d.)
Kontaktna oseba:
Finžgar Blaž
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Certifikat

Kontaktne osebe

Servis Finžgar RU-FI d.o.o.
Servis Finžgar Vogel